Wild Card szombat
több mint 2 éve
Haywardnak viszont jar a taps (latszik a Packers-mult 😁)jobban számol mint a zebrák
casaubon
több mint 2 éve
Mondjuk az is tisztan latszott, hogy a zebraknak fel nem tunt volna, hogy a vedelemben 12en vannak a palyan.
több mint 2 éve
Túmenimen
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Surda
3 297
Komolytalan lett így
több mint 2 éve
Bogár is már csak kínjában vigyorog 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
casaubon
2 400
Haywardnak viszont jar a taps (latszik a Packers-mult 😁)
több mint 2 éve
Boger bácsi megint a helyzet magaslatán van. Ja nem ide.
több mint 2 éve
Én az igazságos döntést akarom, nem a szabályost!4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=Jc6ILaNdpiEazért mindent ne lehessen már, látom megvisel, hogy még mindig nincs nevetek 😀 😉 inkább meg se nézem 😀
warr_b
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=HpD6BoYH1IMKöszi, sokkal jobb! 😂Kevesebb csöcsös képet pls, feleségem követeli, hogy íratkozzak ki innen. Köszi! 😃
SirPub
empty taxi
SirPub
vontod
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Már csak 1 betű az ingyensörKevesebb csöcsös képet pls, feleségem követeli, hogy íratkozzak ki innen. Köszi! 😃Ez a fenyegetes surolja a csaladon beluli eroszak hatarait. 😂#freeSirPub
SirPub
RedFive
több mint 2 éve
Kevesebb csöcsös képet pls, feleségem követeli, hogy íratkozzak ki innen. Köszi! 😃Ez a fenyegetes surolja a csaladon beluli eroszak hatarait. 😂#freeSirPub
SirPub
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Köszi, sokkal jobb! 😂Kevesebb csöcsös képet pls, feleségem követeli, hogy íratkozzak ki innen. Köszi! 😃
SirPub
empty taxi
SirPub
Szerkesztette: vontod
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
friendly fire... oucsSorra dolnek ki a Raiders-vedok, Facyson most komolynak tunikRaiders DT Quinton Jefferson (foot) questionable to return vs. Bengalshttps://t.co/Lz9SQvvnaT pic.twitter.com/AuH8MdbUFk
— Around The NFL (@AroundTheNFL) January 15, 2022
empty taxi
casaubon
több mint 2 éve
NFL szurkoló ismerőseim közül a legkedvesebb Eagles fan, so szolidálokértem én, hogy reménykedsz, hogy velünk játszotok 😀OFF 79 likekkal tiszteltetek meg az elmúlt egy hétben: kapunk ennyit a Tampától vagy adunk nekik ma 😛 😉 😀Nálam az a legesélyesebb idegenbeli W a Super wild card körben
ON
dande
zacknorb
dande
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
bőven van playoff tapasztaltaAlekosz akkora alapköve a magyar kultúrának, mint Brady a Superbowlnakmég új vagy itt, de Alekosznak történelme van, ő már azelőtt volt hogy én egy olyan 6-7 éve elkezdtem fórumozni. Varga Irén az csak trash, nincs különleges helyen itt a szívekben 😉youtu.be/TmfS_FJRrPQwww.youtube.com/watch?v=GRZF42T8NBg
Negritis
zacknorb
Heisman
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
értem én, hogy reménykedsz, hogy velünk játszotok 😀OFF 79 likekkal tiszteltetek meg az elmúlt egy hétben: kapunk ennyit a Tampától vagy adunk nekik ma 😛 😉 😀Nálam az a legesélyesebb idegenbeli W a Super wild card körben
ON
dande
zacknorb
több mint 2 éve
remélem így gépel majd helyetted:Köszi, sokkal jobb! 😂Kevesebb csöcsös képet pls, feleségem követeli, hogy íratkozzak ki innen. Köszi! 😃
SirPub
empty taxi
SirPub
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
te is jól el lehetsz keseredve...😊Barmikor valasztanam inkabb Daltont.Pedig a Bears küldené szívesen Daltont is.Legyen barhol a Colts, csak ne a vorivel.Dungy hogy kielemezte, hogy Carr kaka. Mehet egy az egybe Wentzert. Legyen!Látod szeretnéd, ha a Colts még pár évig/évtizedig a QB purgatóriumban lenne.
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 2 éve
OFF 79 likekkal tiszteltetek meg az elmúlt egy hétben: kapunk ennyit a Tampától vagy adunk nekik ma 😛 😉 😀Nálam az a legesélyesebb idegenbeli W a Super wild card körben
ON
dande