NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
351
41
19-től, ARENA4
Wild Card szombat
22 órája
nah faszom, kimegyek szarni erre a Rams végigment?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 órája
egyébként OROY-hoz visszatérve. Ha game on the line van 4 és 4 mondjuk ti kit keresnétek:Én személy szerint a kardiológusom.
1. JSN
2. Nacua
3. McBride
4. CMC
Nálam JSN az uccsó ezen a listán. Nem lebecsülve, de a másik 3 játékosban jobban bízok
Toto21

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
22 órája
egyébként OROY-hoz visszatérve. Ha game on the line van 4 és 4 mondjuk ti kit keresnétek:Ez mind rookie? 😮 Kicsit szét vagyok csúszva akkor 😊
1. JSN
2. Nacua
3. McBride
4. CMC
Nálam JSN az uccsó ezen a listán. Nem lebecsülve, de a másik 3 játékosban jobban bízok
Toto21
22 órája
iktriad úgy tudom immunitást élvez 😛bannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
22 órája
Pedig a Humanisták egyesítik az országot, ahogy a Szondi utcában láthattadbannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
Poloska vagyok.
22 órája
Legfeljebb jön a lakatka 😊De hiszen Katka már nem is Momentum! Akkor őt szabad?bannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
Assurbanapli

Madden hates me.
22 órája
De hiszen Katka már nem is Momentum! Akkor őt szabad?bannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
22 órája
Puka part 2 👏
22 órája
Segítsetek.... Mi legyen holnap az ebéd?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
22 órája
Ne politizálj!bannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli

Madden hates me.
22 órája
Azigen Panthers D. Ti nem akartok nyerni?
22 órája
Még1 Rams TD esetén lehet mégiscsak megpróbálok visszaaludni.Mehetsz
shagi0206
22 órája
Amikor Rozeboom találkozik Nacuával, ott vmi nem jó
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
22 órája
egyébként OROY-hoz visszatérve. Ha game on the line van 4 és 4 mondjuk ti kit keresnétek:1. JSN
2. Nacua
3. McBride
4. CMC
22 órája
te humanista 😕bannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
22 órája
az nfc coltsaMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
22 órája
ezt képtelen vagyok unironikusan hallgatni, akkora szar a fahangú banya és a szám is trágya. ennél többet remélek tőledlegyen már félidő, szar zenéket akarok tallózni. szarul vagyok, egész nap nem tudtam aludni és már kb csak ez tart ébrenTessek egy kis előleg.
fake.id
Ezzel holnap hajnalig kihúzod:
youtu.be/FX4WOthTDQU?si=ZXMCZAeoGYtaVgfG
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
22 órája
akkor még jó hogy nem küldtem, pedig akartam, de mondom hagyjuk, az is lerágott csont 😀bannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
22 órája
bannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 órája
Erre tartunk külöm embertKár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Poloska vagyok.
22 órája
Segítsetek.... Mi legyen holnap az ebéd?boeuf bourguignon
22 órája
Segítsetek.... Mi legyen holnap az ebéd?Párducpörkölt pacallal megspékelve.
22 órája
Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
22 órája
Segítsetek.... Mi legyen holnap az ebéd?nálunk jó kis chili lesz 😊
22 órája
ezt képtelen vagyok unironikusan hallgatni, akkora szar a fahangú banya és a szám is trágya. ennél többet remélek tőledlegyen már félidő, szar zenéket akarok tallózni. szarul vagyok, egész nap nem tudtam aludni és már kb csak ez tart ébrenTessek egy kis előleg.
fake.id
Ezzel holnap hajnalig kihúzod:
youtu.be/FX4WOthTDQU?si=ZXMCZAeoGYtaVgfG
Őszentsége Sobri Jóska