Washington Redskins - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A futás elleni védekezésünk a 15 yardosunkig működikAmi fejlődés, ahhoz képest, hogy a Dallas ellen sehol se működött
Old Green Bay
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
ma úgyis kihagyták volna az 1 pontost
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
madness
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
A futás elleni védekezésünk a 15 yardosunkig működik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Rodgers a pálya szélén nem érezte az energiát. A legnagyobb tisztelettel kérdezem, az utóbbi években miért nincs photobomb?több mint 8 éve
Daniels! 😊
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ja meg az onside kick-eket is megszerezzük amiket ellenünk rúgnakKár a próbálkozásért. Minden SB-t mi nyerünk, tavaly, tavalyelőtt, meg azelőtt is. Plusz a Fail Maryt se fújták be ellenünk. A rohadékok.Időben volt ez az idő kikérve???Persze. A Green Bayről van szó. 😀
nexion218
PEEtör
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Kár a próbálkozásért. Minden SB-t mi nyerünk, tavaly, tavalyelőtt, meg azelőtt is. Plusz a Fail Maryt se fújták be ellenünk. A rohadékok.Időben volt ez az idő kikérve???Persze. A Green Bayről van szó. 😀
nexion218
PEEtör
több mint 8 éve
kerrigan igazságoz szolgáltatott...😊
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Időben volt ez az idő kikérve???Persze. A Green Bayről van szó. 😀
nexion218
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A sárga zászlót mintha otthagyták volna a pályán, vagy az nem az volt? Jordy, cselekedj!
több mint 8 éve
Időben volt ez az idő kikérve???
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Most Rodgers időkérésére hivatkozva nem volt delay of game? Mert akkor az megint kamu. Már rég 0 volt
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
ahol is Sndorr pálinkáját ittákTrump, a Nasa, a Microsoft és a Wall Street fejesei már megbeszélték egy nyíregyházi talponállóban még az offseasonbenEz a meccs is erről az "elkapásról" fog szólni. Packers szimpatizánsként, és Jordy Nelson fantasy tulajdonosaként vagyok teljesen kiakadva, nem tudom feldolgozni, hogy mit összebalfaszkodnak ezek a seggfej bírók.de hát az NFL minden évben meg van rendezve előre, nem tudtad? idén Pats - Seahawks SB lesz megint sajna
Viszont az a legérdekesebb, hogy legtöbbször a Pats, és a Packers javára szoktak elnézők lenni a bírók.
shagi0206
Löfli
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nem, ő a Blackhawkst nyomja, 8 év elnökség alatt 3 bajnoki cím, előtte több mint 40 évig semmi.Hát elnézve a Bearst az biztos, hogy Obama nem volt benne.Trump, a Nasa, a Microsoft és a Wall Street fejesei már megbeszélték egy nyíregyházi talponállóban még az offseasonbenEz a meccs is erről az "elkapásról" fog szólni. Packers szimpatizánsként, és Jordy Nelson fantasy tulajdonosaként vagyok teljesen kiakadva, nem tudom feldolgozni, hogy mit összebalfaszkodnak ezek a seggfej bírók.de hát az NFL minden évben meg van rendezve előre, nem tudtad? idén Pats - Seahawks SB lesz megint sajna
Viszont az a legérdekesebb, hogy legtöbbször a Pats, és a Packers javára szoktak elnézők lenni a bírók.
shagi0206
Löfli
Kampman
alatriste
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Kicsit a tavalyi wild card meccsre emlékeztet a mostani.
több mint 8 éve
Hát elnézve a Bearst az biztos, hogy Obama nem volt benne.Trump, a Nasa, a Microsoft és a Wall Street fejesei már megbeszélték egy nyíregyházi talponállóban még az offseasonbenEz a meccs is erről az "elkapásról" fog szólni. Packers szimpatizánsként, és Jordy Nelson fantasy tulajdonosaként vagyok teljesen kiakadva, nem tudom feldolgozni, hogy mit összebalfaszkodnak ezek a seggfej bírók.de hát az NFL minden évben meg van rendezve előre, nem tudtad? idén Pats - Seahawks SB lesz megint sajna
shagi0206
Löfli
Kampman
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Trump, a Nasa, a Microsoft és a Wall Street fejesei már megbeszélték egy nyíregyházi talponállóban még az offseasonbenEz a meccs is erről az "elkapásról" fog szólni. Packers szimpatizánsként, és Jordy Nelson fantasy tulajdonosaként vagyok teljesen kiakadva, nem tudom feldolgozni, hogy mit összebalfaszkodnak ezek a seggfej bírók.de hát az NFL minden évben meg van rendezve előre, nem tudtad? idén Pats - Seahawks SB lesz megint sajna
shagi0206
Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ez a meccs is erről az "elkapásról" fog szólni. Packers szimpatizánsként, és Jordy Nelson fantasy tulajdonosaként vagyok teljesen kiakadva, nem tudom feldolgozni, hogy mit összebalfaszkodnak ezek a seggfej bírók.Nem, pusztán arról van szó, hogy ez a két csapat az utóbbi 15 év legsikeresebbjei közé tartozik és az ilyeneket gyakran észreveszik velük szemben.
shagi0206
több mint 8 éve
Viszont az a legérdekesebb, hogy legtöbbször a Pats | , és a Packers | javára szoktak elnézők lenni a bírók.na ez amúgy tényleg érdekes lenne, igazi love and hate relationship ezek szerint
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ez a meccs is erről az "elkapásról" fog szólni. Packers szimpatizánsként, és Jordy Nelson fantasy tulajdonosaként vagyok teljesen kiakadva, nem tudom feldolgozni, hogy mit összebalfaszkodnak ezek a seggfej bírók.de hát az NFL minden évben meg van rendezve előre, nem tudtad? idén Pats - Seahawks SB lesz megint sajna
shagi0206