Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
Alakul mindkét idegenbeli zöld upset
Poloska vagyok.
7 napja
Bohócplay 😁
7 napja
nekem az lenne a dolgom, hogy erősítsem a core izmokat. De az erre való gyakorlatok, amiket a gyógytornásztól kaptam meg kinyírják a vállam, csuklóm. Egy rozoga szar vagyok 😀én múltkor úgy nem dolgoztam 3 hétig hogy bent voltam a munkahelyemen 😊Elméletileg az én sérvem se súlyos, gyakorlatilag meg rendszeresen szopok miatta. Történetesen 3 hete nem dolgozokSosem értem, hogy egy ilyen wildcat formáció miért okoz ekkora zavart.Elvileg meg volt fogva. Csak gyakorlatilag nem.
Sima futóplay....
FunHun
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
szimplán annyira szar volt minden háttérrendszer hogy csak arra vártam hogy legyen valami
sérv nem műthető vagy kezelhető?
Negritis, a vajda
7 napja
én múltkor úgy nem dolgoztam 3 hétig hogy bent voltam a munkahelyemen 😊Elméletileg az én sérvem se súlyos, gyakorlatilag meg rendszeresen szopok miatta. Történetesen 3 hete nem dolgozokSosem értem, hogy egy ilyen wildcat formáció miért okoz ekkora zavart.Elvileg meg volt fogva. Csak gyakorlatilag nem.
Sima futóplay....
FunHun
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
szimplán annyira szar volt minden háttérrendszer hogy csak arra vártam hogy legyen valami
sérv nem műthető vagy kezelhető?
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
Elméletileg az én sérvem se súlyos, gyakorlatilag meg rendszeresen szopok miatta. Történetesen 3 hete nem dolgozokSosem értem, hogy egy ilyen wildcat formáció miért okoz ekkora zavart.Elvileg meg volt fogva. Csak gyakorlatilag nem.
Sima futóplay....
FunHun
nagylaza, főpohárnok
7 napja
Sosem értem, hogy egy ilyen wildcat formáció miért okoz ekkora zavart.Elvileg meg volt fogva. Csak gyakorlatilag nem.
Sima futóplay....
FunHun
7 napja
Sosem értem, hogy egy ilyen wildcat formáció miért okoz ekkora zavart.mert nem sima futóplay
Sima futóplay....
FunHun
1 ütemmel gyorsabb és az lehet gond, persze meglehet oldani
7 napja
Sosem értem, hogy egy ilyen wildcat formáció miért okoz ekkora zavart.Sima futóplay....
7 napja
na jó, kikapcsolom a cbs-t
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
nah hát ez szépen megvolt rajzovla
7 napja
Ez a rossz forgatókönyv nekem. Mondjuk még mindig jobb, mint a passzolt TD
7 napja
valami kukacot kell keresni, azok bírnak velükNyilván nem egy Nixon állítja meg Kennedyt.Csak túléli
Tactful Cactus
Gergőbácsi
7 napja
Mindketto serult sajnaott van Reed meg Golden, mind2 gyors. Igaz előbbi sérült, utóbbi meg még várat a berobbanással.Baszott gyors gyerek ez a gibbsEgy ilyen csóka kene meg nekünk ebbe az O-ba
Pep71
nando89
shagi0206
7 napja
Nyilván nem egy Nixon állítja meg Kennedyt.Csak túléli
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
@AdamSchefterLions say WR Amon-Ra St. Brown is questionable to return today due to an ankle injury.
7 napja
ott van Reed meg Golden, mind2 gyors. Igaz előbbi sérült, utóbbi meg még várat a berobbanással.Baszott gyors gyerek ez a gibbsEgy ilyen csóka kene meg nekünk ebbe az O-ba
Pep71
nando89
7 napja
Nocsak talan lesz meccs 😏
7 napja
második illegal formation.
7 napja
Nyilván nem egy Nixon állítja meg Kennedyt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 napja
Baszott gyors gyerek ez a gibbsEgy ilyen csóka kene meg nekünk ebbe az O-ba
Pep71
7 napja
JFK 😁
7 napja
az szép volt
7 napja
Fölényes W-t azért ne várjunk.🙂Ami most nem jelent semmit. Ha tudnánk még növelni az előnyt gyorsan, akkor kevesebb esély lenne a Gibbs showraGibbs 19 yardot futott a szeptemberi meccsen.Na Goff most már időszerű lenne villantani valamit!inkább GIbbsnek.
Utley
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
7 napja
Baszott gyors gyerek ez a gibbsez nem újság. Kb a legdinamikusabb RB a ligában. Meg talán a leggyorsabb is, ha a végsebességet nézzük
Pep71
7 napja
Baszott gyors gyerek ez a gibbs