NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
351
41
19-től, ARENA4
Wild Card szombat
22 órája
Ezzel a 3rd down stoppal nem számoltunk 🤣Belesérülni a holdingba, ez is komolyFordítva volt. Amúgy eddig hibátlanul alakul a meccs lol
Kampman
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
22 órája
Szar a meccs.wc körben arról beszél Bencsicska, hogy könnyítsenek Youngékmenjen ki young is kaksiszünetre mint lamar?
makes sense
empty taxi
Negritis, a vajda

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
22 órája
Ja, AJ meg D.Smitthy már smafu mi 😃 Egyèbkènt tènyleg messze ez a legerősebb poszt a ligába. Van kb 15-20 elkapó akik közül nehèz válsztani. Inkább az aktuális forma mutat valamit.Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
22 órája
wc körben arról beszél Bencsicska, hogy könnyítsenek Youngékmenjen ki young is kaksiszünetre mint lamar?
makes sense
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 órája
ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. A sorrend talán szubjektívChase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
22 órája
Horn(y) felé ma vajon hány labdát mernek dobni?Mostanság gyakran teszik az ellenfelek, sikerrel, szóval tuti.
shagi0206
Kazinczy ès Grètsy mèltó utódját olvastyák 🤔Egy elbaszott Romhányi vagyok. Vagy Temus.
dande2
22 órája
wc körben arról beszél Bencsicska, hogy könnyítsenek Youngékmakes sense

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
22 órája
sztem nincs "kijelentett legjobb" a top3, de akár top5ből is kvázi bárki védhető hogy miért rakod legjobbnakén most csak az aktuális legjobbra gondoltam.sztem a top5 ből 3-4 állandóNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
idén is
Negritis, a vajda
shagi0206
22 órája
Belesérülni a holdingba, ez is komolyFordítva volt. Amúgy eddig hibátlanul alakul a meccs lol
Kampman
Tepper takarodj!
22 órája
Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
22 órája
én most csak az aktuális legjobbra gondoltam.sztem a top5 ből 3-4 állandóNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
idén is
Negritis, a vajda
22 órája
Nekimegy a rams is gondolomminek?
Janek
22 órája
sztem a top5 ből 3-4 állandóNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
idén is
22 órája
Nacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
22 órája
Addig jó míg Brown felé futnak4 yard ott is jött
Janek
22 órája
Kazinczy ès Grètsy mèltó utódját olvastyák 🤔Te mondd hogy szóvicc Drake, a te hangod Mayebb.Hunter levadászta a visszahordót.Akkor most úgy látom idèn szóprnóba nyomjuk. Iktriad munkája beèrett 😃
empty taxi
dande2
iktriad
22 órája
Nacua a liga legjobb elkapoja jelenleg
22 órája
nem kell megcsinálni Nacuán a szerelést, az buzis
22 órája
Horn(y) felé ma vajon hány labdát mernek dobni?
22 órája
ezt a returnert is elütötték
22 órája
Kiveheted a Texanst ebből az idősávból, de a Texans szintű PO meccs akkor is megmarad.
22 órája
Te mondd hogy szóvicc Drake, a te hangod Mayebb.Hunter levadászta a visszahordót.Akkor most úgy látom idèn szóprnóba nyomjuk. Iktriad munkája beèrett 😃
empty taxi
dande2
22 órája
Jöhetnek a csöcsök😍 Elkezdodott a garbage time