Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Kőkemény.
több mint 8 éve
Nme tudok haragudni a srácra.
több mint 8 éve
Istenem bazdmeg, ennyire szerencsétlenek nem lehetünk
több mint 8 éve
Cutler 3 to, fent hagyott pontok... , de igy is csak 4 pont a hatrany. A Tampa nem tudta kihasznalni a hibakat, szerintem valahogy kieroszakolja a gyozelmet a Bears, de ha Hoyer egeszseges, kecserelnem Cutlert. Jovore meg uj iranyitoban kell gondolkodni. A vedelem legalabb egesz jo.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Kurvára gáz, hogy nem bírjuk földbe rakni Winstont, Holding ide vagy odaJó a front7. McPhee visszatérte nagy lökés volt, de aki miatt jó az Floyd. Nyilván nem Joe Thomasok ellen játszik, de a srác jó. Ezt se hittem volna.
hpeter93
Cutler egyenlőre kivégzi a csapatot, pedig a védelem dominál.
több mint 8 éve
Kurvára gáz, hogy nem bírjuk földbe rakni Winstont, Holding ide vagy oda
több mint 8 éve
Viccelsz? Illés Béla népünk megmentője...Favre nem térne vissza? Vagy Pisont is jó irányító volt...VÁ-CZI ZOLI! VÁ-CZI ZOLI!
promax
füligjimmy
Evans játszik egyáltalán? Nincs még elkapása
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Cutler van egy baszott nagy Tight Ended találd már őt is el
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Favre nem térne vissza? Vagy Pisont is jó irányító volt...VÁ-CZI ZOLI! VÁ-CZI ZOLI!
promax
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ezt a PS centert megpróbálnám megfirkálni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Favre nem térne vissza? Vagy Pisont is jó irányító volt...
több mint 8 éve
Mondjuk a fal olyan mint egy utcáról berángatott csürhe, ezen is lehetne valamit alakítani, akkor talán szerencsétlen ember ránézhetne két emberre mielőtt pofánverik
több mint 8 éve
ricsiii83
1 339
nem 😊telcsizni kéne Vickkel.. ö annyira nem volt rossz a steelersbe.meg a phillybe(??)
ricsiii83telcsizni kéne Vickkel.. ö annyira nem volt rossz a steelersbe.meg a phillybe(??)Hagyd már ezt könyörgöm.
ricsiii83
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
telcsizni kéne Vickkel.. ö annyira nem volt rossz a steelersbe.meg a phillybe(??)
ricsiii83
telcsizni kéne Vickkel.. ö annyira nem volt rossz a steelersbe.meg a phillybe(??)Hagyd már ezt könyörgöm.
ricsiii83
több mint 8 éve
ricsiii83
1 339
telcsizni kéne Vickkel.. ö annyira nem volt rossz a steelersbe.meg a phillybe(??)
több mint 8 éve
Így is nyerünk szerintem.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Game over?
több mint 8 éve
Cutty tippszmikszelt.
több mint 8 éve
Atyaisten. Ilyen szarul sztem még nem játszott ez a csávó.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Nem volt jó ötlet Cutlert kezdetni fantasyben...
Tepper takarodj!