NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
178
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
Wild Card szombat
több mint 3 éve
Találni olyan statot valahol, hogy mennyi megnyert és bukott challenge-e van edzőknek?A mostanival együtt 84/42-nél jár, ami telibe 50%
PC-nek szerintem nincs 20% a succes rate
Hanni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szunyókál és néha elenged egy galambot... A holnapi derbire pihen 😀Cabernet savanyú 😀 egészségetekre. Ezt nézni büntetés.Majd holnap! Csak Nola jól viselje magát 😉
Kájzerszóze
clbass
több mint 3 éve
Kivancsi vagyok valtozik e a Hawks hanyinger foci a masodik felidore!
több mint 3 éve
Metcalf mad?Madcalf
Sifur
több mint 3 éve
17es nem relevánsTalálni olyan statot valahol, hogy mennyi megnyert és bukott challenge-e van edzőknek?Tessék: thecomeback.com/nfl/which-nfl-head-coaches-best-worst-challengers.html
Hanni
Cypress
több mint 3 éve
Ez tényleg a szezon eleji D. Így baj lesz
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
southmiki
654
Ráadásul a bíró mindig vobalon áll szóval csak szólt volna ha áthald Goff.Nem akilépésre dobta szerintem, hanem hogy a los után indult a passzegyértelműen a los utána passzra dobta senki sem vitatta, de az sem volt kérdés h nem a los után indult a passz
warr_b
briareos
több mint 3 éve
A végén még több pont lesz, mint a Bills meccsen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Cabernet savanyú 😀 egészségetekre. Ezt nézni büntetés.Majd holnap! Csak Nola jól viselje magát 😉
Kájzerszóze
több mint 3 éve
12th member
1 053
En meg mar azt hittem kicsit jobb hangulatba megyunk felidore erre a sokadik balfasz hosszujatek amit benyelunk...
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Találni olyan statot valahol, hogy mennyi megnyert és bukott challenge-e van edzőknek?Tessék: thecomeback.com/nfl/which-nfl-head-coaches-best-worst-challengers.html
Hanni
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Metcalf mad?
több mint 3 éve
A LoS-en túlról Bortles szokott volt passzolni, aki szintén Rams QB, összekeverték, van ilyen.Blake hatása érezhető Goff játékán, mert azért közel volt az illegal forward pass ott. .)
empty taxi
több mint 3 éve
sima Zuni, nem sidewinder na.Mik ezek a mistackle hegyek bazdki?Adams ilyen passrusher SS. Se cover, se gap play. De ez ilyen modern, elit dolog.
akdestroyer
Amadeus
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Összezavarta az öreget, azt hitte, hogy a nyalókától indult a snap, pedig nem.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Mik ezek a mistackle hegyek bazdki?Adams ilyen passrusher SS. Se cover, se gap play. De ez ilyen modern, elit dolog.
akdestroyer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Nem akilépésre dobta szerintem, hanem hogy a los után indult a passzegyértelműen a los utána passzra dobta senki sem vitatta, de az sem volt kérdés h nem a los után indult a passz
warr_b
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Mekkora hely volt középen?
több mint 3 éve
Futójátékkal verik a Seahawks D-t, csak hogy jobban fájjon Carollnak.
több mint 3 éve
Cabernet savanyú 😀 egészségetekre. Ezt nézni büntetés.
több mint 3 éve
Akers elég faszán bevállt!
több mint 3 éve
Találni olyan statot valahol, hogy mennyi megnyert és bukott challenge-e van edzőknek?PC-nek szerintem nincs 20% a succes rate
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Na megjött az első heti Seattle védelem xD