Week 16 szombati dupla

1 feliratkozó

4 órája
ozibozi New York Giants 20 233
Viccesek ma a sporik
4 órája
KeyG Baltimore Ravens 12 956
A drag útvonalat ennél korábban kell megdobni

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 órája
Wagner mint egy fal

We are just the Ravens!
4 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
Egyèbkènt szerintem nem is volt Int mert nem rakta le a másik lábát
dande2
én is vártam ismétlést, mert nekem is gyanús volt. De a zászló miatt már lényegtelen.
4 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyèbkènt szerintem nem is volt Int mert nem rakta le a másik lábát
4 órája
Josh Johnson a csere qb? Azt gondoltam már rég visszavonult. Mondjuk amennyit pályán töltött karrierje során...
shagi0206
élet császára, nem kell semmit csinálnia és kapja a milliókat 😀
Löfli
Blue mountain state jut eszembe erről 😀
4 órája
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Josh Johnson a csere qb? Azt gondoltam már rég visszavonult. Mondjuk amennyit pályán töltött karrierje során...
shagi0206
élet császára, nem kell semmit csinálnia és kapja a milliókat 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
A balfasz
Hendrix
Ezekről beszèltem ès volt mèg 10 ilyen ez nem tudom hol jelenti azt hogy a Skins nem csinál semmit....
dande2
Na várj múltkor nem azt írtad ti lesztek NFC első kiemeltjei vagy valami ilyesmi?
Dagobert bácsi
?????direk ilyen khm. .. vagytok nèha vagy magatoktól 😀 hol írtam hogy mi leszünk???? Azt írtam le hogy lehetünk de hát....🤷 Egyèbkènt nyilván nem így...
dande2
Csak kicsit trrrolkodok
Dagobert bácsi
Akkor jó 😉
4 órája
Dagobert bácsi 35
A balfasz
Hendrix
Ezekről beszèltem ès volt mèg 10 ilyen ez nem tudom hol jelenti azt hogy a Skins nem csinál semmit....
dande2
Na várj múltkor nem azt írtad ti lesztek NFC első kiemeltjei vagy valami ilyesmi?
Dagobert bácsi
?????direk ilyen khm. .. vagytok nèha vagy magatoktól 😀 hol írtam hogy mi leszünk???? Azt írtam le hogy lehetünk de hát....🤷 Egyèbkènt nyilván nem így...
dande2
Csak kicsit trrrolkodok
5 órája

Szerkesztette: shagi0206
5 órája
A balfasz
Hendrix
dande2
Dagobert bácsi

Szerkesztette: dande2
5 órája
Dagobert bácsi 35
A balfasz
Hendrix
dande2
5 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Elliot a k. anyád!
Greengo
Ilyen szinten hogy remeghet ennyire a lába?! Azt értem ha vki egyet-egyet kihagy, de 3at zsinórban elég gáz
davemayer
és ugyanoda lőtte az összeset 😀 legalább a második után állíthatott volna az irányzékon 😀 lehet félidő H- vége V-re rakott xd

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 órája
Tdog Atlanta Falcons 816
Gratula Hurts es Eliott, jol osszehoztatok ezt
5 órája
davemayer Chicago Bears 15 318 — "Grammar maci"
Elliot a k. anyád!
Greengo
Ilyen szinten hogy remeghet ennyire a lába?! Azt értem ha vki egyet-egyet kihagy, de 3at zsinórban elég gáz

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
5 órája
A balfasz
Hendrix
5 órája
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 281 — Eagles fan
Elliot a k. anyád!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
5 órája
Hendrix Utah State Aggies 3 018
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 órája
Ez kèsz ez az ember állítson már vki azon a lábon....
5 órája
Ez fogyatékos, menjen a picsába

We are just the Ravens!
5 órája
casaubon Green Bay Packers 3 532
😅😅
5 órája
Elliott ma nem itta meg a célzóvizet.
5 órája
Hendrix Utah State Aggies 3 018
A balfasz

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
mi a tosznak nem dobta ki oldalra, ha már felszedte? xd

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 órája
Megint magunknak tesszük nehèzzè.....
dande2
Az ellenfel nem csinal semmit.
Hendrix
🤷 Ne legyèl olyan idegesítő....ès èrtetlen mint az a "szakkomentátor" Kerek Pisti mellett......