Szombati dupla
11 hónapja
ezt a facemask-ot a másik oldalon észrevették azonnal 😀Sárga volt
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Én ezen már nem csodálkozom a rtp az elején nyilván azonnal repült. Wilsonra jobban ráestek. Akkor nem..
11 hónapja
Gyönyörű.....1:43 és power run...
11 hónapja
Nyáron dolgoztak együtt picit.azt nézem, hogy átkerült a duplázás Highsmith-re, azért ez elég nagy elismerésBrutál erős, nekem picit JH92-re emlékeztet.
Klaci79
KeyG
11 hónapja
azt nézem, hogy átkerült a duplázás Highsmith-re, azért ez elég nagy elismerésBrutál erős, nekem picit JH92-re emlékeztet.
Klaci79
We are just the Ravens!
11 hónapja
Látszik, hogy ez ma a Ravensnek élet halál kb. Persze fontos nekünk is, de már nem annyira. A KC ellen még nehezebb lesz 25-én. Akkor is ha teljesen egészséges mindenki.
11 hónapja
azt nézem, hogy átkerült a duplázás Highsmith-re, azért ez elég nagy elismerés
11 hónapja
Azért van sok pozitívum...Canadához képest mindenképp...így nekünk majd a kari meccs lesz fontos, remélem 2-3 ember visszatérIlyenkor Canada utánérzésem van...Szokásos Borzalmas AS hívás.....20+ yardon WR-ek.....egy WR keresztbe....ezeket kurvára nem értem....azért van még ilyen bőven...állandóan nagyot akarunk harapni, 6-8 yardos passzok helyett...megy a futás, mégis teljesen elfelejtjük...nincs TE játék...ezek teljesen értehetlenek...
Klemó
Klaci79
Klemó
11 hónapja
Ilyenkor Canada utánérzésem van...Szokásos Borzalmas AS hívás.....20+ yardon WR-ek.....egy WR keresztbe....ezeket kurvára nem értem....azért van még ilyen bőven...állandóan nagyot akarunk harapni, 6-8 yardos passzok helyett...megy a futás, mégis teljesen elfelejtjük...nincs TE játék...ezek teljesen értehetlenek...
Klemó
Klaci79
11 hónapja
Szokásos Borzalmas AS hívás.....20+ yardon WR-ek.....egy WR keresztbe....ezeket kurvára nem értem....azért van még ilyen bőven...állandóan nagyot akarunk harapni, 6-8 yardos passzok helyett...megy a futás, mégis teljesen elfelejtjük...nincs TE játék...ezek teljesen értehetlenek...
Klemó
11 hónapja
Szokásos Borzalmas AS hívás.....20+ yardon WR-ek.....egy WR keresztbe....ezeket kurvára nem értem....
11 hónapja
Megvan a pénz, az a lényeg.Minkah mint ha csak azért lenne fent, hogy tackle-t csináljon......egy ember volt ott egyes egyedül....nem hiszem, hogy rosszabb lenne, ha Tomlin végre nem engedné pályára 1-2 drive-ra...nincs jó megmozdulása...konkrétan teljesen szétesett a csávó
Klemó
Klaci79
11 hónapja
Minkah mint ha csak azért lenne fent, hogy tackle-t csináljon......egy ember volt ott egyes egyedül....nem hiszem, hogy rosszabb lenne, ha Tomlin végre nem engedné pályára 1-2 drive-ra...nincs jó megmozdulása...konkrétan teljesen szétesett a csávó
Klemó
11 hónapja
Ehune. 7 nap DAZN access, december 30-ig él az ajánlat.99 cent minden meccs az ünnepek alatt, ha jól láttam emailbe.Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
KeyG
www.dazn.com/en-HU/welcome/nfl?utm_source=nflownedoperated&utm_medium=organicpartner&utm_campaign=dazn_global_gl_nfloo_americanfootball_nflowned_fy_2024&utm_term=null-corerow-push_fixed&dclid=CJ7B39mDtIoDFe2S_QcdLYoaQw
11 hónapja
Minkah mint ha csak azért lenne fent, hogy tackle-t csináljon......egy ember volt ott egyes egyedül....
11 hónapja
Egy karácsonyi vásáron biztos 😊 Van belecsurgatva valami hatodrendű trutymó, és 500-ba is kerül. Amúgy boltban nem tudom a sima kifli mit kóstál, nem szoktam enni.Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
99 cent minden meccs az ünnepek alatt, ha jól láttam emailbe.Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
We are just the Ravens!
11 hónapja
Sima csak 80-100 Ft körül vanMár 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok

11 hónapja
Sajtoskézműves.Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Már 360 egy kifli? Le vagyok maradva...Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
shagi0206
11 hónapja
Mára biztos, nem vszínű hogy visszajöhet még akkor sem, ha esetleg akarna.De csúnyán esett Hill. Ahogy földet ért, szabályosan az egész teste megmeredtRemélem csak egy gyors K.O. volt.
shagi0206
KeyG
11 hónapja
Lassan kezd a cigány boxolni mintha
11 hónapja
De csúnyán esett Hill. Ahogy földet ért, szabályosan az egész teste megmeredtRemélem csak egy gyors K.O. volt.
shagi0206
We are just the Ravens!