Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 5 éve
amugy Bell rohadt jol helyettesiti Connert, latszik, hogy Klaci szaros futoja ennyit er
több mint 5 éve
Ne basztassátok Davist, egyértelműen Hilton hibája volt ez is... 😕
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
Jogos...nyugalmat erőltetek magamra...csak nem bírom a pályán látni már ezt a gyökeret...hihetetlen, hogy nem tűnik fel senkinek, hogy pont olyan haszontalan, mint Stez Dupree-je....ha nem lennének a pályán, szerintem fel se tűnne..legalább nem kapnánk zászlót túl sok játékos miattTipikus....ki a kurva anyja tartja pályán ezt a faszt Davist? 😕Nyugalom! Tudod, vérnyomás, Pats, faszom, meg ilyenek!
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Antonius
1 700
ááá ne viccelj, a Boys ma 23 semmire kapott ki, mondjuk azt is csak a 3, negyed végéig lestem.maradj 😊itt se vagyok...na, egész jókor érkeztem, vezet a Vasaskösz....
Antonius
Klaci79
Antonius
NB2
Ahogy ma játszanak a szimpi nfl csapatok..., nézek inkább NHL-t 😀
Szerkesztette: Antonius
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Hogy megfogtuk Gordont😁😁😁😁
" class="embed">
több mint 5 éve
xtaki
3 441
a legvegen a HC...Tipikus....ki a kurva anyja tartja pályán ezt a fasz Davist? 😕Ki?
Klaci79
Tibi76
több mint 5 éve
Tipikus....ki a kurva anyja tartja pályán ezt a fasz Davist? 😕Ki?
Klaci79
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
maradj 😊itt se vagyok...na, egész jókor érkeztem, vezet a Vasaskösz....
Antonius
Klaci79
Antonius
több mint 5 éve
Tipikus....ki a kurva anyja tartja pályán ezt a faszt Davist? 😕Nyugalom! Tudod, vérnyomás, Pats, faszom, meg ilyenek!
Klaci79
több mint 5 éve
Tipikus....ki a kurva anyja tartja pályán ezt a faszt Davist? 😕pedig DUpree mekkorat jatszott, te jo ex xd
Klaci79
több mint 5 éve
xtaki
3 441
lehet megis aludnom kellene
több mint 5 éve
Tipikus....ki a kurva anyja tartja pályán ezt a faszt Davist? 😕Az isteni Al?
Klaci79
több mint 5 éve
Antonius
1 700
itt se vagyok...na, egész jókor érkeztem, vezet a Vasaskösz....
Antonius
Klaci79
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Hogan is back 😊
több mint 5 éve
Yesssss!!! Ez mekkora cumi volt!!!!
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Az szép védekezés. Ja várj...
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
több mint 5 éve
ne irj meg le, naaNa jó, de neked már úgyis mindegy.max ti, en biztos nem. az en szotaramban nem szerepel a bun szonah, bevallom, hogy nezem a meccset.Nekünk meggyónhatod, mind bűnösök vagyunk
xtaki
Kampman
Stez
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Na jó, de neked már úgyis mindegy.max ti, en biztos nem. az en szotaramban nem szerepel a bun szonah, bevallom, hogy nezem a meccset.Nekünk meggyónhatod, mind bűnösök vagyunk
xtaki
Kampman
Stez
több mint 5 éve
Miért, olyat láttál idén, mint a Miami utolsó drive-ja? 😊Realizmus sajnos...idén elvétve láttam 2 ilyen tökéletes drive-ot egy meccsen...Na abban biztosak lehettek, hogy ilyen jól felépített és végigvitt drive-unk nem lesz több ma este....Ne légy pesszimista. A Pats védelem ma sokat fog ennek érdekében tenni.
Klaci79
Burkus
Klaci79