Washington Redskins – Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 9 éve
baszod tudsz ilyet Samu 😮
több mint 9 éve
XDDDD MIAFASZT ADTAK ENNI BRADFORDNAK A SZÜNETBEN? :dDD
több mint 9 éve
Amúgy a félidő a vesztünk....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
a végén még játszani fogunk a meccsért : ), éljen a mocsáfocimásrészt ez a redskins nem rossz egyáltalán, csak nem hatékony a tudatos játékunk, az eagles az ami borzalmasan rossz, mert teljesen szét van esve a csapat
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
futás ellen Washington védelme nem rossz a szezonban...
több mint 9 éve
egy TDvel feljöhetnénk 13-12-re!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Poén volt, csak mivel eleve nem müxik a smiley, már ki se írom...ne már.... ne rontsuk el a jó hangulatotEz a Redskins amúgy borzalmasan rossz. És még így sincs esélyünk.Most megsértődtem....
Hulkeinstein
nexion218
dande
több mint 9 éve
EBBEN MI AZ ISTEN VOLT ZÁSZLÓ???????
több mint 9 éve
ne már.... ne rontsuk el a jó hangulatotEz a Redskins amúgy borzalmasan rossz. És még így sincs esélyünk.Most megsértődtem....
Hulkeinstein
nexion218
több mint 9 éve
bazdmeg eddig miértnem dobáltunk hosszúkat? 😀
több mint 9 éve
néha fájdalmas az igazság 😀Ez a Redskins amúgy borzalmasan rossz. És még így sincs esélyünk.Most megsértődtem....
Hulkeinstein
nexion218
több mint 9 éve
Nyugtasson meg, hogy mi sokkal rosszabbak vagyunk 😀Ez a Redskins amúgy borzalmasan rossz. És még így sincs esélyünk.Most megsértődtem....
Hulkeinstein
nexion218
több mint 9 éve
Ez a Redskins amúgy borzalmasan rossz. És még így sincs esélyünk.Most megsértődtem....
Hulkeinstein
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=jDwbjHV8jLoŐ nem az a norvég emberke aki volt már az NFL-be de nem járt sikerrel?
Őt kérném rugónak XDDD
dawe092
több mint 9 éve
ilyen védelmek jobb helyeken bajnokságot nyernek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Ez a Redskins amúgy borzalmasan rossz. És még így sincs esélyünk.
több mint 9 éve
Attis
247
védelem embertelen
több mint 9 éve
elmegyek enni és nyomunk egy értelmes drive-ot Cooperrel? mese?
több mint 9 éve
hm, 3 és 1 szép volt fiúk.
több mint 9 éve
De basszus, még ezen is csak felidegesítem magam. Tök üresen rohangálnak az elkapóink, és még véletlen sem ment egy hosszú passz sem arra az első félidőben. Sturgis meg nem sokáig volt Eagle, jövő hétre garantált az új kicker.
több mint 9 éve
Mondjuk brutális szél fúj... De leszarom... 😀 Csak nehogy visszaköszönjön az elején benthagyott 8 pont...:-S
több mint 9 éve
bradford elite, HOF
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c