Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
Vége...
több mint 3 éve
En ertem.hogy futtatni kell az orat de ezek a futasok egesz este valami borzalmasak
több mint 3 éve
game over
több mint 3 éve
12th member
1 053
kéne a TD nagyon
több mint 3 éve
Ramsey elbeszélgetett Goff-fal. Mégis mit mondhatott neki: "fájni kezd tőled a hátam!"Ramseyknek borzasztó frusztráló lehet, hogy ők tényleg mindent megtettek, de Goff hülyeségei, hibás döntései miatt elbukják a meccset
Pizsama
mert azért védőként el tudod mondani, hogy Wilson 60 perc alatt 2 értelmes drive-ot vezetett, még a Rams legalább 5-öt, de 2-ből nem csinált pontot
több mint 3 éve
Az a baj hogy Goffot még lecserélni se lehet mert nincs normális csere Qb.Elég sok csapatnál normális kezdő QB sincs.
southmiki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
megint le leszek baszva, mert negatív vagyok a csapattal kapcsolatban...
több mint 3 éve
southmiki
654
Az a baj hogy Goffot még lecserélni se lehet mert nincs normális csere Qb.
több mint 3 éve
Ramsey elbeszélgetett Goff-fal. Mégis mit mondhatott neki: "fájni kezd tőled a hátam!"Biztatta, hogy visszaadjuk a labdát. Azt mondjuk nem mondta, mekkora hátrányban 😊
Pizsama
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Ramsey elbeszélgetett Goff-fal. Mégis mit mondhatott neki: "fájni kezd tőled a hátam!"
több mint 3 éve
southmiki
654
imádom nézni Wilsont, csak ma legalább 5 sacket úszott meg, mert gyorsan tudott dönteniÉn Mahommsal vagyok így 😃
NB2
több mint 3 éve
Kicsit szigorú volt az illegal motion flag
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
imádom nézni Wilsont, csak ma legalább 5 sacket úszott meg, mert gyorsan tudott dönteni
több mint 3 éve
12th member
1 053
penny bazdmg hogy nem tudta megfutni azt a kurva fél yardot és buzizni kellett a 3.-kal, btw én úgy láttam meg van
Szerkesztette: 12th member
több mint 3 éve
12th member
1 053
Lol, a saját szájába is csak 3. kísérletre talált bele.... 😀est kommentje 😀 😀
tomz
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Lol, a saját szájába is csak 3. kísérletre talált bele.... 😀
több mint 3 éve
Rams tonight: triple Gay!
több mint 3 éve
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlásAkkor kivédekezhetetlen, ha a fal úgy időzít, hogy tud egy fél yardos pusht csinálni, ahova azonnal benyomul a qb, ezt a Pecc tökéletesen tudta, de azért nem fool proof ez se, itt a Rams fal nem állt a helyzet magaslatán.nyilván túlzok, kb az egész topik nem lenne elég, hogy bevigyük, de egy jól megcsinált qb sneak kb kivédekezhetetlenvilág barmaiEgyszer mondjuk szívesen megnéznék egy ilyen átlagembert, hogy pattanna le egy nfl falról a pálya másik végébe 😊
fél yardról vazze még én is beviszem qb sneak-kel!!!
NB2
Jakehomer
ugye nem kell leírnom, hogy TB és a pats hányszor megcsinálta
nah fumble közben, amatőr ez a rams😊
NB2
Jakehomer
pl TB-vel mikor rohanni kellett iszonyat jó volt nézni milyen gyorsan felállt a támadó egység és néha sírok, hogy másik csapatok mikor sietni kéne, akkor is fél perc egy támadás elindítása
több mint 3 éve
Al
594
Védelemnek kell TD-t szerezni, mert a támadók nem fognak.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Sohase felejtsd el: Mindez nem bug, ez feature.én is így láttam, kár hogy előtte elkúrtunk egy zászlót már egy értelmetlen play-reezt hogy nem tudtuk összeszedni...Tiétek volt.
12th member
Simán látszott, hogy Stevens után Dissly is ráfog a labdára
Rejtély, hogy lett ez Rams ball
Chargers LT
12th member
több mint 3 éve
12th member
1 053
én is így láttam, kár hogy előtte elkúrtunk egy zászlót már egy értelmetlen play-reezt hogy nem tudtuk összeszedni...Tiétek volt.
12th member
Chargers LT
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Idén először van olyan határozott érzésem, hogy jó nézni a D#-t.
több mint 3 éve
ezt hogy nem tudtuk összeszedni...Tiétek volt.
12th member
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Indubitably
454
Közben odaát Szmöre and the boyz nem engedik el a playoffot... 😮
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Akkor kivédekezhetetlen, ha a fal úgy időzít, hogy tud egy fél yardos pusht csinálni, ahova azonnal benyomul a qb, ezt a Pecc tökéletesen tudta, de azért nem fool proof ez se, itt a Rams fal nem állt a helyzet magaslatán.nyilván túlzok, kb az egész topik nem lenne elég, hogy bevigyük, de egy jól megcsinált qb sneak kb kivédekezhetetlenvilág barmaiEgyszer mondjuk szívesen megnéznék egy ilyen átlagembert, hogy pattanna le egy nfl falról a pálya másik végébe 😊
fél yardról vazze még én is beviszem qb sneak-kel!!!
NB2
Jakehomer
ugye nem kell leírnom, hogy TB és a pats hányszor megcsinálta
nah fumble közben, amatőr ez a rams😊
NB2
Tepper takarodj!