NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
San Francisco 49ers - Tampa Bay Buccaneers
több mint 1 éve
Mar csak a Dani kellene.......Azert tette le a fejet hogy bele tudjon fejelni abba a jatekszerbe....... Meg par ilyen mondat es feltalalom a fogalmazas gatlot 🤪visszasírom Rikárdót meg Sanyit és Vízilót komolyan
Kájzerszóze
petey
több mint 1 éve
Azert tette le a fejet hogy bele tudjon fejelni abba a jatekszerbe....... Meg par ilyen mondat es feltalalom a fogalmazas gatlot 🤪visszasírom Rikárdót meg Sanyit és Vízilót komolyan
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Azert tette le a fejet hogy bele tudjon fejelni abba a jatekszerbe....... Meg par ilyen mondat es feltalalom a fogalmazas gatlot 🤪
több mint 1 éve
Platypus
293
1' Seattle -10 ponton.Csütörtökön a divízióért játszik a csapat
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Nem lehet lefujni a meccset? Eleg volt mar mindenkinek es az eso is esik. A nezok hazamentek... Csak tobb serules ne legyen mar....Hát ezt mondom én is! De, nem hallják! Nem kapták meg az,aranyat a kalózok!
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Nem lehet lefujni a meccset? Eleg volt mar mindenkinek es az eso is esik. A nezok hazamentek... Csak tobb serules ne legyen mar....
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
A vizícsirkék -10 ponton van még 4' úgy látszik a Panthers.-nek is jót tett Bakerman távozása..... 😀
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Nem egy vaksi meg egy kan..... ízé kerek!35-7-re zarkozik? Ez zarkozas? Ez zakozas...ez a 2 leghomályabb csávó szerintem
Kájzerszóze
petey
több mint 1 éve
Még ott is kevés 😂elméleti matematikailag35-7-re zarkozik? Ez zarkozas? Ez zakozas...Matematikailag az.
Kájzerszóze
iktriad
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
elméleti matematikailag35-7-re zarkozik? Ez zarkozas? Ez zakozas...Matematikailag az.
Kájzerszóze
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
35-7-re zarkozik? Ez zarkozas? Ez zakozas...Matematikailag az.
Kájzerszóze
több mint 1 éve
35-7-re zarkozik? Ez zarkozas? Ez zakozas...ez a 2 leghomályabb csávó szerintem
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Booo a Niners D megint TD-t engedett megint a 2. félidőben! Kezdenek ellustulni. 😀Most az I. félidő volt 0.-ás! Volt
iktriad
I. félidő nullás, 2. félidős nullás, sőt egész meccses nullás, persze mindez nem egy mrkőzésen! 😀