Washington Redskins - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
SBalázs
63
Valaki elmagyarázná miért nem blitzelünk? 4 az 5-ben egész meccsen... Így jó hogy nincs pass rush...
több mint 8 éve
na tessék, már is 4 ponttal megyünk
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Lehet lassan draftra készülni ez a védelem semmire sem jo.
több mint 8 éve
ezért kár volt bekapcsolnom, lehet visszaülök a Sport2 elé és nézem a Bengals-t...
több mint 8 éve
dinkaaa
1 044
ezt a meccset nem lehet így megnyerni
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez kritikán aluli. Ilyen védelmet hozott össze a nagynevű Marinelli? Lófasz a seggébe!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
ott azért volt missed alignment is, valaki úgy feladta a zónát mint a szélez mi a f...?!a pass rush hiánya
rva
slowmotion
több mint 8 éve
Igen...De ne kérdezd mikor.😊igen, és láttál már olyat hogy az nflben beugrott volna egyértelmű hardcountra?TD-n belül lettünk volna így is úgy is és a meccs fele még hátra van... Legalább egy hardcount-ot meg lehetett volna próbálni, hátha sikerül az offside, van 1st down és még mindig lehet TD vagy spike és FGPuhapöcs Gruden...minek kockáztatni?
nexion218
sapka
nexion218
én még nem
sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
ez mi a f...?!
több mint 8 éve
igen, és láttál már olyat hogy az nflben beugrott volna egyértelmű hardcountra?TD-n belül lettünk volna így is úgy is és a meccs fele még hátra van... Legalább egy hardcount-ot meg lehetett volna próbálni, hátha sikerül az offside, van 1st down és még mindig lehet TD vagy spike és FGPuhapöcs Gruden...minek kockáztatni?
nexion218
sapka
nexion218
én még nem
több mint 8 éve
amúgy sziasztok, utolértem a meccset
több mint 8 éve
Jack Crawford > Tyrone Crawford. Tizedannyiért.a kettőzések relációja meg pont fordított. nem nagy ügy.
gorbel
több mint 8 éve
TD-n belül lettünk volna így is úgy is és a meccs fele még hátra van... Legalább egy hardcount-ot meg lehetett volna próbálni, hátha sikerül az offside, van 1st down és még mindig lehet TD vagy spike és FGPuhapöcs Gruden...minek kockáztatni?
nexion218
sapka
több mint 8 éve
Puhapöcs Gruden...minek kockáztatni?
nexion218
több mint 8 éve
Puhapöcs Gruden...
több mint 8 éve
Nekem amúgy tetszik ez a Hall Nyomozó safety-t játszik kísérlet...
több mint 8 éve
húbammeg ez a felpattanó
több mint 8 éve
SBalázs
63
Norman és Dez mióta ekkora spanok?😀Szerintem ez csak tisztelet. Mindkettő hatalmas trashtalker, és buzog bennük a versenyszellem. 2 éve Dez ugyanígy "spanolt" Shermannel is.
krisz0621
több mint 8 éve
dinkaaa
1 044
Norman és Dez mióta ekkora spanok?😀
több mint 8 éve
Jack Crawford > Tyrone Crawford. Tizedannyiért.
több mint 8 éve
A szöszi nem ivott elég célzóvizet. Ez már a második...
több mint 8 éve
nem akarok pesszimsta lenni. de nem tudom hogy védelem nélkül hogy fogunknyerni :Sreményeim szerint sehogy
beltazor
több mint 8 éve
nem akarok pesszimsta lenni. de nem tudom hogy védelem nélkül hogy fogunknyerni :S
több mint 8 éve
dinkaaa
1 044
Ilyen védelemmel nem gondolnám, hogy 5-6 meccsnél többet lehet nyerni a szezonban