Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 5 éve
Az miert van h a rams nel O es D oldalon is 3-3 jatekos jatszik C betuvel a mellkasan? Vagy ez bevett szokas azt hittem 1-1 kapitany5 captain lehet 1 csapatban de azt a csapat dönti el hogy kik kegyenek azok általában s Qb illetve vmelyik Lb azok fixek a többi meg bármilyen podztra lehet adni.
Fantomas0429
több mint 5 éve
Azért félhomályban még elmenne, nem? 😀de szerintem arcra is csúnyultÓ a nap fénypontja megvolt számomra.A télikabát sajna csökkenti Erin szexepiljét. Rossz helyen van a csapat.
Valaki nem csinált screenshotot erről az Istennőről?
Az asszony már alszik, jól jönne most.
akdestroyer
iktriad
NB2
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Hát én télikabátban is tolnám.Ó a nap fénypontja megvolt számomra.A télikabát sajna csökkenti Erin szexepiljét. Rossz helyen van a csapat.
akdestroyer
iktriad
több mint 5 éve
A masodik tackleje kis Griffinnek ma!
több mint 5 éve
Végre láttunk valami focit. Nem mondom, elég sokat kellett rá várni.Yo dude, mi ma LA drukkerek vagyunk... 😀
nagylaza
I... don't care... John.
több mint 5 éve
azért féltem hogy Wilson megint eldobja futás helyett mint az elmúlt hetekben 😀Dettó 😄
12th member
több mint 5 éve
Végre láttunk valami focit. Nem mondom, elég sokat kellett rá várni.
több mint 5 éve
de szerintem arcra is csúnyultÓ a nap fénypontja megvolt számomra.A télikabát sajna csökkenti Erin szexepiljét. Rossz helyen van a csapat.
akdestroyer
iktriad
több mint 5 éve
azért féltem hogy Wilson megint eldobja futás helyett mint az elmúlt hetekben 😀
több mint 5 éve
Jöhet a buta arcú
több mint 5 éve
😂Eddig hol a faszban volt ez a Wilson???A jovoheti podcast anyagan agyalt 😂
MightHunter
Fantomas0429
több mint 5 éve
Ó a nap fénypontja megvolt számomra.A télikabát sajna csökkenti Erin szexepiljét. Rossz helyen van a csapat.
akdestroyer
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Eddig hol a faszban volt ez a Wilson???A jovoheti podcast anyagan agyalt 😂
MightHunter
több mint 5 éve
Eddig hol a faszban volt ez a Wilson???
több mint 5 éve
Annyira bírom, amikor a riporterek azon évődnek, hogy a Ramsnek még van egy időkérése és 1 perc 5másodperce. Lássuk mit hoznak ki belőle....Megmondom, semmit.Vannak. Még Kurt Warner idejéből...
Goffnak 6 game winning drive-ja van, azonban ezek nem utolsó perces események voltak. Ahhoz neki 5 perc kell, hogy egy szép hosszú támadás után megfordítsuk a meccset.
Én nem is tudok felidézni csak 2-t. Egyik a NO elleni hosszabbítás lehet, a másik a Chiefs elleni pont parádé.
Pizsama, neked vannak game winning drive emlékeid?
Al
több mint 5 éve
Az miert van h a rams nel O es D oldalon is 3-3 jatekos jatszik C betuvel a mellkasan? Vagy ez bevett szokas azt hittem 1-1 kapitany
több mint 5 éve
Előtte írtam 😄Azok a kreatív play hívások. 😭Tessék itt van 1.
MightHunter
iktriad
több mint 5 éve
akkora holding volt a rams védőn, hogy ihaj 😊de várható volt, hogy Wilson egyszercsak elszabadul
több mint 5 éve
Ó a nap fénypontja megvolt számomra.Valaki nem csinált screenshotot erről az Istennőről?
több mint 5 éve
Azok a kreatív play hívások. 😭Tessék itt van 1.
MightHunter
több mint 5 éve
Azok a kreatív play hívások. 😭
több mint 5 éve
Javítva. Belezavart a 6-6-os állás.hatos, faszt, nyolcas 😊Tudnék, de úgy se jön be. Hatos lottón ajánlom a 4, 6, 15, 16, 23, 42-es számok megjátszását. Csak aztán ne legyenek utána flashbackjeid vagy flash forwardjaid, ha netán nyersz. És kerüld a repülőket. 😊Tundàl 5 számot mondani 1-90 között¿ kösziiii 😊uralta a meccset a rams, de szinte tuti, hogy mégis a seattle fog előnnyel menni az öltözőbeSzerintem X lesz a félidő.
NB2
iktriad
MC12
iktriad
Löfli
több mint 5 éve
Most is a rendszer jó körülötte mert más csapatba kb csere lenne annyira pocsék,najó talán nálunk nem mert nálunk még pocsékabb a helyzet.😄De Goff tudott 2018-ban jól játszani, akkor most mivan?Inkább a rendszer volt a jó körülötte, plusz újdonság volt a Rams játékstílusa. Plusz egy egészséges Gurley-vel ment a futójáték, ebből jöttek a screen passzok, stb..
NB2
jamaicababa
southmiki