NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
San Francisco 49ers - Tampa Bay Buccaneers
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Purdy eszméletlen ahogy menekül, Jimmynél ez lehetetlenNagyon profin nyomja, hihetetlen miket dob meg, és amit a kimozgásoknál csinál... Mini Mahomes👍
petey
több mint 1 éve
Csigu
24
Henger!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Purdy>Brady
több mint 1 éve
Asszem alvas lesz 😀
több mint 1 éve
szép TD
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
csakis a zebrákon múlik mire dobnak. kb. mint a kosárlabda. ott is engedik néha a falthatáros védekezést, amíg nem ölik meg addig engedik ezek szerint.Szabaly szerint az, nem erhetsz a fejehez dobtak ilyenre mar nem egyszer, es a torkon ragadas sem tudom mennyire szabalyosarra gondolsz amikor Armstead rátette a kezét? az nem ütés 😀Megutottek a sisakjat. Nem azt mondtam hogy az szabalyos volt hanem hogy ez semtehát sisakkal belefejelnek a QB sisakjába az nem az. itt nem tudom hol volt rtp?na már sír TomiMasodik rtp marad el. Purdyre azt irtad ez a szabaly.
petey
Blevi
petey
Blevi
petey
Blevi
több mint 1 éve
Szabaly szerint az, nem erhetsz a fejehez dobtak ilyenre mar nem egyszer, es a torkon ragadas sem tudom mennyire szabalyosarra gondolsz amikor Armstead rátette a kezét? az nem ütés 😀Megutottek a sisakjat. Nem azt mondtam hogy az szabalyos volt hanem hogy ez semtehát sisakkal belefejelnek a QB sisakjába az nem az. itt nem tudom hol volt rtp?na már sír TomiMasodik rtp marad el. Purdyre azt irtad ez a szabaly.
petey
Blevi
petey
Blevi
petey
több mint 1 éve
ez amúgy tényleg segíthet neki, hogy egy ilyen védelemmel készül fel
több mint 1 éve
arra gondolsz amikor Armstead rátette a kezét? az nem ütés 😀Megutottek a sisakjat. Nem azt mondtam hogy az szabalyos volt hanem hogy ez semtehát sisakkal belefejelnek a QB sisakjába az nem az. itt nem tudom hol volt rtp?na már sír TomiMasodik rtp marad el. Purdyre azt irtad ez a szabaly.
petey
Blevi
petey
Blevi
több mint 1 éve
Megutottek a sisakjat. Nem azt mondtam hogy az szabalyos volt hanem hogy ez semtehát sisakkal belefejelnek a QB sisakjába az nem az. itt nem tudom hol volt rtp?na már sír TomiMasodik rtp marad el. Purdyre azt irtad ez a szabaly.
petey
Blevi
petey
több mint 1 éve
tehát sisakkal belefejelnek a QB sisakjába az nem az. itt nem tudom hol volt rtp?na már sír TomiMasodik rtp marad el. Purdyre azt irtad ez a szabaly.
petey
Blevi
több mint 1 éve
na már sír Tomimajd a védelem kisegíti megint
petey
több mint 1 éve
na már sír TomiMasodik rtp marad el. Purdyre azt irtad ez a szabaly.
petey
több mint 1 éve
Kincs ez a gyerek Brady 2.0😊))Csak kiégett 😎
roppihe
több mint 1 éve
roppihe
244
Meg a D
több mint 1 éve
roppihe
244
Brutàl az off
több mint 1 éve
roppihe
244
Kincs ez a gyerek Brady 2.0😊))
több mint 1 éve
Csigu
24
De szeretem az ilyen irányítókat!
több mint 1 éve
meg is futhatta volna Purdy ezt, na mindegy. sárga a GL-en.hát majd most 😀
petey
több mint 1 éve
meg is futhatta volna Purdy ezt, na mindegy. sárga a GL-en.
több mint 1 éve
Jogos flag persze...Evans nálam van fantasyben....kezdtem őrülni a sárga zászlóig
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018