Washington Redskins - Dallas Cowboys
több mint 6 éve
hát ha már Daknál jobb opció kell, akkor a kommentátori állásban ülő csávó fél lábon, bal kézzel is jobb, mint RushCsak szórja a labdákat messze! Sokkal jobb a játék ha QB is játszik.sok mindentől tartok, de attól nem, hogy Rush felülmúlná Dakotát.Nem is. Csak már annyira unom a szar játékát, hogy elkiabáltam a dolgot.Cooper time.Csak nem tán
gyeek
rva
gyeek
slowmotion
gyeek
több mint 6 éve
RPO is jó Ha használnánk, és nem próbálnánk tele box ellen futni
több mint 6 éve
Semennyire nem tisztelik Prescottot. 9 emberes box
több mint 6 éve
Defense iden egesz jo.
több mint 6 éve
Lee és Lve nincs egyszerre fent?
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Csak szórja a labdákat messze! Sokkal jobb a játék ha QB is játszik.sok mindentől tartok, de attól nem, hogy Rush felülmúlná Dakotát.Nem is. Csak már annyira unom a szar játékát, hogy elkiabáltam a dolgot.Cooper time.Csak nem tán
gyeek
rva
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
sok mindentől tartok, de attól nem, hogy Rush felülmúlná Dakotát.Nem is. Csak már annyira unom a szar játékát, hogy elkiabáltam a dolgot.Cooper time.Csak nem tán
gyeek
rva
gyeek
több mint 6 éve
Nem is. Csak már annyira unom a szar játékát, hogy elkiabáltam a dolgot.Cooper time.Csak nem tán
gyeek
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
akkó' mégsem, ment a decathlonos sátorbajuhé, innentől megy le a meccs a vécébenVisszaküldik. Pedig én vigyáznék rá. Meg ma is teljesen fogalmatlan.
slowmotion
gyeek
több mint 6 éve
juhé, innentől megy le a meccs a vécébenVisszaküldik. Pedig én vigyáznék rá. Meg ma is teljesen fogalmatlan.
slowmotion
több mint 6 éve
Zero passrush
több mint 6 éve
juhé, innentől megy le a meccs a vécében
több mint 6 éve
Cooper time.
több mint 6 éve
Dakot be kell vizsgálni
Liverpool Fc
több mint 6 éve
4 yardos passznal ekkora ivben odadobni...
több mint 6 éve
Én azt mondom mi lenne, ha elkezdenének idegenben is jól focizni. A defense kihagyna pár missed tackle-t, csinálna 2-3 INT-et, meg 5-6 sack-et. Elliott futna 120 yardot, az offense fal képes lenne futás blokkolásra, Prescott nem dobálna homályokat, és 50% felett lenne a 3rd down conversion. Mit szóltok?
több mint 6 éve
Ez a Swearinger gyerek az a free safety amire mi vágyunk?ketlem
rva
több mint 6 éve
Páros lábbal hajtjuk a szopórollert megint?ahogy azt illik
rva
több mint 6 éve
Ez a Swearinger gyerek az a free safety amire mi vágyunk?
több mint 6 éve
Páros lábbal hajtjuk a szopórollert megint?
több mint 6 éve
Leloktek a tacklerolIdeje lesz behúzni akkor a hype féket.Jaylongo cowboys! dak pontos mint a halálMár ha tényleg skins játékosokat céloz.
mmdan
Melyik zseni vetődött Bibbs mellé?!
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 6 éve
má' megint tátott szájjal rohanunk a faszerdőben.mi a picsának nem próbálunk meg átfutni egyenesen a torkukon? minek kifutni jobbra, hátha előbb odaér a védő?