Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 8 éve
Sziasztok,Evans játszik ma? Nem írták outra, de nem sokat mutat eddig a statline 😕 (fantasy)
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Thompson a héten repül erre van egy söröm. A visszahordásai egy kalap szarok, de cserébe felelőtlen is. Most -10 yard és 5 másodperc, amivel meglopta a csapatot.LOL ilyet csap szopórolleren láttam eddig.
Na innen nyerünk.
több mint 8 éve
TYLER PALKO VISSZATÉRT!!!!!!!!!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Jézusom D:
több mint 8 éve
Végre egy kis mák, KURVÁRA KIJÁRT MÁR
több mint 8 éve
Nincs itt semmi látnivaló, csak két jó meccs után visszaestünk a seggünkre a földre...Az a bosszantó, hogy "amúgy" egyáltalán nem játszik rosszul a Bears, csak hát a turnoverek.
csi77
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nincs itt semmi látnivaló, csak két jó meccs után visszaestünk a seggünkre a földre...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Thompson visszahordása, 10 yard majd 15, biztos erőltetni kéne ezt?
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Ez mi a heréért lett incomplete? Winston visszafelé dobta elé? Oké, hogy ha nincs síp rávetődik, de akkor is.
több mint 8 éve
ricsiii83
1 339
visszajátszásba mutatták is a fumble után, hogy a padon az ujjával szorakoznak.. szoval van bennne valamiLong és Massie helyett kik vannak bent?Larsen RG, Adams RT
proki
Szerintem Cutler rásérült a hüvelyujjára a fumblenél, azóta marha furcsán engedi el a labdákat.
tüsi91
több mint 8 éve
Köszi.Long és Massie helyett kik vannak bent?Larsen RG, Adams RT
proki
Szerintem Cutler rásérült a hüvelyujjára a fumblenél, azóta marha furcsán engedi el a labdákat.
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Long és Massie helyett kik vannak bent?Larsen RG, Adams RT
proki
több mint 8 éve
Az offense munkája eddig 1-s talán Howard kaphat egy 4-est a a fal kritikán aluli, Cutlert nem kell magyarázni, a plan is fos, az egész banda bekaphatja
több mint 8 éve
Long és Massie helyett kik vannak bent?
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
55-ről nem rúgunk, Cutler eladja FG távban, pick6, fumble a red zoneban, fumble saját 30 yardoson. Zanzásítva.
több mint 8 éve
1 perc, 5 yard. Pirítunk
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Wow. Nem azért, de Amos és HJQ annyira kilóg lefelé ebből a védelemből, hogy az hihetetlen.Egyértelmű sajnos. Backup kaliber mindkettő, s a legszörnyűbb az egészben, hogy Amosban sokat látnak.
füligjimmy
Az összes csapat összeomlott a csoportban, a Lions meg Lions, mi meg itt szarakodunk. Annyira kiábrándító.
több mint 8 éve
Vártam még egy fumble-t a kick off tól, ez így csalódás
több mint 8 éve
Evanst kímélik???? Szopás eddig a fantasy Evans +Miller a kezdőben....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Cutler 3 to, fent hagyott pontok... , de igy is csak 4 pont a hatrany. A Tampa nem tudta kihasznalni a hibakat, szerintem valahogy kieroszakolja a gyozelmet a Bears, de ha Hoyer egeszseges, kecserelnem Cutlert. Jovore meg uj iranyitoban kell gondolkodni. A vedelem legalabb egesz jo.Hoyernél elvesztettél sztem mindenkit, aki látta azt a szarrágót 300 yardot 2 TD 0 iNt vereséget dobálni.
undisputedly
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ha Cutler nem hoz egy 2-0 ás második félidőt, már csomagolhat is
több mint 8 éve
Wow. Nem azért, de Amos és HJQ annyira kilóg lefelé ebből a védelemből, hogy az hihetetlen.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
ricsiii83
1 339
ha kikapunk nem ezen a fumblen fog múlni... nincs offense....csak egy howard