Washington Redskins - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 10 éve
4&16. TC a wc-n volt, hogy nekimentünk?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Nem teljesen ertem amit mondani akarsz. Ragozz kerlek.d hall, kisbetuvel, dogolj meg a picsaba, ez mar a masodik obj ellen ami undorito.A Te jegyet a picsába meg én fizetem. Pöcs.
NightBoY
nexion218
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
4&16-ra td. beszarok 😀
több mint 10 éve
már csak 2 kell😊
több mint 10 éve
logikus TD
több mint 10 éve
harris üresen
több mint 10 éve
d hall, kisbetuvel, dogolj meg a picsaba, ez mar a masodik obj ellen ami undorito.A Te jegyet a picsába meg én fizetem. Pöcs.
NightBoY
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
nem tudom ezen mit reklamál Hall... és már nem is az első ezen a meccsen. azt hiszi másodikra szabad?
több mint 10 éve
d hall, kisbetuvel, dogolj meg a picsaba, ez mar a masodik obj ellen ami undorito.
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Szegény DHall-nak nem sok köze van a meccshez...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Hall menjen már a picsába..
több mint 10 éve
Eli 2 azaz kettő pontot qrt össze fantasybanlehet a végén még annak is örültél volna 😊
ozibozi
több mint 10 éve
Eli 2 azaz kettő pontot qrt össze fantasyban
több mint 10 éve
tudnak ők építeni, 3 éve fost 😀holdinggal együtt is sack 2 mp alatt.. igazából az a baj, h még sok van a szezonból, marha nagy élmény lesz ezt nézni minden meccsenNekem igazán azért van már elegem a Tom és Jerry showból, mert képtelenek voltak konzisztens csapatot építeni, a sérülésektől függetlenül. Bár most már évek óta stabilan szar a csapat.
erről a részéről nem tehetnek az edzők/Reese, a legtöbb lépés arra irányult az utóbbi években, h az OLt stabilizáljuk, de ha lesérül az EGÉSZ banda azzal senki nem tud mit kezdeni
Szesze
gyurczi
több mint 10 éve
NFC East én így szeretlek... 😀
több mint 10 éve
de stabilan sérült is..holdinggal együtt is sack 2 mp alatt.. igazából az a baj, h még sok van a szezonból, marha nagy élmény lesz ezt nézni minden meccsenNekem igazán azért van már elegem a Tom és Jerry showból, mert képtelenek voltak konzisztens csapatot építeni, a sérülésektől függetlenül. Bár most már évek óta stabilan szar a csapat.
erről a részéről nem tehetnek az edzők/Reese, a legtöbb lépés arra irányult az utóbbi években, h az OLt stabilizáljuk, de ha lesérül az EGÉSZ banda azzal senki nem tud mit kezdeni
Szesze
gyurczi
több mint 10 éve
holdinggal együtt is sack 2 mp alatt.. igazából az a baj, h még sok van a szezonból, marha nagy élmény lesz ezt nézni minden meccsenNekem igazán azért van már elegem a Tom és Jerry showból, mert képtelenek voltak konzisztens csapatot építeni, a sérülésektől függetlenül. Bár most már évek óta stabilan szar a csapat.
Szesze
több mint 10 éve
Na garbage time-ban egy OBJ td pls.vagy 3 és már nyerünk is 😊
gyurczi
több mint 10 éve
Na garbage time-ban egy OBJ td pls.
több mint 10 éve
jajj basszus tényleg, sry elnéztemnoway, az SF és nem LAszerintem ha már úgyis összeülnek a tulajok LA témában, lépjünk oda pár évre LA Giants, faszán hangzik 😀van bézbólban
vittore
Mazzu
és ők nyúl jorkból jutottak el Sf-be
sapka
több mint 10 éve
noway, az SF és nem LAszerintem ha már úgyis összeülnek a tulajok LA témában, lépjünk oda pár évre LA Giants, faszán hangzik 😀van bézbólban
vittore
Mazzu
és ők nyúl jorkból jutottak el Sf-be
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
szerintem ha már úgyis összeülnek a tulajok LA témában, lépjünk oda pár évre LA Giants, faszán hangzik 😀van bézbólban
vittore
több mint 10 éve
holdinggal együtt is sack 2 mp alatt.. igazából az a baj, h még sok van a szezonból, marha nagy élmény lesz ezt nézni minden meccsenerről a részéről nem tehetnek az edzők/Reese, a legtöbb lépés arra irányult az utóbbi években, h az OLt stabilizáljuk, de ha lesérül az EGÉSZ banda azzal senki nem tud mit kezdeni
több mint 10 éve
szerintem ha már úgyis összeülnek a tulajok LA témában, lépjünk oda pár évre LA Giants, faszán hangzik 😀
több mint 10 éve
reese is nyugodtan építkezzen a telkén ne itt