Wild Card hétfő
8 órája
b /\ L i N T
202
Hát eddig semmi meglepő nem történt, max annyi, hogy a Chargers megverte magát. De szaba elmondta mindenkinek, hogy aahh nem kell ide WR xd. Steelers komolytalan, a Vikings volt a legegyértelműbb. Nem PO csapat és csak a sorsolásnak köszönhetik a mérlegüket. Love is nagyon füstölt, bár a telerakott első körökkel lévő Eaglest is szenvedés volt nézni. Pörgessük le a felesleges meccseket és mehet a KC Lions döntő.
10 órája
casaubon
2 707
“Odadobjam az ures elkaponak? Dehogyis, inkabb sackeljenek.”
10 órája
Cruyffista
3 545
A Packers mondjuk szerintem csak szimplán szerencsecsomag volt, ha nem bal lábbal kelnek fel az a meccs teljesen más, gyenge volt az Eagles.
10 órája
Reméltem, hogy ez a meccs izgalmasabb lesz mint az eddig leadott PO meccsek. Hát tévedtem. Ilyen unalmas és egyértelmű meccseket rég láttam. Talán a commanders, ami kicsit meglepett, de ez a vikings nem érdemli meg a PO-t. Ennél még a seahawks is jobb volt.Ez a baj látod, a PO más kávéház. Nagy nfc north gigászok eléggé leégtek, szurkolok a lionsnak hogy ne így legyen.
KB23
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 órája
KB23
1 005
Reméltem, hogy ez a meccs izgalmasabb lesz mint az eddig leadott PO meccsek. Hát tévedtem. Ilyen unalmas és egyértelmű meccseket rég láttam. Talán a commanders, ami kicsit meglepett, de ez a vikings nem érdemli meg a PO-t. Ennél még a seahawks is jobb volt.
10 órája
Hát bazmeg, Darcy egymaga heréli ki ezt a meccset. Ilyen sackeket Bryce szedett be a szezon elején gecc.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 órája
Mi van itt? Nem egy jo meccsnek kéne lenni? 🫣
10 órája
Nem kellett volna elinditani egy jatekot meg a negyedben? Picit lassu igy.
11 órája
casaubon
2 707
Elofordul az ilyen…hát akkor faszságot hallottamValahol hallottam, hogy idén egyetlen csapat sem nyerte meg a Lions meccs után következő meccsét. Nem ma fog ez negszakadni.A Packers mindkettot megnyerte utana, a Bears es a Seahawks ellen.
dancogo
casaubon
dancogo
11 órája
hát akkor faszságot hallottamValahol hallottam, hogy idén egyetlen csapat sem nyerte meg a Lions meccs után következő meccsét. Nem ma fog ez negszakadni.A Packers mindkettot megnyerte utana, a Bears es a Seahawks ellen.
dancogo
casaubon
11 órája
casaubon
2 707
Valahol hallottam, hogy idén egyetlen csapat sem nyerte meg a Lions meccs után következő meccsét. Nem ma fog ez negszakadni.A Packers mindkettot megnyerte utana, a Bears es a Seahawks ellen.
dancogo
11 órája
Valahol hallottam, hogy idén egyetlen csapat sem nyerte meg a Lions meccs után következő meccsét. Nem ma fog ez negszakadni.
11 órája
FunHun
1 536
Same old Darnold...
11 órája
FunHun
1 536
A meccs eddigi legrosszabb döntése volt ez a 4. kísérlet.Punt és 1:20 lesz vissza, 1 időkéréssel a Rams valószínűleg nem ér el TD-t.
Így a 2. félidőt a Vikings kezdi és visszajöhettek volna 1 labdabirtoklásra egy jó nyitódrive-val.
Most meg kb. végleg elásták magukat.
11 órája
Nagyon szexi volt nekimenni a félpályánál ennek a negyediknek, de sikerült vele végleg elásnia magát a Vikingsnak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 órája
FunHun
1 536
Megérte nekimenni a 4-nek...
11 órája
Eldolt
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
11 órája
shagi0206
11 343
Lehet visszafekszek, és alszok még fél 7-ig. Ennél többet vártam volna a Vikingstól...
12 órája
ozibozi
17 706
Darnold eleg sok milliotol esik el az utobbi ket hetbenÉn azt az iskolát képviselem, hogy a Darnold, Mayfield, DJones, Genok max erre jók, egy PO-ra, de SB-re kevesek. Extra jó csapatnál nem látszik annyira.
casaubon
Szegény Lionsnál is gond lesz ez még…
12 órája
shagi0206
11 343
Kinek hiányzik Donald? 😀
12 órája
FunHun
1 536
Egyszerűen a Vikings O-line nem tart szinte semmit. Így ebből égés lesz.Legalább egyértelmű lesz az off-season to do listája
shagi0206
12 órája
casaubon
2 707
Az ot sackbol harom az ove, nem beszelve arrol, hogy az interceptionnel meg lett volna ures elkapojaDarnold eleg sok milliotol esik el az utobbi ket hetbenPont ezt akartam írni.
casaubon
Pár GM újrakalkulálja a lehetséges QB igazolási tervét
FunHun
12 órája
shagi0206
11 343
Egyszerűen a Vikings O-line nem tart szinte semmit. Így ebből égés lesz.
12 órája
FunHun
1 536
Darnold eleg sok milliotol esik el az utobbi ket hetbenPont ezt akartam írni.
casaubon
Pár GM újrakalkulálja a lehetséges QB igazolási tervét