NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Ezt nem hszem el.....láttátok....claypool totálisan üresen......de ő Harrist választja.....
több mint 2 éve
De miért nem futnak? Ezt érti valaki? 2 yardot kell megtenniük...megy is nekik...A szokásos Pats "mert mi okosabbak vagyunk mindenki másnál, majd azt csináljuk amit nem várnál..." taktika...
Klemó
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Reggio1914
1 385
De miért nem futnak? Ezt érti valaki? 2 yardot kell megtenniük...megy is nekik...Hálivúdi sztorit akarnak utolsó másodperces győzelemmel. 😊
Klemó
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
Mibe’, hogy ezek az ellenfel terfelen ellott puntok vissza fognak utni a vegen.
több mint 2 éve
De miért nem futnak? Ezt érti valaki? 2 yardot kell megtenniük...megy is nekik...mert két zseni a támadóegység vezetője
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 653
De miért nem futnak? Ezt érti valaki? 2 yardot kell megtenniük...megy is nekik...
több mint 2 éve
el akarjuk veszíteni vagy mi az isten????3és2-re mikor így megy a futás????
több mint 2 éve
Reggio1914
1 385
Aztán nehogy az legyen, hogy mész a kis csoportodhoz:Józanul elviselhetetlen .)Úgy persze mindjárt más. 😊 Én nem merek Steelers meccs közben inni... túlságosan optiPista lennék a látottak ellenére is 😊Változott az véralkoholszint .)Az előbb még a negatív szezon nem tetszett... 😊 Valamiből engedni kell, mindent is nem lehet! 😉Én nem szeretnék idén vereséget! 😊Ah, ez csak matek: mi nem vagyunk 2-0-s csapat, a Pecc nem 0-2-es, tehát nyernie kell a Peccnek. 😀Megmondom őszintén nem szeretném, ha a 2 pontos sikerülne.....megnyugodnánk és visszajönne az első félidős szar...akkor hogy lesz hosszabbíáts? 😀
Klemó
Negritis, a vajda
Szokol
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Reggio1914
Reggio1914
" - Sziasztok bcsarli vagyok...
- Szia, bcsarli!
- Mesélj magadról, hogy kerültél közénk...?
- Steelers meccseket néztem...
- ... (sóhajok)"
😊
több mint 2 éve
Neki kell menni 4.nek
több mint 2 éve
LOS-ra odadobja....komolyan, mint ha nem akarna nyerni....lehet hogy akar, csak nem tud 😀
Klemó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Megint Kenny...Kenny....De ez megint egy Canada csoda volt azért. Sehol a first down környékén célpontok...
több mint 2 éve
Pedig a közönség már kezdett felpörögni...
több mint 2 éve
Klemó
5 653
LOS-ra odadobja....komolyan, mint ha nem akarna nyerni....
több mint 2 éve
pont akartam írni, hogy az a Tampa-NO 3-3 brutál, erre 10-3mondjuk így 2022-ben egy dome-ban ez sem acélos 😊
több mint 2 éve
Klaci79
22 215
same shit another day...
több mint 2 éve
Végre egy jó védekezés 3&out
több mint 2 éve
Józanul elviselhetetlen .)Úgy persze mindjárt más. 😊 Én nem merek Steelers meccs közben inni... túlságosan optiPista lennék a látottak ellenére is 😊Változott az véralkoholszint .)Az előbb még a negatív szezon nem tetszett... 😊 Valamiből engedni kell, mindent is nem lehet! 😉Én nem szeretnék idén vereséget! 😊Ah, ez csak matek: mi nem vagyunk 2-0-s csapat, a Pecc nem 0-2-es, tehát nyernie kell a Peccnek. 😀Megmondom őszintén nem szeretném, ha a 2 pontos sikerülne.....megnyugodnánk és visszajönne az első félidős szar...akkor hogy lesz hosszabbíáts? 😀
Klemó
Negritis, a vajda
Szokol
Reggio1914
Reggio1914
több mint 2 éve
sztem mi még nem futottunk ma 😊Eddig a minimum futásotok asszem 3 yardos volt. Egyszer nem állítottuk meg a LOS-on. Sokkal többet kellene futnotok. Persze az Agholor TD jól jött, de vallljuk meg, ez bravúros play volt.amikor elég lenne pár yard akkor a faxé dobálgatjuk mekit +20 yardokért????ha jön egy középső futás 0 yardért akkor meg az a baj 😀
2és5-re simán futhattunk is volna!
NB2
Negritis, a vajda
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Nincs up tempo....ugyanaz a lassú szar, mint ami az első félidőben volt.
több mint 2 éve
Jogos lenne, de ma megy a futás, szóval nem vakon hívnánk be máskor szoktuk...amikor elég lenne pár yard akkor a faxé dobálgatjuk mekit +20 yardokért????ha jön egy középső futás 0 yardért akkor meg az a baj 😀
NB2
Negritis, a vajda
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Klemó
5 653
Eddig a minimum futásotok asszem 3 yardos volt. Egyszer nem állítottuk meg a LOS-on. Sokkal többet kellene futnotok. Persze az Agholor TD jól jött, de vallljuk meg, ez bravúros play volt.amikor elég lenne pár yard akkor a faxé dobálgatjuk mekit +20 yardokért????ha jön egy középső futás 0 yardért akkor meg az a baj 😀
NB2
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Reggio1914
1 385
Úgy persze mindjárt más. 😊 Én nem merek Steelers meccs közben inni... túlságosan optiPista lennék a látottak ellenére is 😊Változott az véralkoholszint .)Az előbb még a negatív szezon nem tetszett... 😊 Valamiből engedni kell, mindent is nem lehet! 😉Én nem szeretnék idén vereséget! 😊Ah, ez csak matek: mi nem vagyunk 2-0-s csapat, a Pecc nem 0-2-es, tehát nyernie kell a Peccnek. 😀Megmondom őszintén nem szeretném, ha a 2 pontos sikerülne.....megnyugodnánk és visszajönne az első félidős szar...akkor hogy lesz hosszabbíáts? 😀
Klemó
Negritis, a vajda
Szokol
Reggio1914
több mint 2 éve
amikor elég lenne pár yard akkor a faxé dobálgatjuk mekit +20 yardokért????ha jön egy középső futás 0 yardért akkor meg az a baj 😀
NB2
több mint 2 éve
GW Drive túlzás lenne Trubitól?
több mint 2 éve
amikor elég lenne pár yard akkor a faxé dobálgatjuk mekit +20 yardokért????2és5-re simán futhattunk is volna!