Washington Redskins – Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 9 éve
huh azt hittem senki nem ér oda
több mint 9 éve
köszi Sproles
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
tuti kiengedjük őket......
több mint 9 éve
safetyt nekikinkább örüljünk hogy nekünk van végre két kezdő : D
zsoeo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
safetyt nekik
több mint 9 éve
így akarunk két pontot szerezni ma ezért jötünk
több mint 9 éve
annyira elit az o fal, hogy átfordult kurvaszarba.
több mint 9 éve
az mi szopatás 😀😀
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
zsojti
4 063
döntsük már el, h kell e a szezon vagy sem...faszom tobinokkal, barbikkal nem lehet játszani
több mint 9 éve
sztem tuti direkt csinálják Bradford vmi nagyon rosszat tett.....................
több mint 9 éve
szemét eagles puntokkal akar nyerni...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
elit az OL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Úúúú, tényleg semmi piám...Na ma teszteljük, hogy milyen hatással van a meccsre....😀Francokat. Nem ivott eleget...Mondanám, hogy nem vagy normális, de én meg Skins szurkoló vagyok, szóval kussolok....😀ja, de attól mert szar még szeretem 😀ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
nexion218
ano92
nexion218
apeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
kéne egy TD
több mint 9 éve
Murray megfutotta az éviv összes yardját jihááááááááá
több mint 9 éve
Francokat. Nem ivott eleget...Mondanám, hogy nem vagy normális, de én meg Skins szurkoló vagyok, szóval kussolok....😀ja, de attól mert szar még szeretem 😀ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
nexion218
ano92
nexion218
több mint 9 éve
MURRAY REBORN ÁÁHÁHHÁÍ44!!
több mint 9 éve
Mondanám, hogy nem vagy normális, de én meg Skins szurkoló vagyok, szóval kussolok....😀ja, de attól mert szar még szeretem 😀ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
nexion218
ano92
több mint 9 éve
és a HD stream lefosott megint a FG-ra...
több mint 9 éve
Na ez is csak FG lett. Ha tartjuk ezt a szintet és megint lehoz legalább egy félidőt az O# akkor még nyerhetünk is. : D
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
ja, de attól mert szar még szeretem 😀ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
nexion218
több mint 9 éve
ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.láttál összefoglakat az elmúlt két év Skins meccseiről?
ano92
több mint 9 éve
Logan állat!
több mint 9 éve
ja miért nem játszik griffin a harmadik? Kedvenc feka qbm Newton után.