NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Lassan csak kéne chokeolni egy szokásosat, mert gigantikus kibaszás lenne egy a WIN a következő rezsimmel.
több mint 3 éve
A múlt meccsen maradt el roughing the kicker is pl. ami után drive-ot lehetett volna folytatni a 4. negyedben, de hát istenem, szelektív a memóriád.Mondjuk a dupla opi amiből 4. És 2 lett? Ja azt egyiket sem dobtak. Fumble? Minek azt. Ugyanolyan kezhasznalat, 4.nek dpi. Csak például, mert múltkor volt egy rossz spot és utána morgott mindenkiMost is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?melyik flag nem volt jogos?
Wyatt
empty taxi
Wyatt
Btw cserébe most elmaradt egy DPI Treadwell-lel szemben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
imádom hogy a pats drukkereket jobban érdekli a meccs mint az atlanta/tampa szurkolóitAz, ha a Falcons-szurkolokat nem érdekli, az a saját problemajuk
kaszo
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Köszönjük, mehetsz vissza enekelnide éles 😀 jujjjj....az önéreztes "Bucsos" 😀 😀 pompomt rázzátokKérdezték, válaszoltam. Téged a kutya nem kérdezett, szóval nem kell beleugatnod semnyafnyafMondjuk a dupla opi amiből 4. És 2 lett? Ja azt egyiket sem dobtak. Fumble? Minek azt. Ugyanolyan kezhasznalat, 4.nek dpi. Csak például, mert múltkor volt egy rossz spot és utána morgott mindenkiMost is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?melyik flag nem volt jogos?
Wyatt
empty taxi
Wyatt
zekeffron
Wyatt
zekeffron
több mint 3 éve
imádom hogy a pats drukkereket jobban érdekli a meccs mint az atlanta/tampa szurkolóit
több mint 3 éve
de éles 😀 jujjjj....az önéreztes "Bucsos" 😀 😀 pompomt rázzátokKérdezték, válaszoltam. Téged a kutya nem kérdezett, szóval nem kell beleugatnod semnyafnyafMondjuk a dupla opi amiből 4. És 2 lett? Ja azt egyiket sem dobtak. Fumble? Minek azt. Ugyanolyan kezhasznalat, 4.nek dpi. Csak például, mert múltkor volt egy rossz spot és utána morgott mindenkiMost is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?melyik flag nem volt jogos?
Wyatt
empty taxi
Wyatt
zekeffron
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Kérdezték, válaszoltam. Téged a kutya nem kérdezett, szóval nem kell beleugatnod semnyafnyafMondjuk a dupla opi amiből 4. És 2 lett? Ja azt egyiket sem dobtak. Fumble? Minek azt. Ugyanolyan kezhasznalat, 4.nek dpi. Csak például, mert múltkor volt egy rossz spot és utána morgott mindenkiMost is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?melyik flag nem volt jogos?
Wyatt
empty taxi
Wyatt
zekeffron
több mint 3 éve
batyu
630
ennyit tudsz, hergelni a másikat...nyafnyafMondjuk a dupla opi amiből 4. És 2 lett? Ja azt egyiket sem dobtak. Fumble? Minek azt. Ugyanolyan kezhasznalat, 4.nek dpi. Csak például, mert múltkor volt egy rossz spot és utána morgott mindenkiMost is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?melyik flag nem volt jogos?
Wyatt
empty taxi
Wyatt
zekeffron
több mint 3 éve
nyafnyafMondjuk a dupla opi amiből 4. És 2 lett? Ja azt egyiket sem dobtak. Fumble? Minek azt. Ugyanolyan kezhasznalat, 4.nek dpi. Csak például, mert múltkor volt egy rossz spot és utána morgott mindenkiMost is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?melyik flag nem volt jogos?
Wyatt
empty taxi
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk a dupla opi amiből 4. És 2 lett? Ja azt egyiket sem dobtak. Fumble? Minek azt. Ugyanolyan kezhasznalat, 4.nek dpi. Csak például, mert múltkor volt egy rossz spot és utána morgott mindenkiMost is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?melyik flag nem volt jogos?
Wyatt
empty taxi
több mint 3 éve
Miért akarjuk megnyerni ezt a meccset?remélem tényleg meg akarják, mert akkor úgyis elbasszák a végén
Kenny
több mint 3 éve
Most is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?Tolószékes Bradyt egész szezonban tolják 😀
Wyatt
több mint 3 éve
Most is a Bucsot nyomják a bírók, ügyi?melyik flag nem volt jogos?
Wyatt
Madden hates me.
több mint 3 éve
Miért akarjuk megnyerni ezt a meccset?pfff győztes kultúra miatt....
Kenny
több mint 3 éve
Icing the kicker, jóvan Morris fiam, ülj le egyes...
Madden hates me.
több mint 3 éve
Evans szezonjanak vege, nagyon ugy nez ki.Meg van a rekord, Arians felkuldi a kovetkezo playre is, bumm, megserul...Egy tiszta TD elkapás helyett. Elég randán nézett ki, nem tudott kitámasztani rá egyáltalán, szalag gyanús.
undisputedly
Antonio time.
Sztyopa
több mint 3 éve
Jobb az ha ez nem lesz TD, legalább kevesebb ideje lesz a Tompának visszatámadni.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Kétszer tekertem vissza game passen, tuti vak vagyok 😀🤔, az miért is volt szabálytalan? Én nem láttam face maskotAnnak nézett ki 😀
Gyurma Pappa
peach