NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 530
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 5 éve
Ennek a Jaguarsnak mindigó ilyen gyenge volt a védelem???Épp ellenkezőleg. Még mindig Top 10-ben, sőt Top 5-ben vannak/voltak egy csomó kategóriában.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csak idén kezdtem el amerikai focit nézni ! Szóval ezért kérdezem
több mint 5 éve
Toto21
5 950
Nem ezért hoztátok anno Dareus-t? Futás ellen stabilizálni a D-t?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ennek a Jaguarsnak mindig ilyen gyenge volt a védelme??
több mint 5 éve
Megalázó TD.
több mint 5 éve
Telvin a múlt heti jó produkció után megint nagyon szar. Nem először idén.
több mint 5 éve
Erin is öregszikAzért még bőven bevállalható.
Jakehomer
több mint 5 éve
Szintén. 😊Csendben figyelnek...Yep.
ZsotyA
Titans
Music City Miracle
több mint 5 éve
Miben bízhat a Jacksonville? Jön az offseasonMég abban se, lásd idei offseason.
Jakehomer
Ez az eddigi leggyengébb játékunk a szezonban. Az O a szokásos, de a D-nk ma kritikán aluli. 😕Az 1. Jags - Titans se volt sokkal szebb....
dr_najo
több mint 5 éve
Miben bízhat a Jacksonville? Jön az offseason
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
dr_najo
154
Ez az eddigi leggyengébb játékunk a szezonban. Az O a szokásos, de a D-nk ma kritikán aluli. 😕
Dr NaJó
több mint 5 éve
Az elkapható nem egyenlő a droppal. De még az is vitatható, hogy mennyire volt egyáltalán elkapható, Butler jól zavart, meg kicsit hosszú is lettA 3. nálam elkapható passz volt. Főleg valakitől, aki 10 milliót keres idén.Droppolt passzokban még mindig ligaelit a Jags....Egyik se volt a drop a háromból
iktriad
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Későn érő típus !!!!😃Hidd el néztem eleget. Rookie évében biztató volt, bíztunk a Hue magicben, elvégre Hue draft után le is nyilatkozta hogy ő a mi emberünk... A folytatást te is ismered 😊Rózsa úrnak írtam.
Szivacs
több mint 5 éve
Szivacs
176
Hidd el néztem eleget. Rookie évében biztató volt, bíztunk a Hue magicben, elvégre Hue draft után le is nyilatkozta hogy ő a mi emberünk... A folytatást te is ismered 😊Rózsa úrnak írtam.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csak viccnek szántam 😃Iktriád találtam egy tök jó megoldást nektek ,és így ki lehet simán dobni Blaket!!! 600 ezer $ meg van egy év fizuja ! Futni tud meg dobni is úgy ahogy és van PO tapasztalata !! Plusz Super Bowl !!!2 éve nem játszott 1 snapet se. És biztos nem fogjuk leigazolni. Ryan Nassib előbb volt tavaly kereten, mint ő...
Colin Rand Kaepernick!!!!!!!!!!!!
A MEGOLDÁS !!!!!!!
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
több mint 5 éve
ZsotyA
207
Csendben figyelnek...
több mint 5 éve
dioadam
597
Amúgy hol vannak a Titans szurkolók? Eddig senki sem szólt hozzá a meccshez tőlük.
több mint 5 éve
Iktriád találtam egy tök jó megoldást nektek ,és így ki lehet simán dobni Blaket!!! 600 ezer $ meg van egy év fizuja ! Futni tud meg dobni is úgy ahogy és van PO tapasztalata !! Plusz Super Bowl !!!2 éve nem játszott 1 snapet se. És biztos nem fogjuk leigazolni. Ryan Nassib előbb volt tavaly kereten, mint ő...
Colin Rand Kaepernick!!!!!!!!!!!!
A MEGOLDÁS !!!!!!!
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Iktriád találtam egy tök jó megoldást nektek ,és így ki lehet simán dobni Blaket!!! 600 ezer $ meg van egy év fizuja ! Futni tud meg dobni is úgy ahogy és van PO tapasztalata !! Plusz Super Bowl !!!Colin Rand Kaepernick!!!!!!!!!!!!
A MEGOLDÁS !!!!!!!
több mint 5 éve
A 3. nálam elkapható passz volt. Főleg valakitől, aki 10 milliót keres idén.Droppolt passzokban még mindig ligaelit a Jags....Egyik se volt a drop a háromból
iktriad
Jakehomer
több mint 5 éve
Droppolt passzokban még mindig ligaelit a Jags....Egyik se volt a drop a háromból
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez sem a Kessler hibája volt !
több mint 5 éve
Droppolt passzokban még mindig ligaelit a Jags....