Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
A mienk volt azerintem.de most se lett volna ra bizonyitek ugyhogy balszerencse
több mint 3 éve
12th member
1 053
ezt hogy nem tudtuk összeszedni...
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Most.kellett.volna a flag te majom
több mint 3 éve
Könnyű elfelejteni mekkorák azok az emberek, amikor nem tolják az arcodba hogy az a fürge törpe irányító 180cm magas. 😀világ barmaiEgyszer mondjuk szívesen megnéznék egy ilyen átlagembert, hogy pattanna le egy nfl falról a pálya másik végébe 😊
fél yardról vazze még én is beviszem qb sneak-kel!!!
NB2
Jakehomer
több mint 3 éve
nyilván túlzok, kb az egész topik nem lenne elég, hogy bevigyük, de egy jól megcsinált qb sneak kb kivédekezhetetlenvilág barmaiEgyszer mondjuk szívesen megnéznék egy ilyen átlagembert, hogy pattanna le egy nfl falról a pálya másik végébe 😊
NB2
Jakehomer
ugye nem kell leírnom, hogy TB és a pats hányszor megcsinálta
nah fumble közben, amatőr ez a rams😊
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Seahawks, Packers, két jóbarát, együtt issza borát.Fene tudja... Én is így ültem neki, de azon veszem észre magam, hogy jobban örülnék, ha a SEA behúzná.Végre láttunk valami focit. Nem mondom, elég sokat kellett rá várni.Yo dude, mi ma LA drukkerek vagyunk... 😀
nagylaza
Indubitably
nagylaza
Vagymi.
több mint 3 éve
világ barmaiEgyszer mondjuk szívesen megnéznék egy ilyen átlagembert, hogy pattanna le egy nfl falról a pálya másik végébe 😊
NB2
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
világ barmaiHja, de ők nem üres pályán csinálják.
NB2
több mint 3 éve
világ barmaifél yardról vazze még én is beviszem qb sneak-kel!!!
több mint 3 éve
12th member
1 053
Amúgy ha fumble az end zoneban az nem automatikusan a miénk? Vagy ez hogy van?ugyanúgy össze kell szedni 😀 de nyílván senki se tudja ki szedte össze
MightHunter
több mint 3 éve
Amúgy ha fumble az end zoneban az nem automatikusan a miénk? Vagy ez hogy van?ha ti szeditek össze csak akkor
MightHunter
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
ezt a SEA challenge-t nem értemCsak a szokásos PC challenge, néha random berepül, bármiféle koncepció nélkül.
NB2
több mint 3 éve
Nem teljesen ezek a szempontok vezéreltek...😊Es igy lesz az emberbol Seahawks drukker 😂Fene tudja... Én is így ültem neki, de azon veszem észre magam, hogy jobban örülnék, ha a SEA behúzná.Végre láttunk valami focit. Nem mondom, elég sokat kellett rá várni.Yo dude, mi ma LA drukkerek vagyunk... 😀
nagylaza
Indubitably
nagylaza
Fantomas0429
több mint 3 éve
MightHunter
403
Amúgy ha fumble az end zoneban az nem automatikusan a miénk? Vagy ez hogy van?
több mint 3 éve
12th member
1 053
istenem Carroll mi a faszt challenglesz?...
több mint 3 éve
ezt a SEA challenge-t nem értemPete soha nem challengel jol
NB2
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
ezt a SEA challenge-t nem értem
több mint 3 éve
Hoppa Wagner arnyeka elszakadt tole es meg is csinalta a playt !
több mint 3 éve
Es igy lesz az emberbol Seahawks drukker 😂Fene tudja... Én is így ültem neki, de azon veszem észre magam, hogy jobban örülnék, ha a SEA behúzná.Végre láttunk valami focit. Nem mondom, elég sokat kellett rá várni.Yo dude, mi ma LA drukkerek vagyunk... 😀
nagylaza
Indubitably
nagylaza
több mint 3 éve
ha nincs más egye fene 😊Azért félhomályban még elmenne, nem? 😀de szerintem arcra is csúnyultÓ a nap fénypontja megvolt számomra.A télikabát sajna csökkenti Erin szexepiljét. Rossz helyen van a csapat.
Valaki nem csinált screenshotot erről az Istennőről?
Az asszony már alszik, jól jönne most.
akdestroyer
iktriad
NB2
Jan
amúgy szerintem nincs meg a 1st down
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Úú, ezt még nézni is fájt.
több mint 3 éve
Fene tudja... Én is így ültem neki, de azon veszem észre magam, hogy jobban örülnék, ha a SEA behúzná.Végre láttunk valami focit. Nem mondom, elég sokat kellett rá várni.Yo dude, mi ma LA drukkerek vagyunk... 😀
nagylaza
Indubitably