NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Tennessee Titans - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Csaj szurkoló hogy elélvezett megint
több mint 1 éve
Norbi180
676
Nekem tök mindegy, de ezzel az emberel semmire nem fogsz menni, aztr se értem hogy minek kellett ezt a szerencsétlent megfizetni, szemmel láthatoan kutyának nem kellett.Azt a büdös kurva eget ,valaki üsse már ki ezt a szerencsétlen lamart ,Huntley lenne szerinted a jó megoldás?
Norbi180
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
És ilyenkor van ugye a védelemben is hiba, meg omlik össze minden...én várnék egyébként LJ-től is egy két Hero futást, szerintem ha már ő a QB, akkor ezt a fegyvert nem szabadna elengedni.Igen valszeg ez a kulonbseg h x eve nezzuk ezt. LJ nem tokeletes , sot a legtobben a csapattopikba is latjak a hibakat, az egy masik dolog h van 1 interception v vmi, de ez mind azutan jon minden alkalommal mikor elkezdik Harboek a kozepre futasokat ,es mindegy h meg van 3 negyed v 3 perc mindig ez a van ha el kezd vezetni a Ravens...én nem vitatkoznék veletek, minden meccset láttok, de azért itt is, a Steelers ellen is, baromi furcsa döntések vannak a játékosok részéről...Láma meg nagyon jól játszik, amíg nincs nyomás....nehéz és nyilván bosszantó nektekNe legyunk mar ennyire szemellenzosek, kurvara ez van minden meccsen 7-10 pont elony es egy screent nem passzolnak nemhogy 5-10+ yardot. Mennek a kozepso futasok 3&out, majd visszajon az ellenfel es megall a tudomanyJH takarodj az analitikáddal együttde azért ezt most megint nem ő baszta el....értem én a felháborodást, de ez a zsebben volt
KeyG
Klaci79
Morfil
Klaci79
Morfil
Na de tessék, ez a labdát sokan innen is leszedték volna, olyan sokat volt a levegőben
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
G.P.
420
Hihetetlen micsoda leolvadas ezLáttad a múlt hetit? Komolyan sajnálom a szurkereket. Van egy elit csapat és ezt kell látni. Mint a magyar tábor ahogy szimpi és akkor jön Norbert
Tdog
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
Azt a büdös kurva eget ,valaki üsse már ki ezt a szerencsétlen lamart ,Huntley lenne szerinted a jó megoldás?
Norbi180
több mint 1 éve
Morfil
585
Igen valszeg ez a kulonbseg h x eve nezzuk ezt. LJ nem tokeletes , sot a legtobben a csapattopikba is latjak a hibakat, az egy masik dolog h van 1 interception v vmi, de ez mind azutan jon minden alkalommal mikor elkezdik Harboek a kozepre futasokat ,es mindegy h meg van 3 negyed v 3 perc mindig ez a van ha el kezd vezetni a Ravens...én nem vitatkoznék veletek, minden meccset láttok, de azért itt is, a Steelers ellen is, baromi furcsa döntések vannak a játékosok részéről...Láma meg nagyon jól játszik, amíg nincs nyomás....nehéz és nyilván bosszantó nektekNe legyunk mar ennyire szemellenzosek, kurvara ez van minden meccsen 7-10 pont elony es egy screent nem passzolnak nemhogy 5-10+ yardot. Mennek a kozepso futasok 3&out, majd visszajon az ellenfel es megall a tudomanyJH takarodj az analitikáddal együttde azért ezt most megint nem ő baszta el....értem én a felháborodást, de ez a zsebben volt
KeyG
Klaci79
Morfil
Klaci79
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Tdog
653
Hihetetlen micsoda leolvadas ez
több mint 1 éve
Norbi180
676
Azt a büdös kurva eget ,valaki üsse már ki ezt a szerencsétlen lamart ,
több mint 1 éve
Ez mi volt?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
én nem vitatkoznék veletek, minden meccset láttok, de azért itt is, a Steelers ellen is, baromi furcsa döntések vannak a játékosok részéről...Láma meg nagyon jól játszik, amíg nincs nyomás....nehéz és nyilván bosszantó nektekNe legyunk mar ennyire szemellenzosek, kurvara ez van minden meccsen 7-10 pont elony es egy screent nem passzolnak nemhogy 5-10+ yardot. Mennek a kozepso futasok 3&out, majd visszajon az ellenfel es megall a tudomanyJH takarodj az analitikáddal együttde azért ezt most megint nem ő baszta el....értem én a felháborodást, de ez a zsebben volt
KeyG
Klaci79
Morfil
több mint 1 éve
Megint középső futás
KeyG
Es megy is kozepre a futas, beszarasGreg Roman kísértete járja be Europát!
Morfil
több mint 1 éve
G.P.
420
Ez egy szar passz volt.
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Megint középső futásNe legyunk mar ennyire szemellenzosek, kurvara ez van minden meccsen 7-10 pont elony es egy screent nem passzolnak nemhogy 5-10+ yardot. Mennek a kozepso futasok 3&out, majd visszajon az ellenfel es megall a tudomanyJH takarodj az analitikáddal együttde azért ezt most megint nem ő baszta el....értem én a felháborodást, de ez a zsebben volt
KeyG
Klaci79
Morfil
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Morfil
585
Es megy is kozepre a futas, beszaras
több mint 1 éve
Legyen ahogy akarod😁😁😁Én meg azt mondom neked hogy növesz pöcsöt ,mert egy kibaszott punci vagy.Ez sehol nem volt kiálitás, ez egy gyönyörü csontzene, brutálisan szép ütközésMondom reménytelen
Norbi180
ThundersNFL a Jobbágy
Norbi180
De legalább nem vagyok egy ilyen lelki nyomorék mint te....
Draft
több mint 1 éve
Morfil
585
Ne legyunk mar ennyire szemellenzosek, kurvara ez van minden meccsen 7-10 pont elony es egy screent nem passzolnak nemhogy 5-10+ yardot. Mennek a kozepso futasok 3&out, majd visszajon az ellenfel es megall a tudomanyJH takarodj az analitikáddal együttde azért ezt most megint nem ő baszta el....értem én a felháborodást, de ez a zsebben volt
KeyG
Klaci79
több mint 1 éve
legalább normálisan trollkodnál, nem ilyen igénytelen módonÉn meg azt mondom neked hogy növesz pöcsöt ,mert egy kibaszott punci vagy.Ez sehol nem volt kiálitás, ez egy gyönyörü csontzene, brutálisan szép ütközésMondom reménytelen
Norbi180
ThundersNFL a Jobbágy
Norbi180
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Morfil
585
JH takarodj az analitikáddal együttMeg vezetunk szoval fut a ravens 3x 6 yardert
KeyG
több mint 1 éve
Klaci79
22 215
JH takarodj az analitikáddal együttde azért ezt most megint nem ő baszta el....értem én a felháborodást, de ez a zsebben volt
KeyG
több mint 1 éve
Norbi180
676
Én meg azt mondom neked hogy növesz pöcsöt ,mert egy kibaszott punci vagy.Ez sehol nem volt kiálitás, ez egy gyönyörü csontzene, brutálisan szép ütközésMondom reménytelen
Norbi180
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Meccs van!
több mint 1 éve
KeyG
9 477
JH takarodj az analitikáddal együtt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Sajna ez jogos piros. És Henry egyből büntet.
több mint 1 éve
Ez sehol nem volt kiálitás, ez egy gyönyörü csontzene, brutálisan szép ütközésMondom reménytelen
Norbi180
Draft
több mint 1 éve
Norbi180
676
Ez sehol nem volt kiálitás, ez egy gyönyörü csontzene, brutálisan szép ütközés