San Diego Chargers - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Már megint?Rivers fejben nagyon szét van esve eddig...Anyu mindenoras ... remwljuk kihuzza meccs vegeig.
Rolni
Pari
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Cooper eddig hozott fantasyben eddig 17,7 pontot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
AMARI!!!
több mint 9 éve
Ez milyen call volt mar bazz
több mint 9 éve
Cooper for rookie of the year
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
COOP bazmeg, mit csinált! 😊
több mint 9 éve
Hohoho Cooper
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Van stream iPadre p, itt vagyok srácok!!!,
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Igen Dennis Allen nélkül újraéledt az Oakland 😀
több mint 9 éve
Rivers fejben nagyon szét van esve eddig...Anyu mindenoras ... remwljuk kihuzza meccs vegeig.
Rolni
több mint 9 éve
tavaly kint voltam a Raiders londoni meccsén, akkor még nem látszott hogy egy év múlva ez lesz, ilyen jó csapat lett, nem pofozógépAzon a meccsen egy jo dolog rortent...az edzo valtas.
Heisman Trophy
több mint 9 éve
deyell
11 702
tavaly kint voltam a Raiders londoni meccsén, akkor még nem látszott hogy egy év múlva ez lesz, ilyen jó csapat lett, nem pofozógépszerencsére Del Riónak több fogalma van a főedzősködésről, mint Dennis Allennek
Heisman Trophy
choose life
több mint 9 éve
Rivers fejben nagyon szét van esve eddig...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
tavaly kint voltam a Raiders londoni meccsén, akkor még nem látszott hogy egy év múlva ez lesz, ilyen jó csapat lett, nem pofozógép
több mint 9 éve
Fantasym megy el a pi**aba de nem banom...pedig nalam van Miller aki 47 pontot hozott 1 felido alatt
több mint 9 éve
Végre már egy holdingot is észrevesznek ezek a gyökerek. Volt már vagy 3 amit nem
több mint 9 éve
A kis torpe atbujt a honok alatt...ehh
több mint 9 éve
Cubehead
2 540
Attólmég b*sza az agyam 😀Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??az a "szakértő" Mike Carey, aki egy okleveles barom, amit mond, annak az ellenkezője a való általában
Cubehead
deyell
több mint 9 éve
Jól van nem csak nálunk vannak hülyék.
több mint 9 éve
Mégis jó az angolod 😊Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??Szerintem pont azt mondta, hogy aki rúgott azt kellett volna automatikusan kiállítani. De mondjuk nem olyan jó az angolom.
Cubehead
Bruce
Ezt mondta!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Hardy nagyon el a dallasba...
több mint 9 éve
Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??Szerintem pont azt mondta, hogy aki rúgott azt kellett volna automatikusan kiállítani. De mondjuk nem olyan jó az angolom.
Cubehead