San Diego Chargers - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??Liguet rugasara gondolt...ot kellet volna kiallitani nem Pennt
Cubehead
több mint 10 éve
Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??az a "szakértő" Mike Carey, aki egy okleveles barom, amit mond, annak az ellenkezője a való általában
Cubehead
buhloone mindstate
több mint 10 éve
A bírókat szoktam csak így illetni.Kurva anyád te niggerEasy bro.Amalyik bemozdult vagy amelyik befujta?
Bruce
Pari
több mint 10 éve
1yardosrol lassan kijatszuk magunk meg fg tavolsagbol ia.Nem mi, hanem a bírók a balfasz ítéleteikkel
Pari
több mint 10 éve
Már nem azért a lyukas húsz fillérért. én elismerem,hogy szabálytalan volt Penn de a Nyew Yorki szakértő mit dumál automatikus kiállításról amikor a bengals CB-je sisakba verés után játszhatott és megúszta pár dolcsi büntivel úgyszintén a bíró szeme előtt??

több mint 10 éve
Kurva anyád te niggerEasy bro.Amalyik bemozdult vagy amelyik befujta?
Bruce
több mint 10 éve
Tud valaki olyan streamet ami iPaden megy?
több mint 10 éve
1yardosrol lassan kijatszuk magunk meg fg tavolsagbol ia.
több mint 10 éve
Kurva anyád te nigger
több mint 10 éve
ez miért nem volt offset?Ki kellett volna zárni a rúgó játékost.
deyell
több mint 10 éve
Kislány foci!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nevetségesek a bírók
több mint 10 éve
Bakker Penn
több mint 10 éve
Ez az Cooper bent van a fantasymben hozza a pontokat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Most jól toltuk! 😛
több mint 10 éve
Hogy festünk csajok?A szopott fasz jo vegen allunk
Amadeus91
több mint 10 éve
COOP fasza!!!!
több mint 10 éve
Jujujujujuj
több mint 10 éve
Hogy festünk csajok?
több mint 10 éve
Kezdem naon szeretni a jó d#ket, mivel Denverben csak ebbe kapaszkodhatunk, ma rohadt jó a Raiders védelme
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ez az, kell a jó védelem! 😊az első számú futójuk, Melvin Gordon állandóan felköhögi a labdát ezért dögrováson van.
Futni amúgy nem szokott a Chargers?
Bruce
buhloone mindstate
több mint 10 éve
D mit játszik már!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
Ez az, kell a jó védelem! 😊Futni amúgy nem szokott a Chargers?