NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
San Francisco 49ers - Tampa Bay Buccaneers
több mint 1 éve
playmaker90
215
Dehát hallottuk Shannytól Lance sérülése után, hogy szerinte ezek a középső futások nem növelik a sérülés esélyét...szidhatjuk Sanyit minden sérülés után De be kell látni ettől sikeres, ebben jó nem fog mást csinálni, ki csinálna mást?
Platypus
több mint 1 éve
Rodgers vonuljon csak vissza idénSzerintem Rodgersnek is régi vágya innen visszavonulni, pláne a Ninerstől elszenvedett rengeteg playoff vereség után.Brady majd hazatradeli magát, itt sokat nem kérnek úgy se a QB-től. 😀Purdy ma végleg feleslegessé teszi Jimmy G-t itt tartani jövőre.Aztán majd jól megsérül ő is, és trédelhetnek vissza Jimmyért.
iktriad
Kampman
iktriad
1-2 év és a veterán QB-k fele itt fog kilincselni.
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
That sound you just heard was the door finally slamming shut on the Jimmy Garoppolo Era. Thank you for you service, Jimmy.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Szerintem Rodgersnek is régi vágya innen visszavonulni, pláne a Ninerstől elszenvedett rengeteg playoff vereség után.Brady majd hazatradeli magát, itt sokat nem kérnek úgy se a QB-től. 😀Purdy ma végleg feleslegessé teszi Jimmy G-t itt tartani jövőre.Aztán majd jól megsérül ő is, és trédelhetnek vissza Jimmyért.
iktriad
Kampman
iktriad
1-2 év és a veterán QB-k fele itt fog kilincselni.
több mint 1 éve
Platypus
293
Hát, remélem kezdő skill player jön ki a második félidőre (offense oldalon)
több mint 1 éve
Brady majd hazatradeli magát, itt sokat nem kérnek úgy se a QB-től. 😀Purdy ma végleg feleslegessé teszi Jimmy G-t itt tartani jövőre.Aztán majd jól megsérül ő is, és trédelhetnek vissza Jimmyért.
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Kenny91
321
Várd ki a végét....meg fut egy kettő first downt és rájön Sanyi hogy tud futni aztán a többi már történelemPurdy ma végleg feleslegessé teszi Jimmy G-t itt tartani jövőre.Aztán majd jól megsérül ő is, és trédelhetnek vissza Jimmyért.
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
azt mondták gyenge a karja...😳Ez ismerős. Mintha Peytonra is mondták volna 😀
petey
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Purdy ma végleg feleslegessé teszi Jimmy G-t itt tartani jövőre.Aztán majd jól megsérül ő is, és trédelhetnek vissza Jimmyért.
iktriad
több mint 1 éve
Kenny91
321
Big Cock Brock is in the bay
több mint 1 éve
Platypus
293
Dehát hallottuk Shannytól Lance sérülése után, hogy szerinte ezek a középső futások nem növelik a sérülés esélyét...
több mint 1 éve
Purdy ma végleg feleslegessé teszi Jimmy G-t itt tartani jövőre.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Csak ismételni tudom magam: Purdy > Brady.
több mint 1 éve
roppihe
244
Csak lesek😄😄😄
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Melyik az a csapat, amelyik ennyi sérülés követően pozitív mérleggel állna .... ezért is dühítő, Sanyi, Sanyi.... emlékszünk Deebo mit hisztizett a nyáron, pont ezekből a sérülés veszélyes középső futásokat kritizálta..... nem kér belőle...erre nesze!!! 21--nál .... istenem!
több mint 1 éve
ha lenne eszük már nem lépne pályáraÉn attól félek hogy CMCt is össze fogják csomagolnielőször Lance most meg Deebo. mint aki allergiás az RB-kre.picsába. 21-0 erre Deebo fut. Sanyi megint egy fasz vagy.Sosem volt normálisThundersNFL a Jobbágy
petey
petey
Kenny91
több mint 1 éve
Egy felido nem.sok, de eddig Jimmyhez kepest nem visszalepes Purdy.
több mint 1 éve
Kenny91
321
Én attól félek hogy CMCt is össze fogják csomagolnielőször Lance most meg Deebo. mint aki allergiás az RB-kre.picsába. 21-0 erre Deebo fut. Sanyi megint egy fasz vagy.Sosem volt normálisThundersNFL a Jobbágy
petey
petey
több mint 1 éve
először Lance most meg Deebo. mint aki allergiás az RB-kre.picsába. 21-0 erre Deebo fut. Sanyi megint egy fasz vagy.Sosem volt normálisThundersNFL a Jobbágy
petey
több mint 1 éve
picsába. 21-0 erre Deebo fut. Sanyi megint egy fasz vagy.Sosem volt normális
petey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kenny91
321
most kurvára idegbe vagyok.Csak szokásos Sanyi...
ott van Mason, ott van Coleman...de nem bazdmeg
petey
több mint 1 éve
ouch...Reméljük nem szakadt el minden szalag Deebo térdében..most kurvára idegbe vagyok.sérülés?
ott van Mason, ott van Coleman...de nem bazdmeg
petey
🤘gaben🤘
Platypus
lehet mégsem kellett volna leszarni a kamerás embert
több mint 1 éve
roppihe
244
Ezt jòl el baszarintottàk.Bàr a 3 pontal se èrtek volna sokat.