NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Washington Redskins - Dallas Cowboys
több mint 6 éve
Eleg hazai palya masik oldalon semmit sem fujnak be.Hatalmas holding volt. Ez nem hazai palya, hanem alap flag.
Gratulalok..
Blevi
több mint 6 éve
mmdan
329
majd otthon elverjük őket...
több mint 6 éve
okos döntés volt cover 4 ellen passzjátékot futtatni, amikor Elliott három embert végigvonszol a pályán.
több mint 6 éve
Kerrigan elit
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
tamas424
1 758
Na bravó...
több mint 6 éve
nemnézem.😊ha egyszer azt nezik a legtobben, az fog menniamikor nem főműsor idős, akkor is az megy.Most hogy mondják, a Pats megint képernyőn lesz...😀 azért mert monday night lesz
Szerintem a bye weekjükön is adjanak valami Pats meccs ismétlést.
shagi0206
mmdan
Kell neked a magyar közvetítést nézni....😛nexion218Nono, csak be van az is kapcsolva, amúgy red zone megy linken is.
shagi0206
mint ahogy az NB I-ben is Fradi, Videoton es Honved, a La Ligaban Real es Barca, a PL-ben is a City, az MU, a Chelsea es a Liverpoolt adjak, az olaszban meg a Juventust.
Ha nem tetszik, ne nezd.
Stez
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 6 éve
ha egyszer azt nezik a legtobben, az fog menniamikor nem főműsor idős, akkor is az megy.Most hogy mondják, a Pats megint képernyőn lesz...😀 azért mert monday night lesz
shagi0206
mmdan
Kell neked a magyar közvetítést nézni....😛nexion218Nono, csak be van az is kapcsolva, amúgy red zone megy linken is.
shagi0206
mint ahogy az NB I-ben is Fradi, Videoton es Honved, a La Ligaban Real es Barca, a PL-ben is a City, az MU, a Chelsea es a Liverpoolt adjak, az olaszban meg a Juventust.
Ha nem tetszik, ne nezd.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
"Dez Bryant miért nem kell senkinek?"Nos kedves Sanyi hát azért, mert egy díva, aki már inkább a pályán kívül hívja fel magára a figyelmet, mert a pályán nem tud. Egykor talán ott volt a top10 között a posztján, de ma már lehet minden csapatban találunk jobbat.
több mint 6 éve
na kovácssanyi takarodjon....
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
amikor nem főműsor idős, akkor is az megy.Most hogy mondják, a Pats megint képernyőn lesz...😀 azért mert monday night lesz
shagi0206
mmdan
több mint 6 éve
Most hogy mondják, a Pats megint képernyőn lesz...Kell neked a magyar közvetítést nézni....😛
shagi0206
több mint 6 éve
mmdan
329
Most hogy mondják, a Pats megint képernyőn lesz...😀 azért mert monday night lesz
shagi0206
több mint 6 éve
Pontosok ezek a fajta gyors slant passzok hianyozna a mi offensunkbol.
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Most hogy mondják, a Pats megint képernyőn lesz...Szerintem a bye weekjükön is adjanak valami Pats meccs ismétlést.
több mint 6 éve
Ezeket kwll elkapni. Nagy bajok vannak az O-ban es most elmehet lassan a hajo
több mint 6 éve
Igen, de nem is veletlenul huztak rogton kubet ra, ahogy megvolt a lehetoseg. Jo volt, jo volt Smith, de evekig nem egy helyben tantorgott vele a KC, nem tudta sosem atlepni a sajat arnyekat.meg kell találni a rendszert, amibe beleillik. nem elit, de nem is rossz. anno jótt tett neki, hogy Reid alá került KC-ben.Smith rosszabb, mint anno McNabb....Kint voltam a meccsünkön. Nagyobb vezérnek tűnt mint ami a TVn átjön. Én továbbra is alulértékeltnek gondolom. Találsz jobb QB-t, de több rosszat is szerintem.
nexion218
alatriste
slowmotion
AZ ilyen stilusu kubek sokaig ott lehetnek az NFL-ben, de egy csapatnal 3-4 evnel tovabb annyira nem fognak kezdeni, most mar ez a liga a playmaker kubekat keresi, es turelmetlen mindenki, hamar lecserelik
Lasd a ket eve meg elit szezont nyomo Carrt, aki mostanra kb. kijatszotta magat Oaklandbol.
több mint 6 éve
Baszhatom, ha nincsenek pontok belőle...meg kell találni a rendszert, amibe beleillik. nem elit, de nem is rossz. anno jótt tett neki, hogy Reid alá került KC-ben.Smith rosszabb, mint anno McNabb....Kint voltam a meccsünkön. Nagyobb vezérnek tűnt mint ami a TVn átjön. Én továbbra is alulértékeltnek gondolom. Találsz jobb QB-t, de több rosszat is szerintem.
nexion218
alatriste
slowmotion
több mint 6 éve
Legalabb csak fg
több mint 6 éve
azé' ez az új Magnum annyira nem érdekel, főleg hogy Robin fészkét már ledózerolták
több mint 6 éve
meg kell találni a rendszert, amibe beleillik. nem elit, de nem is rossz. anno jótt tett neki, hogy Reid alá került KC-ben.Smith rosszabb, mint anno McNabb....Kint voltam a meccsünkön. Nagyobb vezérnek tűnt mint ami a TVn átjön. Én továbbra is alulértékeltnek gondolom. Találsz jobb QB-t, de több rosszat is szerintem.
nexion218
alatriste
több mint 6 éve
Smith rosszabb, mint anno McNabb....Kint voltam a meccsünkön. Nagyobb vezérnek tűnt mint ami a TVn átjön. Én továbbra is alulértékeltnek gondolom. Találsz jobb QB-t, de több rosszat is szerintem.
nexion218
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Smith rosszabb, mint anno McNabb....
több mint 6 éve
Pass rush nem igazan mukodik