Wild Card szombat
2 feliratkozó
10 órája
shagi0206
11 261
Mondtam 2 hete kb nem is tudom hol, hogy a Chargersnek kell egy Egbuka
10 órája
Van 3 időkérés még
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 órája
Majd kiderül abból, mennyire lengén jön a meccsre Taylor Swift. 😀Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.Kérdés milyen idő lesz Kansasban.
shagi0206
LanceVance
10 órája
azért ha ez így meg lett volna az vicces 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
LanceVance
1 445
Kérdés a hó, Meg -20 fokot írnak.hidegben 20 helyett 30 közte?Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.Kérdés milyen idő lesz Kansasban.
shagi0206
LanceVance
Cruyffista
10 órája
ozibozi
17 680
Amikor a riporterek elkezdték a töltős Háribót percekig isteníteni már akkor tudható volt hogy Texans TD jön.
10 órája
a Crazy Taxi AGDQ run izgalmasabb mint a meccs
10 órája
Ez a Fulton - Nico Collins matchup nem néz ki jól.NC miért nem “duplázzák” corner plus safety?
Sixo
10 órája
shagi0206
11 261
Itt is kockáztatok (igazából nem), idén se fog 😀Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.a texans még soha nem nyert playoff meccset idegenben
shagi0206
Kampman
11 órája
Hörbi ez mi?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
11 órája
Cruyffista
3 514
hidegben 20 helyett 30 közte?Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.Kérdés milyen idő lesz Kansasban.
shagi0206
LanceVance
11 órája
Kampman
28 751
Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.a texans még soha nem nyert playoff meccset idegenben
shagi0206
11 órája
Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.Főleg ha az Arrowheadbe mennek, bár Buffaloban/Baltimoreban se lenne könnyebb a szitu.
shagi0206
11 órája
OK, adom. Szóval Ward, Sanders Hunter tilos, valahol hátrébb.Az nem volt benne a kiírásbanIdên.Manning tesókkhmmm - BurrowAki a hagyományos prime posztokra húz az elején, megszívja.Mivel nem túl okosak ők se, náluk az lesz a pick, aki marad a Sanders/Ward duóból. Én nem tenném (nem is vinnék QB-t idén az 1, körben szvsz, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve), de ez lesz.Úgy elviszi a Giants mint a picsaÉs ezt Conkey gyereket mi is eltudtuk volna hozni....Mayo szarnál süntNa de majd idén Travis Hunter. 😀
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
iktriad
Dzsokijuing
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Dzsokijuing
ThundersNFL a Paraszt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
LanceVance
1 445
Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.Kérdés milyen idő lesz Kansasban.
shagi0206
11 órája
Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.sztem ma se lenne elég a 12 másik PO csapat ellen
shagi0206
11 órája
Cruyffista
3 514
ezt a balfasz Chargerst, ahelyett, hogy eldöntötték volna a meccset, itt szopnakMondjuk olyan sokat nem tettek érte, hogy eldönthessék, a Texans balfaszkodta össze azt is.
NB2
11 órája
shagi0206
11 261
Nem tudom ki jut tovább, de a következő körben megkockáztatom ez a játék egyik csapattól sem lesz elég.
11 órája
A játék képe alapján simán nyertünk a Bears ellen. Oszt' mégse.Vicces lesz, ha a Texans mehet majd az öltözőbe előnnyel.Inkább nem adja vissza a meccs képét
iktriad
Janek
11 órája
Ezek a Progressive reklámok nagyon jók
11 órája
keenum vajon az ágyban is besegít? 😀
11 órája
A D mindent megtesz, többet, mint elvárható, de az offense egy kalap szar
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
11 órája
indián szökkelés 😀
11 órája
még jó, hogy nem használnak slant-eket csak ilyen 5 be route-okat XDDDD