Wild Card szombat
2 hónapja
Adamset el kéne vinni kempingezni.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Szegény Adams...még jó hogy visszatért.
2 hónapja
androidon is van ilyen, kotord ki a beállításokbólEz felettébb diszkriminatív. Mi van azokkal, akiknek nincs ifon?Az új iOS26-al meg lehet csinálni. Beállítások-Multitasking-Ablakban futó appok.Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.Azoknak is a kurva anyjá, hogy nincs mobilon kisképes nézet, vagy hivják bárhogy
Kampman
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
2 hónapja
Na most a DAZN is képest volt 3 és 7-re odakapcsolni a reklámszünetből.Nincs jó megoldás.
2 hónapja
Ez a Rozeboom - Adams páros enyhe mismatch.
2 hónapja
Azt nem írta, hogy egy szobában 😊Elválltam 2 éve 😊Gondolom ott ül a tv előtt az asszony is (akinek vizsgára kéne készülnie), természetesen Panthers mezben, ő pedig Ramsesben.7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta 2019 vagy ezekkel a sporttévés üzenetekkel
Janek
Kampman
Sebii
Janek
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Végre vmi.
2 hónapja
jó, hát én is pc-t használok, mert amúgy utálom a telefont. Zenét hallgatok rajta, meg telefonálok ha kell, de azt se sokat. Másra nem sok mindenre használom.Használjanak PC-t, mint én. 😀Ez felettébb diszkriminatív. Mi van azokkal, akiknek nincs ifon?Az új iOS26-al meg lehet csinálni. Beállítások-Multitasking-Ablakban futó appok.Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.Azoknak is a kurva anyjá, hogy nincs mobilon kisképes nézet, vagy hivják bárhogy
Kampman
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
iktriad
2 hónapja
Gondolom androidon is megoldható, csak abban nem én tudok segíteni.Ez felettébb diszkriminatív. Mi van azokkal, akiknek nincs ifon?Az új iOS26-al meg lehet csinálni. Beállítások-Multitasking-Ablakban futó appok.Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.Azoknak is a kurva anyjá, hogy nincs mobilon kisképes nézet, vagy hivják bárhogy
Kampman
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
2 hónapja
dehogyis, már az elejétől fogva ment. az egyik jetses fórumozó nickje is ennek az időszaknak állít emléket, azt a faszom pityut győrből minden meccsen beolvasta az a barom faszrágóTisztán emlékszek, hogy egy 2010 januári Cardinals-Packers wild card meccsen kezdődött meg a fokozottan debil üzenetek beolvasása. Előtte is előfordult, de onnan elkezdte egymást másolni a sok idióta.javítva7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta
Janek20192007 vagy ezekkel a sporttévés üzenetekkel
Kampman
fake.id
Kampman
2 hónapja
az jutott először az eszembe, de az lehet 1 évvel később volt. Franc se emlékszik már erre. Még arra se, hogy tegnap mi volt.szerintem az 51-452010...most gondolkodnom kell, hogy az melyik is volt? Mert tuti megint keverem a meccseket 😊Tisztán emlékszek, hogy egy 2010 januári Cardinals-Packers wild card meccsen kezdődött meg a fokozottan debil üzenetek beolvasása. Előtte is előfordult, de onnan elkezdte egymást másolni a sok idióta.javítva7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta
Kampman
fake.id
Kampman
shagi0206
Löfli
2 hónapja
Használjanak PC-t, mint én. 😀Ez felettébb diszkriminatív. Mi van azokkal, akiknek nincs ifon?Az új iOS26-al meg lehet csinálni. Beállítások-Multitasking-Ablakban futó appok.Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.Azoknak is a kurva anyjá, hogy nincs mobilon kisképes nézet, vagy hivják bárhogy
Kampman
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
2 hónapja
Elválltam 2 éve 😊Gondolom ott ül a tv előtt az asszony is (akinek vizsgára kéne készülnie), természetesen Panthers mezben, ő pedig Ramsesben.7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta 2019 vagy ezekkel a sporttévés üzenetekkel
Janek
Kampman
Sebii
2 hónapja
Ez felettébb diszkriminatív. Mi van azokkal, akiknek nincs ifon?Az új iOS26-al meg lehet csinálni. Beállítások-Multitasking-Ablakban futó appok.Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.Azoknak is a kurva anyjá, hogy nincs mobilon kisképes nézet, vagy hivják bárhogy
Kampman
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Ott nincs eselyes, szerintem...Hihetetlen, ahogy a Rams "elszorakozza" a merkozest.Lehet jön egy meglepetés. Sőt, lehet minden meccsen az esélyesebb fog kiesni. Kérdés, hogy pl a kövi meccsen ki az esélyesebb?
Fefe77
shagi0206
2 hónapja
szerintem az 51-452010...most gondolkodnom kell, hogy az melyik is volt? Mert tuti megint keverem a meccseket 😊Tisztán emlékszek, hogy egy 2010 januári Cardinals-Packers wild card meccsen kezdődött meg a fokozottan debil üzenetek beolvasása. Előtte is előfordult, de onnan elkezdte egymást másolni a sok idióta.javítva7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta
Kampman
fake.id
Kampman
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Az új iOS26-al meg lehet csinálni. Beállítások-Multitasking-Ablakban futó appok.Igénytelen szaréna, na nem baj, szerencsére van DAZN app a tévén.Azoknak is a kurva anyjá, hogy nincs mobilon kisképes nézet, vagy hivják bárhogy
Kampman
Hanni
2 hónapja
2010...most gondolkodnom kell, hogy az melyik is volt? Mert tuti megint keverem a meccseket 😊Tisztán emlékszek, hogy egy 2010 januári Cardinals-Packers wild card meccsen kezdődött meg a fokozottan debil üzenetek beolvasása. Előtte is előfordult, de onnan elkezdte egymást másolni a sok idióta.javítva7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta
Kampman
fake.id
Kampman
2 hónapja
a BearsHihetetlen, ahogy a Rams "elszorakozza" a merkozest.Lehet jön egy meglepetés. Sőt, lehet minden meccsen az esélyesebb fog kiesni. Kérdés, hogy pl a kövi meccsen ki az esélyesebb?
Fefe77
shagi0206
2 hónapja
Gondolom ott ül a tv előtt az asszony is (akinek vizsgára kéne készülnie), természetesen Panthers mezben, ő pedig Ramsesben.7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta 2019 vagy ezekkel a sporttévés üzenetekkel
Janek
Kampman
2 hónapja
Tisztán emlékszek, hogy egy 2010 januári Cardinals-Packers wild card meccsen kezdődött meg a fokozottan debil üzenetek beolvasása. Előtte is előfordult, de onnan elkezdte egymást másolni a sok idióta.javítva7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta
Kampman
fake.id
2 hónapja
Hihetetlen, ahogy a Rams "elszorakozza" a merkozest.Lehet jön egy meglepetés. Sőt, lehet minden meccsen az esélyesebb fog kiesni. Kérdés, hogy pl a kövi meccsen ki az esélyesebb?
Fefe77
2 hónapja
javítva7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta
Kampman
2 hónapja
Akkor beküldjem?7 kor ebredek fiamat kell érdre vinni meccsre meg nekem is meccs van erre szoros meccset hoz a ramsTiszta 2019 vagy ezekkel a sporttévés üzenetekkel
Janek
Kampman
Átírom hogy vizsgám lesz