NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
221
26
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Week 16 szombati dupla
1 feliratkozó
2 órája
és ugyanoda lőtte az összeset 😀 legalább a második után állíthatott volna az irányzékon 😀 lehet félidő H- vége V-re rakott xdElliot a k. anyád!Ilyen szinten hogy remeghet ennyire a lába?! Azt értem ha vki egyet-egyet kihagy, de 3at zsinórban elég gáz
Greengo
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 órája
Gratula Hurts es Eliott, jol osszehoztatok ezt
2 órája
Elliot a k. anyád!Ilyen szinten hogy remeghet ennyire a lába?! Azt értem ha vki egyet-egyet kihagy, de 3at zsinórban elég gáz
Greengo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 órája
A balfaszEzekről beszèltem ès volt mèg 10 ilyen ez nem tudom hol jelenti azt hogy a Skins nem csinál semmit....
Hendrix
2 órája
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 órája
Ez kèsz ez az ember állítson már vki azon a lábon....
2 órája
Ez fogyatékos, menjen a picsába
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
😅😅
2 órája
Elliott ma nem itta meg a célzóvizet.
2 órája
A balfasz
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 órája
mi a tosznak nem dobta ki oldalra, ha már felszedte? xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 órája
🤷 Ne legyèl olyan idegesítő....ès èrtetlen mint az a "szakkomentátor" Kerek Pisti mellett......Megint magunknak tesszük nehèzzè.....Az ellenfel nem csinal semmit.
dande2
Hendrix
2 órája
Megint magunknak tesszük nehèzzè.....Az ellenfel nem csinal semmit.
dande2
3 órája
Francba már.....
3 órája
Bakker Baun
3 órája
Jihad hol kolbászolsz
3 órája
Adoree megint a règi😡
3 órája
Megint magunknak tesszük nehèzzè.....
3 órája
Bmeg Jake ez most már kezd gáz lenni 😡😡😡😡😯
3 órája
Nemrég néztem egy elég hosszú videót a sportfogadás, kaszinózás, meg úgy a szerencsejáték árnyoldalairól, főleg amerikai viszonylatban.én már rég nem szoktam fogadni, pont mert rendre szopattak. Sportág mind1 volt.Elég ha azt mondom hogy az első fordulós Ravens-Bills Ravensre fogadása és a Broncos-Giants Giantsre fogadása színesítik a bukott fogadásaim listáját? Mindkettő volt 99% felett a W mutató számomra.Nem tudom az milyen, de ismerem a sajátomat, hidd el - az is sorscsapás 😀Van idő meg, de nem ismered a szerencsém. 😅Fantasztikus ahogy elúszik a Barkley futott tdm 2,2 értelső szerzett TDre tetted? Mert ha csak sima Barkley td, arra még azt hiszem van egy kis idő
KeyG
shagi0206
KeyG
shagi0206
KeyG
shagi0206
Ott mondta egy állítása szerint profi sportfogadó, aki egy komplett egzisztenciát csinált a nyereményeiből (de olyan szinten, hogy a klasszikus portálok már korlátozzák), hogy sokkal kevesebben értenek a sportokhoz olyan szinten, amire szükség volna a viszonylag gyakori nyereményekhez mint ahányan felületes tudás és megérzés alapján öntik ebbe a pénzt.
3 órája
én már rég nem szoktam fogadni, pont mert rendre szopattak. Sportág mind1 volt.Elég ha azt mondom hogy az első fordulós Ravens-Bills Ravensre fogadása és a Broncos-Giants Giantsre fogadása színesítik a bukott fogadásaim listáját? Mindkettő volt 99% felett a W mutató számomra.Nem tudom az milyen, de ismerem a sajátomat, hidd el - az is sorscsapás 😀Van idő meg, de nem ismered a szerencsém. 😅Fantasztikus ahogy elúszik a Barkley futott tdm 2,2 értelső szerzett TDre tetted? Mert ha csak sima Barkley td, arra még azt hiszem van egy kis idő
KeyG
shagi0206
KeyG
shagi0206
KeyG
3 órája
Elég ha azt mondom hogy az első fordulós Ravens-Bills Ravensre fogadása és a Broncos-Giants Giantsre fogadása színesítik a bukott fogadásaim listáját? Mindkettő volt 99% felett a W mutató számomra.Nem tudom az milyen, de ismerem a sajátomat, hidd el - az is sorscsapás 😀Van idő meg, de nem ismered a szerencsém. 😅Fantasztikus ahogy elúszik a Barkley futott tdm 2,2 értelső szerzett TDre tetted? Mert ha csak sima Barkley td, arra még azt hiszem van egy kis idő
KeyG
shagi0206
KeyG
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 órája
Ott van a jó öreg 🙂