Seattle Seahawks - Detroit Lions
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Legalább láttunk Lions TD-t!Mondjuk fekete-fehér felvételen a franc se tudja, lehet, hogy véletlenül a Ninersét játszották be
Bazzani
több mint 7 éve
Hát geci, a környéken senki aztán nekiáll dobálni a labdát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
JON RYAN!
több mint 7 éve
Ez nettó hülyeség, ha megvan a 1st down, kikéri az időt, bőven maradt volna idő két három játékra időkéréssel. Semmi garancia nincs a 3rd&long megcsinálására időkérés után.Tehát az edző nem felelős semmiért?
Mellesleg a screennél nem Caldwell baszta el a blokkot (amivel még 10 yard minimum lett volna benne), nem ő ejtett el három qrva egyszerű passzt.
Szóval sztem nincs semmi veszve 1 TD a különbség, a rush D-t rendbe kell szedni és lehet keresnivaló.
gabokocka
Rúgjuk ki a csapatot!
több mint 7 éve
Ez nettó hülyeség, ha megvan a 1st down, kikéri az időt, bőven maradt volna idő két három játékra időkéréssel. Semmi garancia nincs a 3rd&long megcsinálására időkérés után. Mellesleg a screennél nem Caldwell baszta el a blokkot (amivel még 10 yard minimum lett volna benne), nem ő ejtett el három qrva egyszerű passzt.
Szóval sztem nincs semmi veszve 1 TD a különbség, a rush D-t rendbe kell szedni és lehet keresnivaló.
több mint 7 éve
Egy kibaszott inspiráló mozdulata nem volt akkor sem. Matt felment és megcsinálta, ő hergelte a társakat. Nélküle ez egy bukott szezon lenne.@LionsBarroom: This Lions teams' personality is a direct reflection of their head coach. Boring, uninspiring, and zero urgency.Egy csomó meccset nyertek a 4. negyedben.
+100000000000000000
Bazzani
harras
több mint 7 éve
Nincs köztes út a dühöngő őrült meg az alvó rozmár között?@LionsBarroom: This Lions teams' personality is a direct reflection of their head coach. Boring, uninspiring, and zero urgency.Mondjuk Schwartz alatt meg pont az ellenkezője volt a baj, ezen a fórumon is.
+100000000000000000
Bazzani
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
@LionsBarroom: This Lions teams' personality is a direct reflection of their head coach. Boring, uninspiring, and zero urgency.Mondjuk Schwartz alatt meg pont az ellenkezője volt a baj, ezen a fórumon is.
+100000000000000000
Bazzani
több mint 7 éve
harras
515
@LionsBarroom: This Lions teams' personality is a direct reflection of their head coach. Boring, uninspiring, and zero urgency.Egy csomó meccset nyertek a 4. negyedben.
+100000000000000000
Bazzani
több mint 7 éve
@LionsBarroom: This Lions teams' personality is a direct reflection of their head coach. Boring, uninspiring, and zero urgency.+100000000000000000
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Ott a pont.Milyen jó lett volna ha kikéri egy percnél és még visszatámadhat a Seahawks...Vagy esetleg rohanás helyett rá lehetett volna készülni a játékra. De látszik, hogy sem a támadóiban sem a védőiben nem bízik.
gabokocka
Bazzani
több mint 7 éve
Milyen jó lett volna ha kikéri egy percnél és még visszatámadhat a Seahawks...Vagy esetleg rohanás helyett rá lehetett volna készülni a játékra. De látszik, hogy sem a támadóiban sem a védőiben nem bízik.
gabokocka
több mint 7 éve
Milyen jó lett volna ha kikéri egy percnél és még visszatámadhat a Seahawks...
több mint 7 éve
Szuper time management...Nem volt azzal semmi baj, a sack után kihozták a maxot, ami benne volt.
Cypress
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Szuper time management...Caldwell haza szokta vinni az időkéréseket. Gyűjti őket.
Cypress
több mint 7 éve
Gyulára célzol? 😊 Természetesen tilos belekapaszkodni és csavarni az ellenfél fején akár csak pár fokot is mind a védőnek, mind a támadónak.Csak hallgattam a szakkommentátort.....Én nem vagy szakértő de azt nem tudtam, hogy facemasknál lehet nem túl nagyot csavarni az ellenfél fején, ha nincs meg a 180 fok akkor nem szabálytalan ?Ez most valami félresikerült poén akar lenni?
harras
Jakehomer
harras
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Szuper time management...
több mint 7 éve
JustoVillar
625
Szegény Gyulának nem sok fogalma van a dologról 😕
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 7 éve
Legalább Prater mindenhonnan bebassza
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
No, szóval volt flag. Az már egy új vita, hogy az jogos volt-e.De, bedobták a kamut 😊mármint nem dobták be?DPI és OPI is volt. Új játék lett volna ugye?Igen (de igazából nem volt dpi)
alatriste
Jakehomer
alatriste
Jakehomer
Liverpool Fc
több mint 7 éve
harras
515
Csak hallgattam a szakkommentátort.....Én nem vagy szakértő de azt nem tudtam, hogy facemasknál lehet nem túl nagyot csavarni az ellenfél fején, ha nincs meg a 180 fok akkor nem szabálytalan ?Ez most valami félresikerült poén akar lenni?
harras
Jakehomer