Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Faragó Ricsi nem érti miért ideges valaki, amikor épp az egész éves munkád megy el a szezon utolsó 5 percében... 😀Fakezű csere QB-nak is köszönhetően
bobi0092
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Titansbe lassan a nézők játszanak...Nicole Kidmant megnézném QB-ban. Ő is Szöszi.
ThundersNFL
több mint 5 éve
bobi0092
4 345
Faragó Ricsi nem érti miért ideges valaki, amikor épp az egész éves munkád megy el a szezon utolsó 5 percében... 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Glovinski meg Haeg gyökér volt ma végig. Kelly remelem felépül jövőhétre.
több mint 5 éve
Persze. Haeg volt a cimeres faszkalap.Ami jogos volt...Az, hogy meg a Td-t is megcsinaltuk, es jott egy fasz flag.Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.3:49 hátra, két labdabirtoklásnyi pontkülönbség, nem értem mi a gond
Stez
EasyGhost
Stez
ThundersNFL
több mint 5 éve
Titansbe lassan a nézők játszanak...
Draft
több mint 5 éve
Ami jogos volt...Az, hogy meg a Td-t is megcsinaltuk, es jott egy fasz flag.Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.3:49 hátra, két labdabirtoklásnyi pontkülönbség, nem értem mi a gond
Stez
EasyGhost
Stez
Draft
több mint 5 éve
Hala az egnek, hogy a Titans meg minden playben szabalytalan
több mint 5 éve
Az, hogy meg a Td-t is megcsinaltuk, es jott egy fasz flag.Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.3:49 hátra, két labdabirtoklásnyi pontkülönbség, nem értem mi a gond
Stez
EasyGhost
több mint 5 éve
Marijóskával sima x lenne
Draft
több mint 5 éve
Rinyál mint egy Fürdőskurva 😁Stez egy rinyagép.Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.3:49 hátra, két labdabirtoklásnyi pontkülönbség, nem értem mi a gond
Stez
EasyGhost
iktriad
Draft
több mint 5 éve
Ha a gyoker Haeg barom hibaja nem lett volna, 31-17re mar nyugodtan bolintanek.
több mint 5 éve
Stez egy rinyagép.Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.3:49 hátra, két labdabirtoklásnyi pontkülönbség, nem értem mi a gond
Stez
EasyGhost
több mint 5 éve
Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.3:49 hátra, két labdabirtoklásnyi pontkülönbség, nem értem mi a gond
Stez
több mint 5 éve
Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.Legyél Cards fan, ott mostanában nincsenek ilyen izgalmak.
Stez
több mint 5 éve
bobi0092
4 345
Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.A Cowboys ellen azért az utolsó 5-6 perc már jobb volt 😀
Stez
Különben még mindig jobb ez, mintha 7-9 lennénk év végén úgy hogy abból 6 győzelem sima ... Ez már nem a Manning éra sajnos.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Ugy gyulolom, hogy manapsag minden Colts-meccsen izgulni kell es nem tudjuk bevinni a kegyelemdofest.
több mint 5 éve
TíVáj és néha Ebron is megjátszható volt.
több mint 5 éve
bobi0092
4 345
Csak rúgja be Vina basszus...
több mint 5 éve
bobi0092
4 345
Rakjunk fel pontokat akár 3 is elég és basszák meg, legalább pörög tovább az óra...
több mint 5 éve
Kész vagyok ettől a rakás balfasztol
több mint 5 éve
Na?Még nem.
Eldőlt?
jamaicababa
BTW. ÖTVENEZREDIK HSZ!