Wild Card szombat
18 órája
vicces mikor random kajás shortok után visszatér Susi 😀www.youtube.com/shorts/vkmfHU0oQUE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
youtu.be/LyxcYhxWwcg?si=KDV8YX-ccNJuMNrGóriási klasszikus
Vmi hasonló jöhet most is.
gabokocka
18 órája
Utóbbi, nagy Gír fan vagyok.És 1 óra Alekosszal vagy Szintis Laci?Mikor lesznek csöcsök?Félidő/garbage time
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 órája
És 1 óra Alekosszal vagy Szintis Laci?Mikor lesznek csöcsök?Félidő/garbage time
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
18 órája
www.youtube.com/watch?v=Yv_2nM_p5eQ&list=RDYv_2nM_p5eQ&start_radio=1Garbage csöcsök.Izgalmas kérdés, hogy Honnan számít az első meccsen a Garbage Time?nemtom, de ha valakinek megvan a teljes gót tabi éneklés ne tartsa magában
ozibozi
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
az van itt
18 órája
Mikor lesznek csöcsök?Amikor linkeled
18 órája
Garbage csöcsök.Izgalmas kérdés, hogy Honnan számít az első meccsen a Garbage Time?nemtom, de ha valakinek megvan a teljes gót tabi éneklés ne tartsa magában
ozibozi
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 órája
youtu.be/LyxcYhxWwcg?si=KDV8YX-ccNJuMNrGVmi hasonló jöhet most is.
Több, mint 6 év után újra #89 mezében meccsnézés, jól kezdődik az év, bármi is lesz 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
18 órája
Mikor lesznek csöcsök?Félidő/garbage time
18 órája
Mikor lesznek csöcsök?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
18 órája
Éreztem, hogy valakit még kifelejtettemMondanám h sima Rams. De legutóbb mikor egy csapat negatív mérleggel jutott be, akkor kiejtette a jóval esélyesebb Saints csapatát.a '22es Tampa kikapott a Dallastól
shagi0206
Negritis, a vajda
18 órája
Izgalmas kérdés, hogy Honnan számít az első meccsen a Garbage Time?nemtom, de ha valakinek megvan a teljes gót tabi éneklés ne tartsa magában
ozibozi
18 órája
'14es Panthers volt meg nekem is csakAkkor a memóriám szelektív (micsoda meglepetés) 😀 nem rémlett, h volt azóta is.Mondanám h sima Rams. De legutóbb mikor egy csapat negatív mérleggel jutott be, akkor kiejtette a jóval esélyesebb Saints csapatát.Utána is voltak negatív mérlegű playoffcsapatok, a 2014-es Panthers és a 2020-as Redskins.
shagi0206
Igazából mindegyik vagy nyert vagy legalább szoros meccset csinált.
Kampman
shagi0206
brobible.com/gear/article/save-120-on-the-abrotten-mattress-before-the-ikea-winter-sale-ends/
ők ugye nyertek 1 meccset
18 órája
Akkor a memóriám szelektív (micsoda meglepetés) 😀 nem rémlett, h volt azóta is.Mondanám h sima Rams. De legutóbb mikor egy csapat negatív mérleggel jutott be, akkor kiejtette a jóval esélyesebb Saints csapatát.Utána is voltak negatív mérlegű playoffcsapatok, a 2014-es Panthers és a 2020-as Redskins.
shagi0206
Kampman
18 órája
Mondanám h sima Rams. De legutóbb mikor egy csapat negatív mérleggel jutott be, akkor kiejtette a jóval esélyesebb Saints csapatát.Utána is voltak negatív mérlegű playoffcsapatok, a 2014-es Panthers és a 2020-as Redskins.
shagi0206
Kampman
ez nem volt szoros
18 órája
Mondanám h sima Rams. De legutóbb mikor egy csapat negatív mérleggel jutott be, akkor kiejtette a jóval esélyesebb Saints csapatát.a '22es Tampa kikapott a Dallastól
shagi0206
18 órája
Mondanám h sima Rams. De legutóbb mikor egy csapat negatív mérleggel jutott be, akkor kiejtette a jóval esélyesebb Saints csapatát.Utána is voltak negatív mérlegű playoffcsapatok, a 2014-es Panthers és a 2020-as Redskins.
shagi0206
18 órája
Izgalmas kérdés, hogy Honnan számít az első meccsen a Garbage Time?17 pont, Falcons meccsen 26
ozibozi
Ez egy közmegegyezés, amit most találtam ki.
18 órája
Mondanám h sima Rams. De legutóbb mikor egy csapat negatív mérleggel jutott be, akkor kiejtette a jóval esélyesebb Saints csapatát.
18 órája
Izgalmas kérdés, hogy Honnan számít az első meccsen a Garbage Time?
18 órája
nah sikerült időben elpakolni a Gloomhavent, haverék is léptek szal jöhet a móka 😀
18 órája
It's the most wonderful time of the year.Csöcsök és segg, kurvaélet!
Ja, és kérem vissza a karácsonyi confy filmem, alias a Texans szombat 22:30at.
Poloska vagyok.
18 órája
Még mindig mérges vagyok az NFL-re, hogy megfosztottak bennünket a szokásos szombat 22:30-as Texans Wild Card meccstől.Nem lett volna már ugyanaz, mert most idegenben játszanak.
iktriad
Meg sajnos a Steelers is túl rangos ehhez az idősávhoz.
19 órája
Még mindig mérges vagyok az NFL-re, hogy megfosztottak bennünket a szokásos szombat 22:30-as Texans Wild Card meccstől.Matt Schaub
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 órája
Még mindig mérges vagyok az NFL-re, hogy megfosztottak bennünket a szokásos szombat 22:30-as Texans Wild Card meccstől.