Washington Redskins - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Kampman
28 290
És akkor most menjen fel az offense lelkesen és motiváltan.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
2008 van. Elfogadható kezdés után a szezon második felében a védelem teljesen szétesik, különösen a meccsek végén. Akkor is a 0-16-os Lions volt az egyetlen, akit az utolsó fordulóban le tudtunk győzni és még az is szoros volt. Na most ilyen nem lesz.
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Én azt mondom CM álljon be cb posztra. Talán még segít is
több mint 8 éve
Ha ezt nem látom, nem hiszem el...kb. ilyen volt a Titans elleni is
peterk2005
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
ha labdát nem is sérülést szerzett a sec
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Ha ezt nem látom, nem hiszem el...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
vidimate
149
Ez tenyleg kabaré, en ilyet meg nem láttam.
több mint 8 éve
game clincher
több mint 8 éve
Günter ráfogott valami barna, kemény tojás alaku dologra. Nem ismerte a tárgyat ezért megilyedt és inkább elejtette.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
jövőre szerintem visszajöhet. Ha csak nem hamarabb ha lesz üres hely a rosteren sérülések miatt...Bradford hamar a pályán találja magát...szegény Perillo volt az ára
gamerkr
Old Green Bay
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Bradford hamar a pályán találja magát...szegény Perillo volt az ára
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Nem elég, hogy a secondarybe nem marad normális játékos, még a lb sor is elfogyik. Mi a következő? Rodgers, és az összes elkapó??????????????????????????
shagi0206
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Bradford hamar a pályán találja magát...
több mint 8 éve
Martinez is kidől akkor Bradford az egyedüli "ILB", vagy jön be újra Clay.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Nem elég, hogy a secondarybe nem marad normális játékos, még a lb sor is elfogyik. Mi a következő? Rodgers, és az összes elkapó?
több mint 8 éve
Én nem is figyeltem, 28 Josh Hawkins játszott ma valamit? Ő a megmaradt CB.Kirk Cousins' QB rating so far tonight when targeting these CBs...Az a ciki, hogy erre már tényleg nem lehet mondani azt se, hogy " mit kritizálsz, csináld jobban". Erre tényleg képes lenne bárki
Ladarius Gunter: 158.3 (perfect)
Micah Hyde: 158.3
Quinten Rollins: 158.3
alatriste
Kampman
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ami itthon a fluimucil, amcsiknál a chevrolet-s csávó
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Kirk Cousins' QB rating so far tonight when targeting these CBs...Az a ciki, hogy erre már tényleg nem lehet mondani azt se, hogy " mit kritizálsz, csináld jobban". Erre tényleg képes lenne bárki
alatriste
több mint 8 éve
És itt valaki nem hitt nekem, hogy Randall jobb mint Rollins. Pedig rosszabb nem lehet.Kirk Cousins' QB rating so far tonight when targeting these CBs...jó kis társakat talált ma estére...
alatriste
gamerkr
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kirk Cousins' QB rating so far tonight when targeting these CBs...jó kis társakat talált ma estére...
alatriste
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Olyan ez, mint a "jöhet egy jó punt", vagy egy "jöhet egy jó FA igazolás"Jöhet a labdaszerzés a secondray-től.Próbáltam én ma néha némi humorral oldani a feszültséget, de be kell valljam, ez volt eddig a nap vicce.
Old Green Bay
alatriste
több mint 8 éve
Kirk Cousins' QB rating so far tonight when targeting these CBs...Ladarius Gunter: 158.3 (perfect)
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
nem látom akadályát 😊Jöhet a labdaszerzés a secondray-től.Hogy tessék? 😊
Old Green Bay
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!