NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
170
39
19:00-től, NETFLIX
Szombati dupla
3 napja
Szipeter
1 722
Igen, de akkor rajtunk múlik a vége és a KC nem adja le az utolsót. Ha mi nem tudunk nyerni hármat nem érdemeljük meg a PO-t. Ha nem veritek meg a KC-t, akkor el se utaznak Denverbe.Érdekes, hogy szurkolsz a KC ellen. Ha ellenük nyerünk, akkor a Veletek való meccsen a North a tét. A Conf mérlegünk ugyanis jobb maradna.Áhhh. Annyira éreztem... Mindegy. Ez ma az elejétől esélytelen volt. Henry annyira dominálta a D line-t hogy nem lehetett ma más a kimenet. A KC ellen nehezebb lesz. Majd a Cinci ellen húzzuk be a csoportot. 😁Ravens innen már simán végigmegy, nem lesz esély a csoportra. De remélem jövő héten otthon azért elintézitek még azt, hogy a KC ne tudjon pihenni 20+ napot. Nagy szívesség lenne az egész ligának.
polamalu
Szipeter
Klemó
3 napja
Klemó
5 835
Esélytelenek voltunk a 2 kezdő corner és Ogunjobi nélkül. Persze megnléztem volna ezt a meccset a Wilson fumble nélkül is, de valszinű akkor is L lett volna, csak kisebb marginnal.Ha annyit pihennek akkor végük. Sztem. Sajna a forma pont most kezd el lefele fordulni. Tudtuk, hogy ez a vége brutál lesz. 3 ilyen jó formában lévő jó csapat. Plusz a Bengals a végén. Ebből a hármasból bármelyik felemelheti a kupát idén. A Bengals csak a védelme miatt nem. Ahogy írtam az elején lattam ezt jönni. Henry ma egyszerűen tarthatatlan.Áhhh. Annyira éreztem... Mindegy. Ez ma az elejétől esélytelen volt. Henry annyira dominálta a D line-t hogy nem lehetett ma más a kimenet. A KC ellen nehezebb lesz. Majd a Cinci ellen húzzuk be a csoportot. 😁Ravens innen már simán végigmegy, nem lesz esély a csoportra. De remélem jövő héten otthon azért elintézitek még azt, hogy a KC ne tudjon pihenni 20+ napot. Nagy szívesség lenne az egész ligának.
polamalu
Szipeter
polamalu
3 napja
Klemó
5 835
Érdekes, hogy szurkolsz a KC ellen. Ha ellenük nyerünk, akkor a Veletek való meccsen a North a tét. A Conf mérlegünk ugyanis jobb maradna.Áhhh. Annyira éreztem... Mindegy. Ez ma az elejétől esélytelen volt. Henry annyira dominálta a D line-t hogy nem lehetett ma más a kimenet. A KC ellen nehezebb lesz. Majd a Cinci ellen húzzuk be a csoportot. 😁Ravens innen már simán végigmegy, nem lesz esély a csoportra. De remélem jövő héten otthon azért elintézitek még azt, hogy a KC ne tudjon pihenni 20+ napot. Nagy szívesség lenne az egész ligának.
polamalu
Szipeter
3 napja
Ha annyit pihennek akkor végük. Sztem. Sajna a forma pont most kezd el lefele fordulni. Tudtuk, hogy ez a vége brutál lesz. 3 ilyen jó formában lévő jó csapat. Plusz a Bengals a végén. Ebből a hármasból bármelyik felemelheti a kupát idén. A Bengals csak a védelme miatt nem. Ahogy írtam az elején lattam ezt jönni. Henry ma egyszerűen tarthatatlan.Áhhh. Annyira éreztem... Mindegy. Ez ma az elejétől esélytelen volt. Henry annyira dominálta a D line-t hogy nem lehetett ma más a kimenet. A KC ellen nehezebb lesz. Majd a Cinci ellen húzzuk be a csoportot. 😁Ravens innen már simán végigmegy, nem lesz esély a csoportra. De remélem jövő héten otthon azért elintézitek még azt, hogy a KC ne tudjon pihenni 20+ napot. Nagy szívesség lenne az egész ligának.
polamalu
Szipeter
3 napja
Szipeter
1 722
Áhhh. Annyira éreztem... Mindegy. Ez ma az elejétől esélytelen volt. Henry annyira dominálta a D line-t hogy nem lehetett ma más a kimenet. A KC ellen nehezebb lesz. Majd a Cinci ellen húzzuk be a csoportot. 😁Ravens innen már simán végigmegy, nem lesz esély a csoportra. De remélem jövő héten otthon azért elintézitek még azt, hogy a KC ne tudjon pihenni 20+ napot. Nagy szívesség lenne az egész ligának.
polamalu
3 napja
Áhhh. Annyira éreztem... Mindegy. Ez ma az elejétől esélytelen volt. Henry annyira dominálta a D line-t hogy nem lehetett ma más a kimenet. A KC ellen nehezebb lesz. Majd a Cinci ellen húzzuk be a csoportot. 😁
3 napja
Megy a CFP mellett a háttérban ez, hát ez az a Russ akit ismerek... Szegény Minkah
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
casaubon
2 544
Mi van itt?
3 napja
Jo Marlo a hazban. 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 napja
wow
3 napja
KeyG
9 715
Faszom, pedig már kezdtem elhinni
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Na tessék szídjuk sokat Fitz-et
3 napja
annyit szidtátok, h fogadni mertem volna, h szed egy picket,,
3 napja
freiermutht miert felejtette el teljesen russ?Ki tudja ezt....
mate93
3 napja
mate93
370
freiermutht miert felejtette el teljesen russ?
3 napja
bogjosi
1 552
| USYK sima pontozással 116-112 x3 |Azért Ez a meccs csak érdekesebb mint a Fury -Usyk volt.Mi lett?
ozibozi
KeyG
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 napja
KeyG
9 715
Azért Ez a meccs csak érdekesebb mint a Fury -Usyk volt.Mi lett?
ozibozi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
ozibozi
17 494
Azért Ez a meccs csak érdekesebb mint a Fury -Usyk volt.
3 napja
no
7 387
Egyetertek kiveve hogy ezen a vonalon nem kell elmenni az elet-halal vegpontig.az érveddel egyetértek, de ezek a csapatok magukat, a múltjukat köpnék szembe, ha 3 fordulóval a vége előtt nem az elérhető legjobbak játszanának...itt meg nincs olyan, hogy félgőzzel futsz, vagy szerelsz, mert annak csak rossz vége leszLátszik, hogy ez ma a Ravensnek élet halál kb. Persze fontos nekünk is, de már nem annyira. A KC ellen még nehezebb lesz 25-én. Akkor is ha teljesen egészséges mindenki.Ez a baj hogy ugy kezeli mindketto csapat pedig egy kicsit sem az. Oszinten nem mindegy ki jatszik egy meccset hazai palyan es kivel? Kb mindenki egyforma eros oriasi hibakkal, de ma mar ketto serulesgyanus fontos lancszemeknel. Ertelmetlenul.
polamalu
no
Klaci79
Egyszeruen a nagyobb picture-nek finomitani kellene ezt.
3 napja
Klaci79
22 370
az érveddel egyetértek, de ezek a csapatok magukat, a múltjukat köpnék szembe, ha 3 fordulóval a vége előtt nem az elérhető legjobbak játszanának...itt meg nincs olyan, hogy félgőzzel futsz, vagy szerelsz, mert annak csak rossz vége leszLátszik, hogy ez ma a Ravensnek élet halál kb. Persze fontos nekünk is, de már nem annyira. A KC ellen még nehezebb lesz 25-én. Akkor is ha teljesen egészséges mindenki.Ez a baj hogy ugy kezeli mindketto csapat pedig egy kicsit sem az. Oszinten nem mindegy ki jatszik egy meccset hazai palyan es kivel? Kb mindenki egyforma eros oriasi hibakkal, de ma mar ketto serulesgyanus fontos lancszemeknel. Ertelmetlenul.
polamalu
no
3 napja
no
7 387
Látszik, hogy ez ma a Ravensnek élet halál kb. Persze fontos nekünk is, de már nem annyira. A KC ellen még nehezebb lesz 25-én. Akkor is ha teljesen egészséges mindenki.Ez a baj hogy ugy kezeli mindketto csapat pedig egy kicsit sem az. Oszinten nem mindegy ki jatszik egy meccset hazai palyan es kivel? Kb mindenki egyforma eros oriasi hibakkal, de ma mar ketto serulesgyanus fontos lancszemeknel. Ertelmetlenul.
polamalu
3 napja
Klaci79
22 370
az...csak nem dobták be...ez van...bement szerencsére 51-ről is, így nincs jelentőségeezt a facemask-ot a másik oldalon észrevették azonnal 😀Sárga volt
Klaci79
KeyG