Wild Card szombat
2 hónapja
Ezzel a 3rd down stoppal nem számoltunk 🤣Belesérülni a holdingba, ez is komolyFordítva volt. Amúgy eddig hibátlanul alakul a meccs lol
Kampman
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Szar a meccs.wc körben arról beszél Bencsicska, hogy könnyítsenek Youngékmenjen ki young is kaksiszünetre mint lamar?
makes sense
empty taxi
Negritis, a vajda

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
Ja, AJ meg D.Smitthy már smafu mi 😃 Egyèbkènt tènyleg messze ez a legerősebb poszt a ligába. Van kb 15-20 elkapó akik közül nehèz válsztani. Inkább az aktuális forma mutat valamit.Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
2 hónapja
wc körben arról beszél Bencsicska, hogy könnyítsenek Youngékmenjen ki young is kaksiszünetre mint lamar?
makes sense
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. A sorrend talán szubjektívChase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
Toto21
2 hónapja
Horn(y) felé ma vajon hány labdát mernek dobni?Mostanság gyakran teszik az ellenfelek, sikerrel, szóval tuti.
shagi0206
Kazinczy ès Grètsy mèltó utódját olvastyák 🤔Egy elbaszott Romhányi vagyok. Vagy Temus.
dande2
2 hónapja
wc körben arról beszél Bencsicska, hogy könnyítsenek Youngékmakes sense

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
sztem nincs "kijelentett legjobb" a top3, de akár top5ből is kvázi bárki védhető hogy miért rakod legjobbnakén most csak az aktuális legjobbra gondoltam.sztem a top5 ből 3-4 állandóNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
idén is
Negritis, a vajda
shagi0206
2 hónapja
Belesérülni a holdingba, ez is komolyFordítva volt. Amúgy eddig hibátlanul alakul a meccs lol
Kampman
Tepper takarodj!
2 hónapja
Chase/Lamb vagy Nacua ez a harmas van a liga tetejen. Majd jön JSN/Amon-Ra es JeffersonNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
2 hónapja
én most csak az aktuális legjobbra gondoltam.sztem a top5 ből 3-4 állandóNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
idén is
Negritis, a vajda
2 hónapja
Nekimegy a rams is gondolomminek?
Janek
2 hónapja
sztem a top5 ből 3-4 állandóNacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
shagi0206
idén is
2 hónapja
Nacua a liga legjobb elkapoja jelenlegJövőre úgyis más lesz 😀 Majdnem mindig változik.
Toto21
2 hónapja
Addig jó míg Brown felé futnak4 yard ott is jött
Janek
2 hónapja
Kazinczy ès Grètsy mèltó utódját olvastyák 🤔Te mondd hogy szóvicc Drake, a te hangod Mayebb.Hunter levadászta a visszahordót.Akkor most úgy látom idèn szóprnóba nyomjuk. Iktriad munkája beèrett 😃
empty taxi
dande2
iktriad
2 hónapja
Nacua a liga legjobb elkapoja jelenleg
2 hónapja
nem kell megcsinálni Nacuán a szerelést, az buzis
2 hónapja
Horn(y) felé ma vajon hány labdát mernek dobni?
2 hónapja
ezt a returnert is elütötték
2 hónapja
Kiveheted a Texanst ebből az idősávból, de a Texans szintű PO meccs akkor is megmarad.
2 hónapja
Te mondd hogy szóvicc Drake, a te hangod Mayebb.Hunter levadászta a visszahordót.Akkor most úgy látom idèn szóprnóba nyomjuk. Iktriad munkája beèrett 😃
empty taxi
dande2
2 hónapja
Jöhetnek a csöcsök😍 Elkezdodott a garbage time