NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Szombati dupla

3 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 722
Áhhh. Annyira éreztem... Mindegy. Ez ma az elejétől esélytelen volt. Henry annyira dominálta a D line-t hogy nem lehetett ma más a kimenet. A KC ellen nehezebb lesz. Majd a Cinci ellen húzzuk be a csoportot. 😁
polamalu
Ravens innen már simán végigmegy, nem lesz esély a csoportra. De remélem jövő héten otthon azért elintézitek még azt, hogy a KC ne tudjon pihenni 20+ napot. Nagy szívesség lenne az egész ligának.
Szipeter
Érdekes, hogy szurkolsz a KC ellen. Ha ellenük nyerünk, akkor a Veletek való meccsen a North a tét. A Conf mérlegünk ugyanis jobb maradna.
Klemó
Igen, de akkor rajtunk múlik a vége és a KC nem adja le az utolsót. Ha mi nem tudunk nyerni hármat nem érdemeljük meg a PO-t. Ha nem veritek meg a KC-t, akkor el se utaznak Denverbe.
3 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 835
Áhhh. Annyira éreztem... Mindegy. Ez ma az elejétől esélytelen volt. Henry annyira dominálta a D line-t hogy nem lehetett ma más a kimenet. A KC ellen nehezebb lesz. Majd a Cinci ellen húzzuk be a csoportot. 😁
polamalu
Ravens innen már simán végigmegy, nem lesz esély a csoportra. De remélem jövő héten otthon azért elintézitek még azt, hogy a KC ne tudjon pihenni 20+ napot. Nagy szívesség lenne az egész ligának.
Szipeter
Ha annyit pihennek akkor végük. Sztem. Sajna a forma pont most kezd el lefele fordulni. Tudtuk, hogy ez a vége brutál lesz. 3 ilyen jó formában lévő jó csapat. Plusz a Bengals a végén. Ebből a hármasból bármelyik felemelheti a kupát idén. A Bengals csak a védelme miatt nem. Ahogy írtam az elején lattam ezt jönni. Henry ma egyszerűen tarthatatlan.
polamalu
Esélytelenek voltunk a 2 kezdő corner és Ogunjobi nélkül. Persze megnléztem volna ezt a meccset a Wilson fumble nélkül is, de valszinű akkor is L lett volna, csak kisebb marginnal.
3 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 5 835
polamalu
Szipeter
Érdekes, hogy szurkolsz a KC ellen. Ha ellenük nyerünk, akkor a Veletek való meccsen a North a tét. A Conf mérlegünk ugyanis jobb maradna.
3 napja
polamalu Pittsburgh Steelers 4 758 — 毎日何かを学ぶ
polamalu
Szipeter
Ha annyit pihennek akkor végük. Sztem. Sajna a forma pont most kezd el lefele fordulni. Tudtuk, hogy ez a vége brutál lesz. 3 ilyen jó formában lévő jó csapat. Plusz a Bengals a végén. Ebből a hármasból bármelyik felemelheti a kupát idén. A Bengals csak a védelme miatt nem. Ahogy írtam az elején lattam ezt jönni. Henry ma egyszerűen tarthatatlan.
3 napja
polamalu
3 napja
3 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 932 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Megy a CFP mellett a háttérban ez, hát ez az a Russ akit ismerek... Szegény Minkah

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
casaubon Green Bay Packers 2 544
Mi van itt?
3 napja
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 561 — maci faszán vitézkötés
Jo Marlo a hazban. 😄

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 napja
Faszom, pedig már kezdtem elhinni
KeyG
Tessék
3 napja
bogjosi New England Patriots 1 552
HOPP! 😀 uno reverse card 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 napja
Szesze New York Giants 21 308 — Giants fan
wow
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 715
Faszom, pedig már kezdtem elhinni

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Na tessék szídjuk sokat Fitz-et
3 napja
Szesze New York Giants 21 308 — Giants fan
annyit szidtátok, h fogadni mertem volna, h szed egy picket,,
3 napja
freiermutht miert felejtette el teljesen russ?
mate93
Ki tudja ezt....
3 napja
mate93 New Orleans Saints 370
freiermutht miert felejtette el teljesen russ?
3 napja
Azért Ez a meccs csak érdekesebb mint a Fury -Usyk volt.
ozibozi
Mi lett?
KeyG
| USYK sima pontozással 116-112 x3 |

3 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 715
ozibozi
Mi lett?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
ozibozi New York Giants 17 494
3 napja
Lamar all time szezont tol, de adjuk Joshnak az MVP-t, mert neki még nincs (meg mert milyen előző két hetet tolt mááár)...ez most így erős volt éjfél után Márktól...

Szerkesztette: bogjosi

3 napja
no Baltimore Ravens 7 387
Látszik, hogy ez ma a Ravensnek élet halál kb. Persze fontos nekünk is, de már nem annyira. A KC ellen még nehezebb lesz 25-én. Akkor is ha teljesen egészséges mindenki.
polamalu
Ez a baj hogy ugy kezeli mindketto csapat pedig egy kicsit sem az. Oszinten nem mindegy ki jatszik egy meccset hazai palyan es kivel? Kb mindenki egyforma eros oriasi hibakkal, de ma mar ketto serulesgyanus fontos lancszemeknel. Ertelmetlenul.
no
az érveddel egyetértek, de ezek a csapatok magukat, a múltjukat köpnék szembe, ha 3 fordulóval a vége előtt nem az elérhető legjobbak játszanának...itt meg nincs olyan, hogy félgőzzel futsz, vagy szerelsz, mert annak csak rossz vége lesz
Klaci79
Egyetertek kiveve hogy ezen a vonalon nem kell elmenni az elet-halal vegpontig.

Egyszeruen a nagyobb picture-nek finomitani kellene ezt.
3 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Northern Illinois Huskies 22 370
Látszik, hogy ez ma a Ravensnek élet halál kb. Persze fontos nekünk is, de már nem annyira. A KC ellen még nehezebb lesz 25-én. Akkor is ha teljesen egészséges mindenki.
polamalu
Ez a baj hogy ugy kezeli mindketto csapat pedig egy kicsit sem az. Oszinten nem mindegy ki jatszik egy meccset hazai palyan es kivel? Kb mindenki egyforma eros oriasi hibakkal, de ma mar ketto serulesgyanus fontos lancszemeknel. Ertelmetlenul.
no
az érveddel egyetértek, de ezek a csapatok magukat, a múltjukat köpnék szembe, ha 3 fordulóval a vége előtt nem az elérhető legjobbak játszanának...itt meg nincs olyan, hogy félgőzzel futsz, vagy szerelsz, mert annak csak rossz vége lesz
3 napja
no Baltimore Ravens 7 387
polamalu
3 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Northern Illinois Huskies 22 370
ezt a facemask-ot a másik oldalon észrevették azonnal 😀
Klaci79
Sárga volt
KeyG
az...csak nem dobták be...ez van...bement szerencsére 51-ről is, így nincs jelentősége