Wild Card szombat
2 hónapja
Coker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Nem gyors, ez volt vele a fő baj a draft előtt.
Geci nagyokat ugrik és egy jó gyerek.
TSzabi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Azért erre bedobni a sárgát, elmentek a pics@ba!Using the helmet to initiate contact
Utley
2 hónapja
Rossz volt a susuban.Coker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Kurt Warner hogy lett anno draftolatlan? Kérdések a filozófusoknak.
TSzabi
shagi0206
2 hónapja
Azért erre bedobni a sárgát, elmentek a pics@ba!Helmet to helmet
Utley
2 hónapja
Már előtte is romlott, tán 8/8-cal kezdett, 17/10-nél sérült meg.Olsen eleg sokat beszelt arrol, hogy amiota beverte a kezet, alig van jo passzastafford kiégett?Talan serüles...
Sebii
Fefe77
casaubon
2 hónapja
tud valaki olyan pékséget bpn, ahol nem előre csomagolt shokupant lehet kapni?Tudnék, de mi van ha ráfogják, hogy az Lancasterben van? Inkább nem kockáztatok.
fake.id
2 hónapja
Szimpi csapat ez a panthers. A rams meg borzasztó nagy csalódás
2 hónapja
Azért erre bedobni a sárgát, elmentek a pics@ba!
2 hónapja
Vezet a Panthers!!!!
2 hónapja
Coker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel.Kurt Warner hogy lett anno draftolatlan? Kérdések a filozófusoknak.
TSzabi
2 hónapja
Imádom Cokert, van benne egy kis Smitty
2 hónapja
Coker mondjuk nem tudom hogy lett UDFA. Kibaszott gyors, magas, hosszú karokkal nagy kezekkel. Geci nagyokat ugrik és egy jó gyerek.
2 hónapja
Na, kezdődik a bunyó
2 hónapja
Olsen eleg sokat beszelt arrol, hogy amiota beverte a kezet, alig van jo passzastafford kiégett?Talan serüles...
Sebii
Fefe77
2 hónapja
De jó Youngot ilyen jól játszani a rookie problémák után.Ma magához képest nagyon jó. Amúgy 16/29 236 yard 1 futott TD és egy pick 😀
tenorx
Tepper takarodj!
2 hónapja
Akkor az eredeti kérdésre a válasz: Nincs is.Pedig a 2-es Jacksonnak van német zászló a sisakján.A probléma gyökere onnan fakad, hogy fake.id Scottról beszélt, majd megkérdezte, hogy miért van német zászló a sisakon. Szóval zárjuk rövidre a problémát: nem neki van német zászló a sisakján, hanem Jacksonnak.
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
2 hónapja
én "csak" főcsoport döntőbe küldtem őket 😀még jó hogy ezt a Ramst tippeltem SB győztesnek 😀Sokan voltak ezzel így. Amúgy még lehet.
Löfli
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
A Rams ki fog esni. Nincsenek transzban, a Panthers meg fel van tüzelve.Megint szólni fog a
shagi0206
"Volt bátorság Bryce inában
Elázott a Rams Karolinában."
mint itt?
www.youtube.com/shorts/vnzV2N-m1tU
2 hónapja
Alakul ez.Canales igazolja magát ebben a szezonban
2 hónapja
Pedig a 2-es Jacksonnak van német zászló a sisakján.A probléma gyökere onnan fakad, hogy fake.id Scottról beszélt, majd megkérdezte, hogy miért van német zászló a sisakon. Szóval zárjuk rövidre a problémát: nem neki van német zászló a sisakján, hanem Jacksonnak.
Őszentsége Sobri Jóska