NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
351
41
19-től, ARENA4
Wild Card szombat
22 órája
szerintem inkább a D-t kéne felturbózni és egy elkapó TE-t kell hozni azt uccu neki. Egy évet még adnék Young-nakTe mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
Janek
22 órája
igen?a csoptban a dobogó azért meg van nékiNem bottom1 hanem bottom5, az előrelépés valóban megkérdőjelezhetetlen.Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
empty taxi
peach
sztem azért ott szoros a verseny (vagy szaros ha már a minőséget nézzük)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 órája
nah faszom, kimegyek szarni erre a Rams végigment?ilyenkor szarsz?!? mia geci?!!
Negritis, a vajda
shiwnouk
22 órája
egyébként OROY-hoz visszatérve. Ha game on the line van 4 és 4 mondjuk ti kit keresnétek:Keenan Allen.
1. JSN
2. Nacua
3. McBride
4. CMC
Toto21
22 órája
azt remélem is, különben sosem nyerek a tombolán 🤗ejnye-bejnye! minden fel lesz írva, minden meg lesz jegyezve!ez nekem a nyuszi vagy mcfly mondatbannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
fake.id
Löfli
22 órája
AGDQ megy a háttérben, most épp egy sport közvetítés paródiát tolnak 😀
22 órája
a csoptban a dobogó azért meg van nékiNem bottom1 hanem bottom5, az előrelépés valóban megkérdőjelezhetetlen.Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
22 órája
Dowdle büntiben van?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
22 órája
Te mint GM mit tennél?Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Jakehomer
Honnan lesz jobb Qb?
Reálisan
22 órája
2000 EUR, már nem olyan nagy pénz manapság 😕hamar elment a jóslatom 😕Remélem a 2000 euródra nem vettél fel hitelt
Löfli
Kampman
22 órája
ejnye-bejnye! minden fel lesz írva, minden meg lesz jegyezve!ez nekem a nyuszi vagy mcfly mondatbannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
fake.id

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 órája
Azt most foghamar elment a jóslatom 😕Remélem a 2000 euródra nem vettél fel hitelt
Löfli
Kampman
22 órája
Én is most raktam tele... Mindig Vitya pofáját képzelem oda közbennah faszom, kimegyek szarni erre a Rams végigment?ilyenkor szarsz?!? mia geci?!!
Negritis, a vajda
shiwnouk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 órája
az intet láttam, mondom akkor van kis időmnah faszom, kimegyek szarni erre a Rams végigment?Löfli munkáját is elveszik...
Negritis, a vajda
zacknorb
nem volt
22 órája
Ez igazán megnyugtató 😀Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
Tepper takarodj!
22 órája
Nem bottom1 hanem bottom5, az előrelépés valóban megkérdőjelezhetetlen.Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
22 órája
Régen minden jobb... akarom mondani szebb voltez nekem a nyuszi vagy mcfly mondatbannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
fake.id
22 órája
Mahomes, Lamar plVan most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
Janek
22 órája
hamar elment a jóslatom 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 órája
ez nekem a nyuszi vagy mcfly mondatbannolva lesz, aki linkeli!Kár pedig volt momentumpo eredmenykovetoben momentumot emliteni gif nelkul... 😕
Drip
Duff
Löfli
22 órája
shiwnouk
18
nah faszom, kimegyek szarni erre a Rams végigment?ilyenkor szarsz?!? mia geci?!!
Negritis, a vajda
22 órája
nah faszom, kimegyek szarni erre a Rams végigment?Löfli munkáját is elveszik...
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
22 órája
Van most már jó pár gyengébb QB a ligában aki fix kezdő mint BYMeg egy qb, nem nagy dolog, csak a prémium posztokon nem vagyunk megTúl jól haladtunk.nem reménytelen ez a keret, de kell valami elit passzsiettető, meg valami jó ember a secondary-be.
Coker a faszé állt meg.
gabokocka
Toto21
Jakehomer
22 órája
mi scusi, OPOY 😀egyébként OROY-hoz visszatérve. Ha game on the line van 4 és 4 mondjuk ti kit keresnétek:Ez mind rookie? 😮 Kicsit szét vagyok csúszva akkor 😊
1. JSN
2. Nacua
3. McBride
4. CMC
Nálam JSN az uccsó ezen a listán. Nem lebecsülve, de a másik 3 játékosban jobban bízok
Toto21
shagi0206