Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Tippmixeltek a bírók?? Kinek kell ennyire a Titans W?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Na?Eldőlt?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Wilkins jo ma. Csak ne jojjon labdavesztes
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Ilyenkor amúgy nem lát a sisakrácstól Szöszi vagy miért dobta a teljesen üresen lévő elkapója helyett a corner kezébe? 😀Amikor alacsony értéken van Maddenben a pass accuracy, akkor van ilyen, hogy tök üresen álló emberhez nem tud egy simát dobni a QB.
Mr.Breaker
Úgy tűnik valamit nagyon tudnak az EA Sports emberei, mert tökéletesen szimulálja a valóságot...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Ilyenkor amúgy nem lát a sisakrácstól Szöszi vagy miért dobta a teljesen üresen lévő elkapója helyett a corner kezébe? 😀
több mint 5 éve
Hát ha ezt normálisan megdobja, TD vagy legalább kibaszott sok yard lett volna. De ennyire alul dobni nem is tudom mikor láttam egy passzt.
több mint 5 éve
Pont most, amikor nektek jinxelek?Mara eleg volt a jopofibol, nemitottalak.SzanalmasKessler után Gabberttöl is esetleg kikapni. Hát ja.
Stez
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Fuhhhhhh
több mint 5 éve
Ejnye Szöszi...
több mint 5 éve
Bence94
1 949
AhaSzanalmasKessler után Gabberttöl is esetleg kikapni. Hát ja.
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Mara eleg volt a jopofibol, nemitottalak.SzanalmasKessler után Gabberttöl is esetleg kikapni. Hát ja.
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Na ezt most kurvara ki kene vedekezni
több mint 5 éve
SzanalmasKessler után Gabberttöl is esetleg kikapni. Hát ja.
Stez
több mint 5 éve
97 yardos Henry futás lesz szerintem...1 be nem fújt facemaskkel, mint a 99 yardosnál...
bobi0092
De nem, Szöszi lecsípett belőle egy 10-est,
több mint 5 éve
Vicc
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
97 yardos Henry futás lesz szerintem...
több mint 5 éve
Alakul ez. Na gyerünk Yulee Bulldozer és Szöszi!
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Felhoztuk őket... hmm ki gondolta volna ? ^^