NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
351
41
19-től, ARENA4
Wild Card szombat
22 órája
Még1 Rams TD esetén lehet mégiscsak megpróbálok visszaaludni.
22 órája
Segítsetek.... Mi legyen holnap az ebéd?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 órája
Na ez a Panthers drive is elDurant.C(h)okeré volt ez az INT
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
22 órája
Meg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Tepper takarodj!
22 órája
Meg még néhány játékos 🤣Túl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Ha csak ennyi kellene, nagyon boldogok lennénk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
22 órája
még szerencse, hogy a drafton lesz pár lehetőség az 1. körben, amit nem szabad kihagyni.Túl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
22 órája
legyen már félidő, szar zenéket akarok tallózni. szarul vagyok, egész nap nem tudtam aludni és már kb csak ez tart ébrenTessek egy kis előleg.
fake.id
Ezzel holnap hajnalig kihúzod:
youtu.be/FX4WOthTDQU?si=ZXMCZAeoGYtaVgfG
22 órája
Parkinson keze ma sem remeg
22 órája
Na ez a Panthers drive is elDurant.
iktriad
Poloska vagyok.
22 órája
Parkinson keze nem remegett meg.
22 órája
Túl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
22 órája
Faszom felállunk 10en a playhez...
22 órája
Túl jól haladtunk.Ez jó kérdés
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
22 órája
Túl jól haladtunk.Coker a faszé állt meg.
22 órája
Na ez a Panthers drive is elDurant.
22 órája
Oops
22 órája
na én megyek aludni a hajnali meccsig. Nem hiszem, hogy itt nagy izgalmak lennének
22 órája
hát ez nem volt szépmegyek is retyóra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 órája
unnecessary ruggnessjövőre jön Henry Ruggs is, majd ő viszi a prímet. mégpedig azért, mert | speed kills |Jövőre? Jön Jeremiah Smith.Jövőre jön a Skowronek-Legette-Adonai Mitchell hármas ideje.Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
iktriad
shagi0206
deyell
22 órája
Akkor már inkább Bijan. Nálam idén ő volt a top futó. Ha futni kell, szerintem sokkal jobb, mint CMC, ha meg elkapni, ott meg talán minimális a különbség.nagyon kiengedett az év végére. 😕Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonEz a JSN OPOY díjnál lesz vicces
Toto21
zacknorb
Nálam CMC lenne
Toto21
22 órája
jövőre jön Henry Ruggs is, majd ő viszi a prímet. mégpedig azért, mert | speed kills |Jövőre? Jön Jeremiah Smith.Jövőre jön a Skowronek-Legette-Adonai Mitchell hármas ideje.Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
iktriad
shagi0206
buhloone mindstate
22 órája
Idén játszik az új szezonban, meg januárban a PO-ban (gondolom olyan nincs, hogy az OSU nem jut be). A 27-es draft jövőre lesz, meg a 27es szezon is (nyilván ha jön a draftra, amire szerintem simán nagyobb az esély, mint arra hogy nem).Ergo jövőre még más ligában fog játszaniJövőre? Jön Jeremiah Smith.Jövőre jön a Skowronek-Legette-Adonai Mitchell hármas ideje.Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
iktriad
shagi0206
zacknorb
22 órája
plodder cmc túlértékeltnagyon kiengedett az év végére. 😕Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonEz a JSN OPOY díjnál lesz vicces
Toto21
zacknorb
Nálam CMC lenne
Toto21