Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Még X!!! Élvezzük ki ezeket a pillanatokat, mert mindjárt jön a labdaeladás es a cumi...
több mint 5 éve
A végeredmény ugyanaz lesz mint évek óta. Nyerni nem nyersz semmit.Az sajnos nemsokára ittvan. Jön majd az ínséges időszak.Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
Szokol
vontod
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Az áthallás és a szándékos rövidítés csak a véletlen műve lehet! 😉te most az NE-ről írtál? 😊Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
Szokol
NB2
több mint 5 éve
te most az NE-ről írtál? 😊Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
Szokol
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Az lehet...örülök, hogy erre nem jött ra az aki idehoztaigazabol szerintem o egy 4-3-as falban endkent abszolut korrekt kozepszint lenne, szimplan 3-4-es OLB-nek o nem eleg, nem eleg erosDupree de jol jatszik, atyaeg, Brady teljesen osszeszarta magat megint tolehiába fényezed...ott lesz nálad amikor átszerződik Arizonába aztán kuka 😊
Stez
Klaci79
Stez
több mint 5 éve
J.C. Jackson megint a CB2.Jesus Christ
Burkus
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Na lássuk az NFL egyik legjobb csapata hogy gyalázza szét az NFL legtúlértékeltebb (ja, nem az a Dallas) csapatát. 😮
több mint 5 éve
Az sajnos nemsokára ittvan. Jön majd az ínséges időszak.Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
Szokol
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 5 éve
J.C. Jackson megint a CB2.
több mint 5 éve
igazabol szerintem o egy 4-3-as falban endkent abszolut korrekt kozepszint lenne, szimplan 3-4-es OLB-nek o nem eleg, nem eleg erosDupree de jol jatszik, atyaeg, Brady teljesen osszeszarta magat megint tolehiába fényezed...ott lesz nálad amikor átszerződik Arizonába aztán kuka 😊
Stez
Klaci79
több mint 5 éve
Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.Szerintem ez egy kurva jó szezon, sok jó meccsünk volt. Eredményesnek nem eredményes, de élvezhető. Majd BB után lesz itt igazán szopás.
Tibi76
több mint 5 éve
Az a lènyeg hogy ne legyen negatív szezon.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Dupree de jol jatszik, atyaeg, Brady teljesen osszeszarta magat megint tolehiába fényezed...ott lesz nálad amikor átszerződik Arizonába aztán kuka 😊
Stez
több mint 5 éve
JE-n ment el a támadás😕
több mint 5 éve
Dupree de jol jatszik, atyaeg, Brady teljesen osszeszarta magat megint tole
több mint 5 éve
Ma mindenki dropra megy?
több mint 5 éve
Értem! FUS-SUNK!Majd szóljatok, hogy amikor Fitchnert dicsérem, szenteljek egy külön fejezetet a futójátékkal megalapozott passzjátékra.jó...mondjuk egy ilyen sacket benyelni...ha már orrba-szájba dicsérjük az OL-t
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
Butlernél meg az legyen az első sorom, amikor három emberes pass rusht hívott Tom Brady ellen. Ezt az unokáknak is mesélni fogom!
több mint 5 éve
Edelman felszivta az Ebron-csikot
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
Mint kés a vajon, semmi esélyünk. Brady a legnagyobb sztár. A védelmünk kizárt, hogy labdát szerezzen. Akár le is lehetne fúlni a következő Pats TD után.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Majd szóljatok, hogy amikor Fitchnert dicsérem, szenteljek egy külön fejezetet a futójátékkal megalapozott passzjátékra.jó...mondjuk egy ilyen sacket benyelni...ha már orrba-szájba dicsérjük az OL-t
Szokol
több mint 5 éve
Majd szóljatok, hogy amikor Fitchnert dicsérem, szenteljek egy külön fejezetet a futójátékkal megalapozott passzjátékra.
több mint 5 éve
Egy kis nyomás kell...
több mint 5 éve
Big Ben milyen atletikus, mire megindult jobbra, az egesz Pats-vedelem odaert
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
na...pont ezt vártam az előző drive után...