NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers - Seattle Seahawks
több mint 2 éve
Igen, általában húzni szokták, amíg lehet, de egyet meg kell csinálni, és úgy érezték, megvan a momentum. Nem volt meg 😊De ha extra pontot rúgnak, akkor is megmarad még a TD+2pont+FG lehetőség.Hát az volt a matek, hogy ha sikerül, akkor egy TD+FG egyenlít, amúgy két TD kellEnnek a kétpontosnak megint nem volt semmi értelme.5 perce agyalok, hogy ezt most miért kellett de nem jövök rá
Kampman
peach
Jakehomer
Az ember azt hinné, hogy minél tovább nyitva akarják tartani a lehető legtöbb lehetőséget, de akkor ezek szerint nem.
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Nem.Pedig annyira azért nem bonyolult.. 10 pontnál elég a TD+FG, 11-nél 2 TD kell.Ennek a kétpontosnak megint nem volt semmi értelme.5 perce agyalok, hogy ezt most miért kellett de nem jövök rá
Kampman
peach
Szesze
több mint 2 éve
Kampman
28 290
De ha extra pontot rúgnak, akkor is megmarad még a TD+2pont+FG lehetőség.Hát az volt a matek, hogy ha sikerül, akkor egy TD+FG egyenlít, amúgy két TD kellEnnek a kétpontosnak megint nem volt semmi értelme.5 perce agyalok, hogy ezt most miért kellett de nem jövök rá
Kampman
peach
Jakehomer
Az ember azt hinné, hogy minél tovább nyitva akarják tartani a lehető legtöbb lehetőséget, de akkor ezek szerint nem.
több mint 2 éve
Pedig annyira azért nem bonyolult.. 10 pontnál elég a TD+FG, 11-nél 2 TD kell.Ennek a kétpontosnak megint nem volt semmi értelme.5 perce agyalok, hogy ezt most miért kellett de nem jövök rá
Kampman
peach
több mint 2 éve
Hát az volt a matek, hogy ha sikerül, akkor egy TD+FG egyenlít, amúgy két TD kellEnnek a kétpontosnak megint nem volt semmi értelme.5 perce agyalok, hogy ezt most miért kellett de nem jövök rá
Kampman
peach
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Ennek a kétpontosnak megint nem volt semmi értelme.5 perce agyalok, hogy ezt most miért kellett de nem jövök rá
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 891
tudtam én, hogy miért hiányzik az eredménykövető
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Ennek a kétpontosnak megint nem volt semmi értelme.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
A riporter olyan érdekességként tálalta azt a tényt, hogy egy Hawks OL birkózott az egyetemen - mintha sosem hallott volna Tom Cable-ről.Nálunk inkább az a hír, ha nem birkózott/kiegétt és átképzett DL játékos akármelyik támadófalember. 😀
több mint 2 éve
Megállapítom, hogy a PO-próbaüzem sikeres, így elmegyek megnézni a Milan-Fiorentinát.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Madden hates me.
több mint 2 éve
szerencsére negri nem akkora libbant, hogy megossza, és elég hogy elfogadja 😀szégyellem, de én is azt hittem az fog jönni ebből 😀 Túl sok mindent láttam már (amit nem akartam).Haverjaimmal közös messenger csoport miatt, kicsit izgulok már az ilyen gifeknél, hogy a lepel alól kicsattan egy 25ös malájbarna bőrtorpedó
Negritis, a vajda
Hanni
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
szégyellem, de én is azt hittem az fog jönni ebből 😀 Túl sok mindent láttam már (amit nem akartam).Haverjaimmal közös messenger csoport miatt, kicsit izgulok már az ilyen gifeknél, hogy a lepel alól kicsattan egy 25ös malájbarna bőrtorpedó
Negritis, a vajda
Hanni
több mint 2 éve
Haverjaimmal közös messenger csoport miatt, kicsit izgulok már az ilyen gifeknél, hogy a lepel alól kicsattan egy 25ös malájbarna bőrtorpedó
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ez mi? 😳😳😳úgy döntött hogy vége és csöcstime 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
én mondjuk megyek és összedobom a pizzatésztát meg felrakom a szószt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Madden hates me.
több mint 2 éve
Dehogy, itt a sivatagban szárított datolyás döghúst kell megvenni a sarki souqban 😀Akkora meccs ez, hogy inkább elmentem boltba. És látom semmi nem történt 😀Bahreinben van bolt? 😮
Hanni
shawnka
több mint 2 éve
Akkora meccs ez, hogy inkább elmentem boltba. És látom semmi nem történt 😀Bahreinben van bolt? 😮
Hanni
több mint 2 éve
Akkora meccs ez, hogy inkább elmentem boltba. És látom semmi nem történt 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
csak megkímélem a csalódástól. És időt spórolok neki 😊Minden reményét elvetted.Ez innentől már hidegvíz nem?nem ő van 😊
Próbálok agyalni rajta hogy miben bízhatok még, én speciel most abban, hogy beadják a pálya mellől egy kicsit Erin Andrewst, hogy könnyebb legyen a délutánom, másban már nagyon nem tudok hinni.
akdestroyer
shagi0206
Kampman
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
😥 😥 😥Ez innentől már hidegvíz nem?nem ő van 😊
Próbálok agyalni rajta hogy miben bízhatok még, én speciel most abban, hogy beadják a pálya mellől egy kicsit Erin Andrewst, hogy könnyebb legyen a délutánom, másban már nagyon nem tudok hinni.
akdestroyer
shagi0206
több mint 2 éve
csak a szokásokaz ellen védelme meg balfasz irányítója sztárt csinál tomiból
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "