NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 122
80
19-től, ARENA4
Wild Card szombat
1 napja
Tehát Jerry bácsi dákóta?Jerry bácsi nem volt elkeseredett, simán csak szopja Dakota dákóját. Vagy fordítva.na mi nem tetszett? egyikük se ért meg annyi pénzt mikor megkapták a szerződéseket. Csak elkeseredettek voltak a csapatoklátom azért még van utánpótlás vvlaci szintű szakértőkből, megnyugodtamsimán. Fizettek már ki rosszabb QB-ért nagyobb pénzeket is ( khm... Russel Wilson, DW, Genyo, Tua, Prescott?)a kérdés hogy lehívod-e az 5. évétszerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
fake.id
Toto21
shagi0206

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
Jerry bácsi nem volt elkeseredett, simán csak szopja Dakota dákóját. Vagy fordítva.na mi nem tetszett? egyikük se ért meg annyi pénzt mikor megkapták a szerződéseket. Csak elkeseredettek voltak a csapatoklátom azért még van utánpótlás vvlaci szintű szakértőkből, megnyugodtamsimán. Fizettek már ki rosszabb QB-ért nagyobb pénzeket is ( khm... Russel Wilson, DW, Genyo, Tua, Prescott?)a kérdés hogy lehívod-e az 5. évétszerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
fake.id
Toto21
1 napja
meg Lance, Fields 😀Jó hát A-Rich szintű kincset találni nehéző nem volt drabális és túl jó volt egyetemen, ezért lett 1/1. egyébként igenTehát Michael Vicket a Madden 2004-ből?kell egy rohanó drabális négert draftolni, akinek 99 a dobóereje meg a deep ballja. a többire majd raknak skillpontokat minicampenTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
fake.id
Kampman
fake.id
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
HahElőre is tudtuk. Látom, Eagles drukkerként hozzá vagy szokva te is a szar qb playhez 😀Utólag okoskodni hülyeség.Nem cseréltem volna fel érte, és abból a pickből pl 😛Te mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Jakehomer
Ez a drive mondjuk nem volt rossz BY -ot nézve se
Janek
Jakehomer
McNabb utolsó évei megalapozták
1 napja
Már a tavalyi se volt az és ez nem Bryce érdeme.Btw az idei Stroud jobb mint BY?Jó, én nagyon nem akartam Youngot GM ligában, de 1/1-re kvitték Stroudot, így húztam Levist 1/2-n. Szerinted mennyivel jártam jobban? 😀Nem cseréltem volna fel érte, és abból a pickből pl 😛Te mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Jakehomer
shagi0206
Janek
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Méj? Smafu?amúgy lesz itt még pár érdekes kérdés QB fronton a ligában hamarosanLehívom, de biztos hogy draftolok a középső körökben vkit mögé.a kérdés hogy lehívod-e az 5. évétszerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Toto21
Negritis, a vajda
Amúgy a mai a jobb fajta Bryce, ennél szarabb is szokott lenni....
gabokocka
Young 5. éve
Nix, Caleb 5. éve
Negritis, a vajda
1 napja
na mi nem tetszett? egyikük se ért meg annyi pénzt mikor megkapták a szerződéseket. Csak elkeseredettek voltak a csapatoklátom azért még van utánpótlás vvlaci szintű szakértőkből, megnyugodtamsimán. Fizettek már ki rosszabb QB-ért nagyobb pénzeket is ( khm... Russel Wilson, DW, Genyo, Tua, Prescott?)a kérdés hogy lehívod-e az 5. évétszerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
fake.id
1 napja
Btw az idei Stroud jobb mint BY?Szvsz nem.
Janek
1 napja
Jó hát A-Rich szintű kincset találni nehéző nem volt drabális és túl jó volt egyetemen, ezért lett 1/1. egyébként igenTehát Michael Vicket a Madden 2004-ből?kell egy rohanó drabális négert draftolni, akinek 99 a dobóereje meg a deep ballja. a többire majd raknak skillpontokat minicampenTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
fake.id
Kampman
fake.id

Madden hates me.
1 napja
amúgy lesz itt még pár érdekes kérdés QB fronton a ligában hamarosanLehívom, de biztos hogy draftolok a középső körökben vkit mögé.a kérdés hogy lehívod-e az 5. évétszerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Toto21
Negritis, a vajda
gabokocka
Young 5. éve
Nix, Caleb 5. éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Még egy Jacksonville fan!az asszonyon csak jaguár mintás szokott lenni, de kösz az ötletet 😉Cseréld vissza a párducmintás tangáranah, meccs van!!!bazz pedig már felvettem a mackós pizsamát
MOMENTUM
Negritis, a vajda
Toto21
Assurbanapli
Toto21
1 napja
Canales amúgy kibaszottul összerakta mára a gameplant, jobb játékosanyaggal ez nagyon menneLehívom, de biztos hogy draftolok a középső körökben vkit mögé.a kérdés hogy lehívod-e az 5. évétszerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Toto21
Negritis, a vajda
gabokocka
Tepper takarodj!
1 napja
Btw az idei Stroud jobb mint BY?Jó, én nagyon nem akartam Youngot GM ligában, de 1/1-re kvitték Stroudot, így húztam Levist 1/2-n. Szerinted mennyivel jártam jobban? 😀Nem cseréltem volna fel érte, és abból a pickből pl 😛Te mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Jakehomer
shagi0206
1 napja
látom azért még van utánpótlás vvlaci szintű szakértőkből, megnyugodtamsimán. Fizettek már ki rosszabb QB-ért nagyobb pénzeket is ( khm... Russel Wilson, DW, Genyo, Tua, Prescott?)a kérdés hogy lehívod-e az 5. évétszerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
1 napja
Előre is tudtuk. Látom, Eagles drukkerként hozzá vagy szokva te is a szar qb playhez 😀Utólag okoskodni hülyeség.Nem cseréltem volna fel érte, és abból a pickből pl 😛Te mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Jakehomer
Janek
Tepper takarodj!
1 napja
egyébként OROY-hoz visszatérve. Ha game on the line van 4 és 4 mondjuk ti kit keresnétek:Keenan Allen.
1. JSN
2. Nacua
3. McBride
4. CMC
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska

Madden hates me.
1 napja
az asszonyon csak jaguár mintás szokott lenni, de kösz az ötletet 😉Cseréld vissza a párducmintás tangáranah, meccs van!!!bazz pedig már felvettem a mackós pizsamát
MOMENTUM
Negritis, a vajda
Toto21
Assurbanapli
1 napja
Lehívom, de biztos hogy draftolok a középső körökben vkit mögé.a kérdés hogy lehívod-e az 5. évétszerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Toto21
Negritis, a vajda
1 napja
jó hát most rá kellett keresnem, hogy mit jelent a "drabális"ő nem volt drabális és túl jó volt egyetemen, ezért lett 1/1. egyébként igenTehát Michael Vicket a Madden 2004-ből?kell egy rohanó drabális négert draftolni, akinek 99 a dobóereje meg a deep ballja. a többire majd raknak skillpontokat minicampenTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
fake.id
Kampman
fake.id
1 napja
Jó, én nagyon nem akartam Youngot GM ligában, de 1/1-re kvitték Stroudot, így húztam Levist 1/2-n. Szerinted mennyivel jártam jobban? 😀Nem cseréltem volna fel érte, és abból a pickből pl 😛Te mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Jakehomer
Szerkesztette: shagi0206
1 napja
Cseréld vissza a párducmintás tangáranah, meccs van!!!bazz pedig már felvettem a mackós pizsamát
MOMENTUM
Negritis, a vajda
Toto21
1 napja
Utólag okoskodni hülyeség.Nem cseréltem volna fel érte, és abból a pickből pl 😛Te mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
Jakehomer
1 napja
ő nem volt drabális és túl jó volt egyetemen, ezért lett 1/1. egyébként igenTehát Michael Vicket a Madden 2004-ből?kell egy rohanó drabális négert draftolni, akinek 99 a dobóereje meg a deep ballja. a többire majd raknak skillpontokat minicampenTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
fake.id
Kampman
1 napja
nah, meccs van!!!bazz pedig már felvettem a mackós pizsamát
MOMENTUM
Negritis, a vajda
1 napja
Csuvi 😊Nem vagyunk kinullázva.
Ez szép drive volt.