NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 525
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem lehet hogy csak a fekete krampusz miatt nem jött ki ami benne van a srácban ?? 🤔Kessler-t én is birom, de ha szemre nem mondod meg h backup akkor azért nézz még pár meccset 😀Hidd el néztem eleget. Rookie évében biztató volt, bíztunk a Hue magicben, elvégre Hue draft után le is nyilatkozta hogy ő a mi emberünk... A folytatást te is ismered 😊
Szivacs
zsutu
több mint 5 éve
A ST odabaszCsodálom, hogy nem volt még szabálytalanság onnan, az idén trade markunk.
Jakehomer
több mint 5 éve
dioadam
597
Igazából a Jags offense ma arról szól, hogy olyan helyzetet teremtsenek a punt csapatnak, ahonnan safetyveszélyt lehet csinálni az ellenfél támadóinakMeg az 1&10-ből 4&1mérföldet hozzanak össze.
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 295
Igazából a Jags offense ma arról szól, hogy olyan helyzetet teremtsenek a punt csapatnak, ahonnan safetyveszélyt lehet csinálni az ellenfél támadóinak
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
😃Van egy gyengécske LB valami bobby wagner vagy kicsoda nálunk még egy sérült de előtte is igen halovány SS Kam Chancellor olyat basztak volna erre Titánra még ők is hogy 20 yardosnál tovább biztos nem jött volna vagy még mindig feküdne az ütközéstől!!😃😃😃Ez most mi a kis "faszom" volt ?? Ez most komoly ??Jags football.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
youtu.be/78qF72JwJwA
Na valahogy ìgy ni !!!
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
A Yulee Bulldozer ellenünk mindig remek, egyébként mindig szar.Van egy gyengécske LB valami bobby wagner vagy kicsoda nálunk még egy sérült de előtte is igen halovány SS Kam Chancellor olyat basztak volna erre Titánra még ők is hogy 20 yardosnál tovább biztos nem jött volna vagy még mindig feküdne az ütközéstől!!😃😃😃Ez most mi a kis "faszom" volt ?? Ez most komoly ??Jags football.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
zsutu
785
Kessler-t én is birom, de ha szemre nem mondod meg h backup akkor azért nézz még pár meccset 😀Hidd el néztem eleget. Rookie évében biztató volt, bíztunk a Hue magicben, elvégre Hue draft után le is nyilatkozta hogy ő a mi emberünk... A folytatást te is ismered 😊
Szivacs
több mint 5 éve
Kampman
28 295
Bortles sideline pipa
több mint 5 éve
Szivacs
176
Kessler-t én is birom, de ha szemre nem mondod meg h backup akkor azért nézz még pár meccset 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Van egy gyengécske LB valami bobby wagner vagy kicsoda nálunk még egy sérült de előtte is igen halovány SS Kam Chancellor olyat basztak volna erre Titánra még ők is hogy 20 yardosnál tovább biztos nem jött volna vagy még mindig feküdne az ütközéstől!!😃😃😃Ez most mi a kis "faszom" volt ?? Ez most komoly ??Jags football.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
youtu.be/78qF72JwJwA
Na valahogy ìgy ni !!!
több mint 5 éve
zsutu
785
Te Iktriad ?? Ez Kessler gyerkőcben van fantázia úgy nézem !!??? Ő nem lenne opció "frencsájz" QB-nak ???Kesslerrel egy kicsit elfogult vagyok, én kedveltem mikor még nálunk játszott, de ő max a jobb backup közé sorolható, mint kezdőnek. Szegény csóri gyereknek hiába kitűnő a morálja, ha tehetségben nincs toppon.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Az extra pont meg kimarad.
több mint 5 éve
Ilyen edzővel valóbanSokkal több nincs ebben az offensben.Elég nagy baj, önmagában ezért a 6-7 playért ki lehetne baszniZúg már a Marrone takarodj?Nem.
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ez most mi a kis "faszom" volt ?? Ez most komoly ??Jags football.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez most mi a kis "faszom" volt ?? Ez most komoly ??
több mint 5 éve
Pont ezt érdemelte a Jax. Na nem baj, a playoffban kell jól játszaniSobri nincs itt,hogy trollkodj vele.
Jakehomer
több mint 5 éve
Sokkal több nincs ebben az offensben.Elég nagy baj, önmagában ezért a 6-7 playért ki lehetne baszniZúg már a Marrone takarodj?Nem.
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
több mint 5 éve
Pont ezt érdemelte a Jax. Na nem baj, a playoffban kell jól játszani
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Game Over. Henry amúgy jacksovillei.
több mint 5 éve
Elég nagy baj, önmagában ezért a 6-7 playért ki lehetne baszniZúg már a Marrone takarodj?Nem.
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Kampman
28 295
Na mindegy
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Te Iktriad ?? Ez Kessler gyerkőcben van fantázia úgy nézem !!??? Ő nem lenne opció "frencsájz" QB-nak ???