Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Bence94
1 925
Fejben nagyon nincsenek ott a sracok
több mint 5 éve
Mar megint semmi. Nem tudjuk lezarni. Pedig meg kellene egy TD, akkor megnyugodnek.
több mint 5 éve
Mégiscsak aludni kellett volna menni a félidőbenDe hisz több alapszakaszmeccs már nem lesz ebben az évben!
jamaicababa
Ebron kezdi. Es meg a buntetes is, megintNyugi mindjárt elkap egy TD-t.
Stez
több mint 5 éve
Ebron kezdi. Es meg a buntetes is, megint
több mint 5 éve
Szerintem meg nem volt meccs, amin Grant nem serult le, mar ha aktiv volt
több mint 5 éve
Mégiscsak aludni kellett volna menni a félidőben
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Pontot kellett volna tenni a meccsre. Visszarangatjuk a TitanstItt max ti verhetitek meg magatokat, mert Szöszi egyedül tuti nem képes rá. R-E-L-A-X
Stez
több mint 5 éve
Pontot kellett volna tenni a meccsre. Visszarangatjuk a Titanst
több mint 5 éve
Ne lehet hogy Hilton és Ebron mezt cserélt?
több mint 5 éve
A Jags ebben idén az undisputed király a szezonban.Mert száraz időben is mi droppoljuk a legtöbbet.Zuhog. Ez nekunk bajMiért a Colts is olyan, mint az Aranycsapat, hogy esőben verhető?
Stez
iktriad
malloy
twitter.com/NFLMatchup/status/1078004423685824513
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Eroltetjuk Hiltont, az elobb droppolt, de ez is elkaphato volt
több mint 5 éve
Mert száraz időben is mi droppoljuk a legtöbbet.Zuhog. Ez nekunk bajMiért a Colts is olyan, mint az Aranycsapat, hogy esőben verhető?
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Zuhog. Ez nekunk bajMiért a Colts is olyan, mint az Aranycsapat, hogy esőben verhető?
Stez
több mint 5 éve
Mostantól tilos Ebronra dobni!!
több mint 5 éve
bobi0092
4 345
A faszomért nem lehet egy puntot elengedni... a faszomért bazdmeg... mi tétje van ilyenkor erőltetni a blokkot??
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Úgy röhögök felverem az egész házat xDMég képes és megpróbálja azt is felszívni. 😊
Gaba93
iktriad
több mint 5 éve
Ha jol szamoltam, Lucknak meg 11 td kell, hogy behozza Mahomest. Nem lehetetlen!Nekem meg 6 Superbowl W kell, hogy lehagyjam Bradyt. 😊
Stez
több mint 5 éve
Még képes és megpróbálja azt is felszívni. 😊
Gaba93
több mint 5 éve
Ha jol szamoltam, Lucknak meg 11 td kell, hogy behozza Mahomest. Nem lehetetlen!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
De szép route volt Inmantől.
több mint 5 éve
Game Over
több mint 5 éve
MY MAN INMAN!