Wild Card szombat
2 hónapja
még jó hogy ezt a Ramst tippeltem SB győztesnek 😀Sokan voltak ezzel így. Amúgy még lehet.
Löfli
2 hónapja
De jó Youngot ilyen jól játszani a rookie problémák után.Hát még ha látnád a Falcons ellen 🤣
tenorx
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Rams lufi kipukkadt
2 hónapja
stafford kiégett?
2 hónapja
még jó hogy ezt a Ramst tippeltem SB győztesnek 😀szarni bele
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
De jó Youngot ilyen jól játszani a rookie problémák után.
2 hónapja
www.panthers.com/news/heritage-helmet-mike-jackson-germanyJackson német zászlós, Scott nemde nem kettes, hanem 21 volt az sztemA Panthers 2-es számu játékosa.nekem is Lancastert ír, pont a wikipédia. Biztos jó embert nézel? 😊Nem biztos, de a wiki ezt írja, én meg nem tudok jobbat.biztos? May 17, 1995 (age 30)scottnak Is sok esze van, kb négyféleképpen csaphatta volna telibe ugyanennyi erővel adamset. neki a nyilván totál szabálytalanra esett a választása xd miért van germán sticker a sisakján?Frankfurtban született.
fake.id
Én is most googliztam ki amikor a szerelésnél megláttam.
Őszentsége Sobri Jóska
Lancaster, Pennsylvania, U.S.[1]
Fefe77
Born
January 10, 1997 (age 29)
Frankfurt, Germany
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
De ha nem Frankfurtban született, akkor áruld el, hogy miért van germán sticker a sisakján?
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
gabokocka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Mekkora passz Youngtól. És milyen nagy YAC tenyésztés Cokertől! Holy Cross POWA!!!
2 hónapja
Ha a GB-t legyőzték, bármire képesek!A Rams szezongyenge, a Panthers szezoncsúcs formában érkezett, krva jó végjáték lesz.Idén másodszor?
Dzsokijuing
TSzabi
2 hónapja
Coker baby
2 hónapja
még jó hogy ezt a Ramst tippeltem SB győztesnek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Pedig a 2-es Jacksonnak van német zászló a sisakján.
2 hónapja
A Rams ki fog esni. Nincsenek transzban, a Panthers meg fel van tüzelve.
2 hónapja
Rams kezd szarba kerülni?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
A Rams szezongyenge, a Panthers szezoncsúcs formában érkezett, krva jó végjáték lesz.Idén másodszor?
Dzsokijuing
2 hónapja
Jackson a 2-es, nem?Lehet valamelyik szulo/nagyszulo is nemetA Panthers 2-es számu játékosa.nekem is Lancastert ír, pont a wikipédia. Biztos jó embert nézel? 😊Nem biztos, de a wiki ezt írja, én meg nem tudok jobbat.biztos? May 17, 1995 (age 30)scottnak Is sok esze van, kb négyféleképpen csaphatta volna telibe ugyanennyi erővel adamset. neki a nyilván totál szabálytalanra esett a választása xd miért van germán sticker a sisakján?Frankfurtban született.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Fefe77
Born
Frankfurt, Germany
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
De ha nem Frankfurtban született, akkor áruld el, hogy miért van germán sticker a sisakján?
Őszentsége Sobri Jóska
casaubon
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Jackson német zászlós, Scott nemde nem kettes, hanem 21 volt az sztemA Panthers 2-es számu játékosa.nekem is Lancastert ír, pont a wikipédia. Biztos jó embert nézel? 😊Nem biztos, de a wiki ezt írja, én meg nem tudok jobbat.biztos? May 17, 1995 (age 30)scottnak Is sok esze van, kb négyféleképpen csaphatta volna telibe ugyanennyi erővel adamset. neki a nyilván totál szabálytalanra esett a választása xd miért van germán sticker a sisakján?Frankfurtban született.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Fefe77
Born
Frankfurt, Germany
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
2 hónapja
Pont most szerez INTetde ő Jackson nem ScottA Panthers 2-es számu játékosa.nekem is Lancastert ír, pont a wikipédia. Biztos jó embert nézel? 😊Nem biztos, de a wiki ezt írja, én meg nem tudok jobbat.biztos? May 17, 1995 (age 30)scottnak Is sok esze van, kb négyféleképpen csaphatta volna telibe ugyanennyi erővel adamset. neki a nyilván totál szabálytalanra esett a választása xd miért van germán sticker a sisakján?Frankfurtban született.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Fefe77
Born
Frankfurt, Germany
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Poloska vagyok.
2 hónapja
Jackson Man of The Match.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
és jackó megint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Lehet valamelyik szulo/nagyszulo is nemetA Panthers 2-es számu játékosa.nekem is Lancastert ír, pont a wikipédia. Biztos jó embert nézel? 😊Nem biztos, de a wiki ezt írja, én meg nem tudok jobbat.biztos? May 17, 1995 (age 30)scottnak Is sok esze van, kb négyféleképpen csaphatta volna telibe ugyanennyi erővel adamset. neki a nyilván totál szabálytalanra esett a választása xd miért van germán sticker a sisakján?Frankfurtban született.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Fefe77
Born
Frankfurt, Germany
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
casaubon
2 hónapja
stafford ebbe belenézett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
de nem kettes, hanem 21 volt az sztemA Panthers 2-es számu játékosa.nekem is Lancastert ír, pont a wikipédia. Biztos jó embert nézel? 😊Nem biztos, de a wiki ezt írja, én meg nem tudok jobbat.biztos? May 17, 1995 (age 30)scottnak Is sok esze van, kb négyféleképpen csaphatta volna telibe ugyanennyi erővel adamset. neki a nyilván totál szabálytalanra esett a választása xd miért van germán sticker a sisakján?Frankfurtban született.
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Fefe77
Born
Frankfurt, Germany
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska