Washington Redskins - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Én évek óta csak kedvelem a Packerst, de nem nagyon követem mi zajlik ott, de felmerül bennem a kérdés, hogy oké, sérülések, de mi folyik ott? Ha nem lenne Rodgers, ez a csapat a Clevelandet se tudná jelenleg elverni. Ilyen szintű összeesésnél nem tudom elképzelni, hogy ne merüljön fel a teljes stáb váltás...Sok minden.
peterk2005
A játékospolitikánk és a klubkultúránk fölött eljárt az idő. Draftról nem lehet normálisan építkezni, hacsak nem sikerül mindegyik olyan jól, mint mondjuk az, amikor egyszerre húztuk be az első körben CMIII-at és Rajit. De ha éppen éveken át a középszer és a selejt jön, akkor ez van. Ilyenkor jöhetne néhány nevesebb FA, de hát nem, a mi (kicsit saját magunkra is erőltetett) kisvárosi imidzsünkbe az nem fér bele.
több mint 8 éve
Grat a skínsnek. Jók voltak.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Na szép hetet mindenkinek, ha találtatok munkába menet egy használható CB-t postázzátok Green Bay-be.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Ne máááár 😊 Ezen nagyon jót nevettem...fúúú. Überelted a mai packers db-k teljesítményét is. Már ami a humort illeti.Na jó, de ellenünk olyat fog játszani, amit később se fog. (És megint elfelejtettem, hogy még Cutlerrel is lesz egy randevúnk, legalább arra az egyre megpróbálhatná összekapni magát ez a szerencsétlen brigád. Vagy akkor rakjunk be helyettük ilyen embernagyságú madárijesztőket, hátha elakad bennük egy-két labda)Mondjuk iden meg nem ment 270 fole... szoval nem nagy batorsag kijelenteni.nem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccseMár múlt héten mondtam, amikor a mindenki által kiröhögött Osweiler is karriercsúcsot dob majd
Old Green Bay
Kampman
Igor
Kampman
több mint 8 éve
Én évek óta csak kedvelem a Packerst, de nem nagyon követem mi zajlik ott, de felmerül bennem a kérdés, hogy mi folyik ott? Ha nem lenne Rodgers, ez a csapat a Clevelandet se tudná jelenleg elverni. Az offense már jó ideje szenved, és erre így összerogyik a defense is? Ezt nem lehet csak a sérülésekre fogni. Ilyen szintű összeesésnél nem tudom elképzelni, hogy ne merüljön fel a teljes stáb váltás...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Pont ezt írtam, hogy 2008-ban legalább megkaptuk a végén a Lionst egyfajta kegyelemgyőzelemnek. De idén mi megyünk hozzájuk. Csúnya lesz.kár, hogy a browns-szal nem játszotok idénnem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccseMár múlt héten mondtam, amikor a mindenki által kiröhögött Osweiler is karriercsúcsot dob majd
Old Green Bay
Kampman
Löfli
több mint 8 éve
pont azért, én nem akarok még egy 0-16-os szezont :9Normális vagy? 😊 Akkor lehet ugrana a Browns 0-16-os szezonjakár, hogy a browns-szal nem játszotok idénnem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccseMár múlt héten mondtam, amikor a mindenki által kiröhögött Osweiler is karriercsúcsot dob majd
Old Green Bay
Kampman
Löfli
shagi0206
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Na jó, de ellenünk olyat fog játszani, amit később se fog. (És megint elfelejtettem, hogy még Cutlerrel is lesz egy randevúnk, legalább arra az egyre megpróbálhatná összekapni magát ez a szerencsétlen brigád. Vagy akkor rakjunk be helyettük ilyen embernagyságú madárijesztőket, hátha elakad bennük egy-két labda)Mondjuk iden meg nem ment 270 fole... szoval nem nagy batorsag kijelenteni.nem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccseMár múlt héten mondtam, amikor a mindenki által kiröhögött Osweiler is karriercsúcsot dob majd
Old Green Bay
Kampman
Igor
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Normális vagy? 😊 Akkor lehet ugrana a Browns 0-16-os szezonjakár, hogy a browns-szal nem játszotok idénnem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccseMár múlt héten mondtam, amikor a mindenki által kiröhögött Osweiler is karriercsúcsot dob majd
Old Green Bay
Kampman
Löfli
több mint 8 éve
kár, hogy a browns-szal nem játszotok idénnem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccseMár múlt héten mondtam, amikor a mindenki által kiröhögött Osweiler is karriercsúcsot dob majd
Old Green Bay
Kampman
több mint 8 éve
Jones te tahó paraszt. Ennyit érsz az első köröddel együtt.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Nem vicces, mert ha már a Cards szarakodik, akkor legalább a Packers lehetne normális idén. De én most úgy kiröhögtem a Packerst, hogy fáj tőle a hasam. Már nem bírtam tovább 😊
több mint 8 éve
Mondjuk iden meg nem ment 270 fole... szoval nem nagy batorsag kijelenteni.nem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccseMár múlt héten mondtam, amikor a mindenki által kiröhögött Osweiler is karriercsúcsot dob majd
Old Green Bay
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kampman
28 290
nem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccseMár múlt héten mondtam, amikor a mindenki által kiröhögött Osweiler is karriercsúcsot dob majd
Old Green Bay
több mint 8 éve
Be akartak engedni Kelleyt, de Gunter meg ezt is elcseszte. 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Pedig eddig 3.3as átlagon futott Kelley. Eddig
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
nem fogjuk tudni eldönteni melyik a szezonunk legszarabb meccse
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
na jóéjt mindenkinek!Gratula a Redskinsnek.
több mint 8 éve
majdnem elalvó párom: "ennek örömére lehetne valami leárazás a Packers cuccokra az nflshop-ban?"
szegény bölcsesség fog húzás után virraszt velem
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Tizenkettedik kimaradt XP a fordulóban. Ez se semmi.www.youtube.com/watch?v=UTQs_ECGFHM
peterk2005
0:22
No more extra points after touchdowns.
több mint 8 éve
És akkor most menjen fel az offense lelkesen és motiváltan.menni fog, csak jöjjön össze az onside 😊 😊 😊
Kampman
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Tizenkettedik kimaradt XP a fordulóban. Ez se semmi.Vmi van a levegőben ma. Nagyon durván betett a rúgóknak ez a távolabbi extra pont.
peterk2005
több mint 8 éve
Tizenkettedik kimaradt XP a fordulóban. Ez se semmi.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)