Szombati dupla
több mint 1 éve
Upsz, ez is elég csúnya esés volt.
több mint 1 éve
De csúnyán esett Hill. Ahogy földet ért, szabályosan az egész teste megmeredt
több mint 1 éve
Az rengeteg, abból már lehet venni egy kiflit isMinden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!Szia uram, DAZN 360-ért nem érdekel?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!volokit2.com/lives/pittsburgh-steelers-at-baltimore-ravens-main/
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Márk jobb mint Brady😁 minek stream
több mint 1 éve
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!340 Ft a DAZN az ünnepekre
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Minden streamem behalt. Lécci-lécci!
több mint 1 éve
Lehet majd most a rájátszásban majd jobban fog figyelniWilsoooooonNem tanult az elmult evekben semmit 😕
zacknorb
funkyparduc
több mint 1 éve
Sok holló teremt ott hirtelen, mentünk a szabad labdára.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Majdnem hero move.
több mint 1 éve
WilsoooooonNem tanult az elmult evekben semmit 😕
zacknorb
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
legalább nem kell látnod ilyen hibákat tőle 😛Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
KeyG
persze igen...mindig van rosszabb
több mint 1 éve
Azt hiszem ezzel sikerült is überelni a Fitzpatrick témát 😀Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
KeyG
több mint 1 éve
Nálunk egy ilyen fizetésű S a csere.igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ha még egy két ilyen drive-ot látok az OFF-től akkor már megérte még ha ki is kapunk
több mint 1 éve
igen, csak az ember nem ezt szeretné látni az egyik legjobban fizetett S-től a ligában...Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
Szipeter
több mint 1 éve
Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyraFitz folyamatosan vakon van, Bengalsosan játszik😁
Klaci79
több mint 1 éve
Azèrt hajrá vasasok
több mint 1 éve
Fitz gyönyörűen hagyta elmenni...3 csere van a sec-ben és élete legrosszabb formájában lévő Fitzpatrick, akitől jövőre mindenképp meg kell szabadulni...na én készülök inkább a karácsonyra
több mint 1 éve
És akkor Porter is kiesik. Fasza
több mint 1 éve
Ma Henry lesz a nyerő emberük. Nem tudjuk tartani, látszik sajna... Ogunjobi túl fontos láncszem.
több mint 1 éve
Mostanság nem hozzánk pattan a laszti 😕
több mint 1 éve
Lehet. Nem láttam végig, de valahogy idén ellenük mindenki a rosszabb arcát mutatja.Megbotlik a védő.....mondjuk ma jobbak voltak
Lesz olyan, hogy a Chiefsnek nem jön össze valami?
zinedine5
Szesze