San Diego Chargers - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??Liguet rugasara gondolt...ot kellet volna kiallitani nem Pennt
Cubehead
több mint 9 éve
deyell
11 702
Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??az a "szakértő" Mike Carey, aki egy okleveles barom, amit mond, annak az ellenkezője a való általában
Cubehead
choose life
több mint 9 éve
A bírókat szoktam csak így illetni.Kurva anyád te niggerEasy bro.Amalyik bemozdult vagy amelyik befujta?
Bruce
Pari
több mint 9 éve
1yardosrol lassan kijatszuk magunk meg fg tavolsagbol ia.Nem mi, hanem a bírók a balfasz ítéleteikkel
Pari
több mint 9 éve
Cubehead
2 540
Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??
több mint 9 éve
Kurva anyád te niggerEasy bro.Amalyik bemozdult vagy amelyik befujta?
Bruce
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Tud valaki olyan streamet ami iPaden megy?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
1yardosrol lassan kijatszuk magunk meg fg tavolsagbol ia.
több mint 9 éve
Kurva anyád te nigger
több mint 9 éve
ez miért nem volt offset?Ki kellett volna zárni a rúgó játékost.
deyell
több mint 9 éve
Kislány foci!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nevetségesek a bírók
több mint 9 éve
Bakker Penn
több mint 9 éve
Ez az Cooper bent van a fantasymben hozza a pontokat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Most jól toltuk! 😛
több mint 9 éve
Hogy festünk csajok?A szopott fasz jo vegen allunk
Amadeus91
több mint 9 éve
COOP fasza!!!!
több mint 9 éve
Jujujujujuj
több mint 9 éve
Kezdem naon szeretni a jó d#ket, mivel Denverben csak ebbe kapaszkodhatunk, ma rohadt jó a Raiders védelme
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
deyell
11 702
Ez az, kell a jó védelem! 😊az első számú futójuk, Melvin Gordon állandóan felköhögi a labdát ezért dögrováson van.
Futni amúgy nem szokott a Chargers?
Bruce
choose life
több mint 9 éve
D mit játszik már!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Ez az, kell a jó védelem! 😊Futni amúgy nem szokott a Chargers?